vasarnap

Semjén Zsolt: Isten a teremtéskor, mintegy kertbe helyezte az embert, hogy művelje, őrizze és gondozza azt

A teremtésvédelem küldetése, hogy Istentől az emberre ruházott felelősséggel, kertként művelje a világot – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes hétfőn az Együtt a közös otthonért címmel rendezett konferencián.

Védjük meg Vácot! - Már a helyi baloldal jelentős része is leváltaná a balos városvezetést

Védjük meg Vácot!

Dornfeld László: A PDSZ saját tárgyalási pozícióit rombolja le

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) Facebook-oldalán rendszeresen tesz közzé olyan leveleket, amelyek hivatalból érkeznek, de az sem ritka, hogy mások újságírói megkereséseket posztolnak a közösségi oldalon, mint például Baranyi Krisztina IX.

Ungváry Zsolt: Találkozás a múlttal

A történelemnek négy rétege van.

Agydaganata volt, mégis elutasította az abortuszt

Alig több, mint egy éve történt, hogy egy amerikai édesanyánál igen ritka rosszindulatú agydaganatot diagnosztizáltak.

Ungváry Zsolt: Attól, hogy valamit sokszor mondanak, még lehet hülyeség

Sosem jó, ha egy hazugság evidenciává válik, de ha ezzel egy országot járatnak le, annak szörnyű következményei lehetnek.

Nagy Erzsébet baloldali politikai aktivistaként csatlakozott a Migration Aid-től kezdve, az LMBT-n át a SzázSzó találkozóig mindenhez

A volt tanár Nagy Erzsébet (PDSZ) egyáltalán nem csak pedagógus ügyekben aktív a politikában: az elmúlt években szinte minden kormányellenes akcióban részt vállalt.

A dollármédia ismét előhúzta a fasiszta „kártyát”

A magyar politikában néhány évtizeddel korábban „virágkorát” élte az a jól bevált módszer, hogy a baloldal és a velük szövetséges liberálisok mindenkire ráfogták az antiszemita jelzőt, akit le akartak járatni vagy kényelmetlen helyzetbe akartak hozni hazai vagy nemzetközi szinten.

Aki követni akar, vegye fel keresztjét mindennap - Bejt Jala-i keresztények jártak Budapesten 

Amikor valaki valamilyen küldetést hordoz, abból felelősség is következik.

Gaal Gergely: A KDNP küldetése az Európai Néppártban 

Gaal Gergely, a KDNP országos választmányának titkára, a Dialógus Alapítvány alapítója a Magyar Nemzetben fejtette ki, hogy több magyarországi ellenzéki politikai párt közeledik az Európai Néppárthoz, azonban ha valamelyiknek sikerülne szorosabbra fűznie a kapcsolatát az EPP-vel, akkor „bővített eszköztárral végezhetné azt a...

Turi László: Egy mentés során több lelki traumával kell szembenéznie a mentőknek is

2023 februárjában földrengés rázta meg Törökországot és Szíriát.

Tőlük rettegnek a délvidéki magyarok - Képek, nevek, videó

Eddig csak cikkek, beszámolók és videók jelentek meg arról, hogy a magyar-szerb határ túloldalán lévő makkhetesi erdőben naponta lövöldöznek a migránsok és rettegésben tartják a főként magyarok által lakott észak-szerbiai falvak lakóit.

Már évek óta nem tanít a PDSZ-es Nagy Erzsébet

Évekkel ezelőtt megszűnt a pedagógusi jogviszonya Nagy Erzsébetnek, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) országos választmányi tagjának.

A biztonságiöv fontosságáról versel egy kisfiú- VIDEÓ

Nem mindennapi videót tett közzé a a borsodi baleset-megelőzési hatóság: egy kisfiú versbe foglalva hívja fel a figyelmet a biztonsági öv használatára. A videót a vezess.hu szúrta ki, mihez hozzátették:

Hölvényi György, a KDNP EP-képviselője Európa jövőjéről és a vallás szerepéről indít párbeszédet

Hölvényi György, a KDNP európai parlamenti képviselője „A mi Európánk” címmel pódiumbeszélgetés-sorozatot kezd 2023 őszén Budapesten, amelynek célja a párbeszéd erősítése Európa jövőjéről és a vallás szerepéről az európai és hazai társadalomban.

Semjén Zsolt: A tanszertámogatás nem csak az egyes gyereknek, hanem az egész nemzetnek jó

Dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke és Dr. Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője csatlakoztak az Ökumenikus Segélyszervezet „Iskolakezdés együtt!” elnevezésű adománygyűjtéshez, és ünnepélyes keretek között adták át a Kereszténydemokrata Néppárt frakciójának ajándékait.

Ungváry Zsolt: Keresztek Budapest felett

A kereszt nélkül nem érthető a történelmünk, nem érthető a hitünk, a szimbólumaink, a szavaink.

Elkészült „A tanú" - orosz módra

Moszkvában bemutatták az állami pénzből készített propagandafilmet, amelynek címe „A tanú” (The witness). Ez az első országos forgalmazású film, amelyben az ukrán csapatokat erőszakos neonácikként ábrázolják, akik saját népüket kínozzák és ölik meg.

Simicskó István: Az atlétikai vébén Magyarország arculatát, imázsát is meg tudtuk mutatni

Vasárnap véget ért a budapesti Atlétikai Világbajnokság, amely után Sebastian Coe, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnöke hangsúlyozta, hogy lenyűgözte a vébé szervezése és hangulata.

Bernek Ágnes: Nem véletlen, hogy Prigozsinnal együtt Dmitrij Utkin is lezuhant

Augusztus 23-án egy Moszkvából Szentpétervárra tartó magánrepülőgépen tíz személy, többek között Jevgenyij Prigozsin, illetve a Wagner-csoport második legfontosabb embere, Dmitrij Utkin is életét vesztette.

Zubreczki Dávid: A templomséta nagy előnye, hogy nem csak nyári szezonban pompás program

A Balaton egy nagyon jó keresztmetszete a tájnak, a különböző koroknak, stílusoknak, vallásoknak – fogalmazott Zubreczki Dávid.

Védjük meg gyermekeinket a pornóipartól!

Riasztó adatok: naponta számos gyermek – akár 5-6 éves kortól, ártatlan internetes keresések során – találkozik sértő, pornográf és erőszakos tartalmakkal az interneten, amelyek hosszú távú káros hatással lehetnek lelki, mentális és érzelmi egészségükre és morális fejlődésükre.

Rétvári Bence: Szent István királyunk nem divatokhoz kapcsolódott, hanem a hitéből felismert örök igazságokhoz, és így is építette fel az országát

„Voltunk kisebbek, voltunk nagyobbak, voltunk szerencsésebbek, voltunk viharvertebbek, voltunk úgy, hogy a kerék velünk fölfelé ment, volt, hogy a kerék velünk lefelé ment, de amikor igazán szabadon élhettünk, akkor augusztus 20-a visszanyerte az eredeti értelmét, Szent István király ünneplését, és a független, önálló, szabad...

Dúró Dóra: A normálistól eltérő szexualitásnak nem lehet utcán a helye

Nem az eredeti helyszínen tartották meg szombaton Pécsett az Amnesty International Magyarország LMBTQ+-emberekről szóló “Szivárványos Nap” rendezvényét, mely ellen a Mi Hazánk Mozgalom feljelentést tett, Kővári János az Összefogás Pécsért Egyesület vezetője pedig nyílt levélben tiltakozott.

Minden gyerek jó, ugye? - Dr. Becky Kennedy könyvajánló

Minden szülő szembesült már – így vagy úgy – azzal, hogy a gyermekkorában megtapasztalt, általában büntetésen és jutalmazáson alapuló nevelési módszerek kudarcot vallanak.

Trombitás Kristóf: A Krúbi-jelenségről

Azt hiszem, Krúbi maga sem tudja, hogy ő egy szelep. Vagy ha tudja, hát éppenséggel a végén kiderülne, hogy fideszes, de szerintem ez már bőven duplacsavar volna. Miről is van itt szó? A dollármédia előszeretettel ad hírt arról, hogy Krúbi koncertjei – ő egy leginkább rapzenéjéről ismert, egyébként tehetséges előadó, de...

A Hungary Helps támogatásával rendezik meg az I. Duna Kötéltechnikai Mentőversenyt

Néhány nap múlva kezdődik I. Duna Kötéltechnikai Mentőverseny számos izgalmas budapesti helyszínen a Hungary Helps Program támogatásával.

Obama: Naponta szeretkezem férfiakkal, de csak képzeletben

Ismét előkerült az a levél, amelyet Barack Obama, az Egyesült Államok korábbi elnöke írt 1982-ben, 21 éves korában az akkori barátnőjének.

Depresszió és közösségi média - tudják a kamasz lányok, mit csinálnak?

A Médiaunió Alapítvány nemrégiben közölt megdöbbentő adatokat arról, hogy a gyerekek átlagosan minden nap 7 és fél órát töltenek az online térben, így folyamatos célpontjaik a legkülönbözőbb internetes csalásoknak és adathalászati kísérleteknek.

Trombitás Kristóf: Aki ma elnyomással vádolja Magyarországot, hazudik

Kedves balos felforgatók, akik folyamatosan diktatúrázzátok Magyarországot, ahol csak lehet, állandóan rossz hírét keltitek és minden lehetséges nemzetközi fórumon befeketíteni igyekeztek hazánkat!