tothjani

Napocskás emojival jelentette be Szijjártó: "Jó hírrel indul a szombat" – Ezt közölte a külügyminiszter közösségi oldalán
Mondjuk ők a barátaink és szövetségeseink, hiszen Madjarisztán is az "isztán" országcsoportba tartozik.
Igaz nem jöttem rá hogy melyik nép nyelvén hívják igy hazánkat, de létező név.
Miniszteri biztos: "Az a fiú, aki levágatja a nemi szervét és szétbombázza a hormonháztartását, nem nőként fogja élni az életét"
De az a vénasszony akiért az utcán már nem fizetnek , a fiatal demokratáknál a parlamentben talán még elfekvőben tud dolgozni .
Mert a fiatal demokraták, már vén diktátorok !!!
Akár egy órán keresztül is tarthat a kritikus betegek útja a kórházba, miután Zalaegerszegen hét traumatológus is felmondott
" Elég volt, hogy a beteg embereket, a súlyos sérülteket ellátás helyett ide-oda küldözgessék az országban. Elég volt az elszegényedésből, hogy az emberek milliószám nem tudják hó végén kifizetni a számláikat. Elég volt abból, hogy a kormány nem veszi ember számba az időseket, a betegeket, a diákokat, a rászorulókat. Elég volt a kíméletlenségből, az érzéketlenségből, elég volt abból, hogy egyre nehezebb megélni, miközben egyre többet dolgoznak az emberek. "
2007. szeptember 18. Orbán Viktor
"Szemétdombra kerül majd a magát utcai harcosnak nevező Orbán" – Jakab elmondta miért kellene lemondania a miniszterelnöknek
Egy fasiszta soha nem mond le hiszen az elödei sem mondtak le életük végéig vezetők voltak.
Mussolini meghatározása szerint „a fasiszta állam nem más, mint hatalom- és uralomakarás”.
Romániában csak pár hetet jósolnak a negyedik hullámnak – 40 százalékkal ugrott meg a fertőzöttek száma
Nálunk meg +20%-al, DE...Romániában 640 aktív fertőzött van nálunk pedig 36 ezer !!!
Igaz ezt nem értem mitől hiszen 1,5 hónap alatt 5000 új fertőzöttet találtak, "az aktív fertőzöttek száma pedig 36 078 főre csökkent. 86 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 10-en vannak lélegeztetőgépen"
Hol van majd 36 ezer ember és mit csinál??
Karácsony szerint elfogadhatatlan, hogy a kormány 30 milliárd forintnyi vakcinát hagy veszni
És ha már 30 milliárd akkor csapjuk hozzá azt a pár 100 milliárdot is amit olyan lélegeztetőgépekre költöttünk amit az átoltottság miatt már remélhetőleg soha nem fogunk használni.
Karácsony szerint elfogadhatatlan, hogy a kormány 30 milliárd forintnyi vakcinát hagy veszni
Mi az a 30 milliárd egy gazdag országnak, hiszen Mészáros 9-10 hónap alatt keres annyit a túlárazott közbeszerzéseken, és ő csak 1 vállalkozó.
Gyász – elhunyt a legendás Kossuth-díjas rendező-operatőr
Az ő kezéből lopták ki anno a városvédő lándzsát??
Mert az sem a múlt héten volt, de sajnos az ember élete véges. :(
Megszólalt a Fidelitas a drogos ügybe keveredett vezetőjéről – felháborodtak a kommentelők
Egy rohadék bármit csinálhat, nem vonható felelősségre, de ha ezt nem egy fasiszta állat csinálta volna, akkor a NER média már fel is akasztotta volna.
Bayer: szükségtelen bármiféle konszenzust keresni ezekkel a kártékony állatokkal
Maximálisan igaza van hiszen a FidSS tele van kártékony állatokkal, akikkel nem is lehet konszenzust keresni.
Hatalmas tűzijáték lesz augusztus 20-án – elképesztő összegbe kerülhet
Na igen tavaly is olyan tűzijátékot akart a Fidesz hogy Európa szerte csodájára járjanak, aztán jött helyette a lezárás.
A nők átlagosan 11,2%-kal kevesebbet keresnek, mint a férfiak – A bérszakadék megszüntetését sürgetik
A nőknek egyáltalán minek fizetés, hiszen ők csak közjószágok akiknek az a dolga hogy tele szüljék a világot. :(
Novák Katalin: a kormány megháromszorozza a családoknak szánt támogatások összegét
Novák elvtársnő elugatná, hogy 2010-ben mennyibe került egy 55 nm-es panel lakás és menyibe kerül most??
Elárulom ugyanott 13-ról 23 millióra változott!
Vajon egy átlagos család tudott évente 1 milliót spórolni??
Budai rondán nekimegy Gyurcsánynak: „Én józanul még nem láttalak bejönni a parlamenti ülésterembe!”
Egy mocskos fidSS állat miért tartana bármitől is, hiszen őket 300 ezerre büntetik, amit a következő rabláskor automatikusan megkapnak pluszban.
Legendás polgármester fia áll a vásáhelyi önkormányzat elleni hekkertámadás mögött – első fokon bűnösnek találták
Érdekes hogy Lázár anno ki akarta csinálni elődje fiát, aki végül beállta a sorba és ha nem is profi de azért informatikai osztályvezető állást kapott az önkormányzatnál, ahol olyan jól keresett hogy hamarosan egy több 10 milliós sportkocsit is meg tudott venni.
A támadás pedig természetes hiszen a fasizmus lényege a "hatalom és uralomakarás".
De például a választás éjszakáján a Fidesznek még az is eszébe jutott hogy akkor este 10 óra után kell 2 furgonnyi íratott azonnal elvinni valahová megsemmisítésre, amihez a menzás kocsik sofőrjeit ugrasztották.
Dopeman elárulta, hogy ő fog fellépni Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjén
Volt már rá példa hogy "öreg" rocker beállt lakodalmas előadónak.
Egy tapasztalt szórakoztatóipari munkás valószínű nem akadna fent ezen, és menne neki bármelyik műfaj, főleg ha tudják hogy lehet az embereket táncba vinni.
Orbán szövetségese: a liberálisok miatt összeomolhat az unió
Csakis a Liberálisok miatt hiszen: " a fasiszták – Hitlertől Mussoliniig – meg voltak győződve saját felsőbbrendűségükről és arról, hogy a vágyaik valamiféle isteni sugallatból erednek, ezért próbálták megvalósítani őket, és lecserélni a tényleges igazságot az általuk kreált, szerintük megfelelő “szent igazságra”. Ebben gyökerezik a mai populisták gondolkodása is, és ezért hajtogatják sokszor a teljesen nyilvánvaló, ám nekik nem tetsző dolgokra is, hogy “fake news” és “álhír”." (Federico Finchelstein, argentin történész)
A Fidesz összeomlását hozhatja a belharcok sokasága?
Fasiszta pártot demokratikus választások útján – amíg olyanokat tartanak – még soha nem váltottak le. Ez önellentmondás lenne, mert Mussolini meghatározása szerint „a fasiszta állam nem más, mint hatalom- és uralomakarás”. Tagadja a demokráciát, a parlamentarizmust. A fasizmus atyja úgy határozta meg a célt, hogy „egy párt, amely teljesen és kizárólagosan kormányoz egy nemzetet”. Egy másik idézet így szól: „egy olyan kormányzati rendszert próbálunk felépíteni, amely minimálisra csökkenti a duális erőtér visszaállásának esélyét, és helyette hosszú távon egy nagy centrális erőtérben rendezi el a politikai kérdéseket; vagy ellenkormányzásra készülünk, és akkor a duális erőtér vissza fog állni. Nem ellenkormányzást kell folytatni, hanem a nemzeti ügyek kormányzását kell megvalósítani. Az állandó harc helyett az állandó kormányzás politikáját folytassuk.” Ez utóbbi Orbán Viktor kötcsei programbeszédének részlete.
Szijjártó megmondta, miért nem segítenek az embereken: "A segély kiszolgáltatottsághoz, védtelenséghez, kiszámíthatatlansághoz vezet"
Az embereknek munkát kell biztositani!
De ha egy közmunkás felmondja a közmunka programot, és elmegy dolgozni, akkor a FidSS fenyegető levelet küld neki hogy amennyiben mégsem jön be az új munkahely akkor 1 évig ne is számítson semmilyen segélyre.
Rendőrök álltak Jakab Péter és a fideszes ellentüntetők közé
És biztos nem szóltak be, nem úgy mint a biciklis a FidSS [email protected], mert ezek a rohadt fasiszták kultúr emberek. :(
"B... meg az anyádat, tekeredj fel az első fára!" – a fideszes képviselő szerint Karácsony Gergely miatt inzultálta őt egy bringás, pedig ő állt a kerékpársávon
Ez rendkívül felháborító !!
De az teljesen rendben van, hogy a Fidesz miatt verik meg a külföldi szurkolólányokat.
Undoritó rohadék Fidesz !!!
"B... meg az anyádat, tekeredj fel az első fára!" – a fideszes képviselő szerint Karácsony Gergely miatt inzultálta őt egy bringás, pedig ő állt a kerékpársávon
Hogy rohadt volna az ilyen az ...ba.
Arra nem gondol a bunkó állat hogy nem mindenki lop havonta milliókat, hiszen azt még Orbán is tudja hogy olyan sokan keresnek minimálbért, vagyis nettó 130 körül hogy havi nettó 150-re történő emelésnél, tömeges cégbezárások jöhetnek ha nem kompenzálják valahogy a többlet kiadást.