Évértékelőjében Gyurcsány a keresztény nemzeti kormány legádázabb ellensége válaszút elé állította az országot. „Milyen legyen Magyarország? Keresztény Magyarország vagy Polgári Magyarország?” Egy ponton a polgári pogánynak hangzott, vagy úgyis mondta? Álpapos ájtatossággal arról akart meggyőzni, hogy jobban járunk, ha a pogány/polgári Magyarországot, azaz őt és Dobrev Klárát választjuk.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Hát ha a fideSSes gecik keresztyények akkor én,mint hitetlen vállalom a hitemet!
Nessy
Pártunk és kormányunk pár éve megvilágosodott, és a "térdre csuhásoktól" eljutott a nagy keresztény szerepéig! Beszél róla, de fogalma sincs mit jelent a valós kereszténység! Mammont, a pénz és hatalom alvilági uráz imádják!
kereső
A "polgári Magyarországhoz" öntudatos, polgári lét is kellene. A meg nincsen. Ahogy "keresztény" Magyarország sincsen- mert amit az állampárt rendező elvként, kereszténységként hirdet, az csak képmutató szöveg, miközben cselekedeteiben egy embrtelen, erkölcs néküli , tisztességtelen világot épit.
Béla333
Ahol ez a mocsok Balog püspök lehet, oda, abba a közösségbe normális gondolkodású ember nem kívánkozik.
Ha Balog eltakarodna a közösség vezetőségéből, az már egy másik helyzet!
KisTehen
istentelen libsik ... válasszátok az iszlámot

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.