tothjani

Operatív törzs: jóval gyorsabban halad az oltás, mint ahogy a vakcina érkezik
Tehát ezt a 24 ezret akkor 4 nap alatt beadják??
Ahol gyorsan halad ott ezt ma délután beadnák !!
Deutsch Tamás: "Nincs szándékomban kiszállni"
"Európa konfliktusait mindig is a birodalmi gondolkodás"
Ez pontosan igy van gondoljunk a német birodalomra, amelynek a vezetője eleinte ugyanolyan fasiszta volt mint Tompika !!
“A populizmus nem más, mint a demokráciához igazított fasizmus.” (Federico Finchelstein, argentin történész)
DK: Orbán magyarázza meg, hogy miért magasabb az államadósság a 2010-es szintnél!
Azért magasabb mert Gyurcsány!!
Miközben az egyik kutyája a Lázár nevű, éppen pár hete ugatott hogy a nem FidSS közeli polgármester ne hivatkozzon már arra hogy a Fidesz, mert az már 3 éve volt, és bőven lett volna ideje rendbe hozni a város anyagi helyzetét.
A FidSS mondhatja akár azt is hogy minden Kádár miatt van, de egy "ellenzéki" vezetőnek már másnap rendbe kell tenni amit a FidSS szétbarmolt !!
Nem mellékes az sem hogy a FidSS idején Lázár 23 milliárdos adósságát gond nélkül kifizették közpénzből, most a FidSS által ellopott (a bíróság szerint) 1 milliárdot, a városnak kellett befizetni a FidSS pénztárába! :(
Orbán: kiemelkedően jó évet kell csinálni 2021-ből
" A fasiszta vezér magát az ég/sors/Isten földi helytartójának gondolta, akinek mindig igaza van, és aki – egyedüliként – tudja, hogy mi a helyes, és mit kell tenni. De nem csak ő hitt saját kiválasztottságában, hanem követői is így tekintettek rá, és vakon hittek benne. A vezér és hívei meggyőződése volt, hogy az az “igaz”, amilyennek ők szeretnék látni a világot, ezért saját vágyaik szerint próbálták átformálni a valóságot. Amit a vezér mondott, azt valamiféle felsőbb, égi gondolatnak tartották, és bármilyen képtelenség is volt, kritika nélkül elfogadták. Akkor is, ha teljesen szembement a valósággal, a tényekkel, vagy netán a vezér saját korábbi megnyilvánulásaival. Szentként tisztelték a vezért, akinek mindig igaza van, mindig helyesen cselekszik." (Federico Finchelstein, argentin történész)
A magyarok többsége szerint nincs jogállam hazánkban
Persze hogy Jogállam van,... joga van mindenkinek azt csinálni amit a vezér parancsol hiszen:
A fasiszták úgy vélték, hogy a sors/Isten a vezérre ruházta a nemzet egészének képviseletét, ezért joga és kötelessége a nép nevében bármit megtenni, hogy megvalósítsa a “szent célt”, a vélt “igazság” valóra váltását, a világ átformálását saját, és ezen keresztül az ég/Isten akaratának tetszően.
“A nép egyéni és kollektív vágyai a vezér személyében öltöttek testet. (…) Ő tökéletesen megértette a nemzet egészének szándékait, és jobban tudta, mit akar a nép, mint maguk az emberek.” (Federico Finchelstein, argentin történész)
Elterjesztette a Mikulás a koronavírust az idősotthonban, 26-an meghaltak
Miután az embernek 5-6 évesen megmondják hogy nincs télapó, csak apa hízott meg kicsit, azután 70 év felett újra elhiszi hogy van?? :)
Gulyás: a Fidesz-KDNP ma fölényesen megnyerné a választást
Tisztelt hölgyeim és uraim! Kedves barátaim!
Magyarország szívdobbanása ma ez a két szó. Elég volt. Elég volt a rombolásból. Mindannyian tudjuk, hiszen ismerjük magunkat. A magyar ember nem szeret asztalt borogatni. Mi, magyarok nem egy könnyen veszítjük el a fejünket. Meg tudjuk várni, amíg betelik a pohár. Hát most betelt. Hiába a hatalom lekezelő, kioktató pökhendisége. A cukormázban úszó ígéretek garmadája. Hiába az őket szolgáló bértollnokok hada, a teljes állami gépezet. Hiába a számolatlanul sorakozó pénzeszsákok. Mindez ma már hiába, akinek van füle, hallhatja a föld alatti vízáramok hangját. Azt dobolják mindenhol, széltében-hosszában, Battonyától Nemesmedvesig, hogy elég volt. Most már többről van szó, tisztelt hölgyeim és uraim, mint a gazdaság, a közbizalom vagy a pénzügyi mutatók hanyatlásáról.
Elég volt, hogy a beteg embereket, a súlyos sérülteket ellátás helyett ide-oda küldözgessék az országban. Elég volt az elszegényedésből, hogy az emberek milliószám nem tudják hó végén kifizetni a számláikat. Elég volt abból, hogy a kormány nem veszi ember számba az időseket, a betegeket, a diákokat, a rászorulókat. Elég volt a kíméletlenségből, az érzéketlenségből, elég volt abból, hogy egyre nehezebb megélni, miközben egyre többet dolgoznak az emberek. "
"Igen, kedves barátaim, mert a hazugságnak ára van. Ára van, mert akik ismerték az igazságot, ismerték a bajt, akik tehettek volna, hogy időben orvosolják a saját maguk által elkövetett hibákat, felelős kormányzás és cselekvés helyett hazudoztak, hamisítottak és csaltak, csak ki ne derüljön, milyen állapotba sodorták az országot. A baj pedig nőttön-nőtt, s ma már lehetetlen tovább takargatni, s most fizetni kell. "
2007. szeptember 18. Orbán Viktor
Orbán Viktor: Románia új miniszterelnöke számíthat a magyar kormány támogatására
Úgy mint a Magyarországon (is) vállalkozó, Romániai Nagyváradon született Magyarok ??
Bige László (műtrágyagyár), és Teszári Zoltán (Digi) !
Fidesz: teljessé vált a Gyurcsány-lista, amit Soros szponzorál
A fasisztáknak egy célja van "„egy olyan kormányzati rendszert próbálunk felépíteni, amely minimálisra csökkenti a duális erőtér visszaállásának esélyét, és helyette hosszú távon egy nagy centrális erőtérben rendezi el a politikai kérdéseket" (Orbán kötcsei beszéde)
Mussolini nem variált ennyit ő ezt mondta: a fasizmus célja „egy párt, amely teljesen és kizárólagosan kormányoz egy nemzetet”.
Számos rendezvényre csak oltásigazolással léphetünk majd be
A Fidesz Párttagsági igazolvány is elég lesz??
És különben van már kutatás arról hogy meddig véd, és milyen sürün kell beadni??
A Spanyolnátha (Influenza A törzs) vakcináját is minden évben javasolják ha éppen az jőn, és az nem ilyen enyhe lefolyású Járvány volt !
Érdekes amikor a Spanyolnátha támad már sehol nincs korlátozás, pedig a maga idejében 2 év alatt 25-70 millió embert megölt.
Jó hírt közölt az Operatív Törzs: Ez a legújabb fejlemény
A mai 1893 fertőzött a Kormány szakértelmének és intézkedéseinek köszönhető.
A tegnapi 3400 és a holnapi 4000 viszont csakis a lakosság felelőtlen magatartása miatt van !
Deutsch Tamás megint a baloldalt szidta
Mussolini meghatározása szerint „a fasiszta állam nem más, mint hatalom- és uralomakarás”. Tagadja a demokráciát, a parlamentarizmust. A fasizmus atyja úgy határozta meg a célt, hogy „egy párt, amely teljesen és kizárólagosan kormányoz egy nemzetet”.
Berúgott, aztán összetörte ismerőse tízmilliós BMW-jét
Egy ilyen széles úton mégis minek tudott nekimenni, és most ez hogy került elő 9 hónap után??
Nagy a baj: teljes zárlatot rendeltek el Németországban
Érdekes még csak 13.-a van, és már bejelentik hogy 16-tól korlátozás lesz, ezt nálunk 15.-én este 10 kőrül jelentenék be !!
Ellenzéki párt: azonnal rendeljék el az iskolai téli szünetet
Ha ellenzéki Párt kérte akkor szó sem lehet róla, de minden iskolai fertőzés, és hozzá köthető haláleset az Ellenzék miatt lesz.
Hiszen a fertőzés 70%-ban családon belül terjed, és a gyerekek tudják átvinni másik családba.
Megszólat Deutsch Tamás Szájer József szexbotrányáról – videó
"Ma Magyarországon a Fidesz az a párt, aki nem kíván senkinek a hálószobájában kutakodni,"
Bár azért az ország Bikája mindenkinek csinál 4 gyereket.
De azt hittem a pajtását sajnálja, mert ő hiába mondta neki hogy ne arra menjen, ő tud jobb menekülési útvonalat is.
Nagyon sokan nem tartják be a maszkviselési szabályokat – Ennyiszer intézkedett a rendőrség
A Tavaszi enyhe hullám Kásler elvtárs mértéktelen szakértelmének köszönhető.
A mostani természetesen a Lakosság felelőtlen magatartása miatt van !!
De szerintem most jobban betartják a maszkviselési szabályokat mint tavasszal, vagy legalábbis nem igazán vannak a boltokban olyanok akik nem hordják !
Orbán: előjegyzésbe vetethetik magukat, akik kérnek majd oltást
Érdekes hogy a céget amelyik már 3-4 hónapja hirdeti az előjegzés lehetőségét, azt meg piszkálják hogy mégis hogy képzelik, amikor még vakcina sincs.
Orbán: "mi nem kapunk pénzt az uniótól"
A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének Orbán Viktorról 1982. májusában készített környezettanulmányából: „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai a szellemi foglalkozást gyakorlók, ezek közül is azok, akik nyilvánosan szerepelnek. Középiskolában KISZ-tag volt, társadalmi megbízatásait megelégedésre végezte. Intenzitása mindenkori érdekeinek függvénye. Tudati fejlődését pozitív irányban jelentősen elősegítette apja sokrétű társadalmi elfoglaltsága, MSZMP tagsága. Az iskolában szervezett nemzeti és nemzetközi ünnepekre tudatosan és rendszeresen készült, azokon részt vett. Összességében társadalmi rendszerünkhöz hű fiatalnak jellemzik.”
Orbán: "mi nem kapunk pénzt az uniótól"
Orbán éveket áldozott arra hogy ellenzékinek tűnő besúgó legyen "Győri Gábor néven", ha esetleg az ostoba rendőrök mégis bevitték akkor a BM-ből ment az elvtárs és sűrű bocsánatkérések közepette kiengedték.
LMP: a kormány meg akarja fojtani a településeket
De csak azokat akik elárulták Szerető Apánkat, hiszen a hű településeknek az adósságát a Kormány mindig rendezi közpénzből.
Legjobb példa erre városunk ahol 2010-ben, a Fidesz a hű emberük által összehozott 23 milliárd adósságot szó nélkül kifizette, majd ahogy elhajtottuk a Fideszt kijött a bírósági határozat hogy a Fidesz rosszul kezelte a kapott támogatásokat, és ezért 1 milliárdot az immár "ellenzéki" város azonnal fizessen vissza.
Gyanitom ha a Fidesz marad ezt az összeget soha nem kellett volna visszafizetni !!!
ITM: hétfőtől lehet pályázni az elektromoskerékpár-vásárlás támogatására
Hát igen amik megfelelnek az előírásnak azok a támogatás után is még mindig 180 ezer forintba kerülnek, ócska 20 éves Suzukit meg már 150 körül lehet kapni 2 év műszakival.
Varga Judit: Nem Magyarország támadja az EU-t, hanem fordítva
Undoritó ez a nő, van pofája ugatni az Unió felé hogy "Aki nem lép egyszerre nem kap rétest estére.", de a BK nem veszi észre hogy a hordája ugyanezt csinálj az "ellenzéki" városokkal.
Vészjósló adatok a szomszédból: Nagyon durván bedörrent a járvány az országban
Tudom hogy Blikk, de azért a 17 ezer aktív fertőzött, még népességarányosan is kevesebb mint a 102 ezer, és a halottak is arányosan kevesebben vannak.
Ja tudom, mindenki hülye csak mi vagyunk helikopter. :(
Szlávik tévesen becsülte meg a második hullám erejét, és most nagyon meg van ijedve
@tothjani: Ja és a másik ha Orbán a vakcina megérkezéséig ígérte a 30 napos vendéglátóhely bezárást, de 30 nap múlva csak pár kiválasztott kap védőoltást, akkor a Zárás meddig is fog tartani?
Szlávik tévesen becsülte meg a második hullám erejét, és most nagyon meg van ijedve
Mi az hogy nyár végére teszik a tömegesen elérhető oltás idejét??
Nekünk Szerető Apánk december végére januárra ígérte !!!