A politikában sokszor nem a valóság, hanem annak interpretálása, a kezdeményezés átvétele a legfontosabb. A szavak, a tettek, az irányok meghatározása. Egy-egy ügy kifutása ettől függ, nem az igazságtól, mert az általában senkit sem érdekel, csak a voksokra, támogatásra váltható haszon, illetve az ellenfél megbélyegzése, kategóriákba való beszorítása, megalázása, megsemmisítése.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
zsolt ezen vitatkoznék,hiszen nem a tüntetök alázták meg k.ednrét , abban csak neki volt benne a mocskos keze és a fölsöbb fideszes segítöinek!
ezt az ügyet nem szabad összemosni pld. egy juhász péter szerü ócsmány,alaptalan lejáratással, amit a fidesz müvelt egy teljesen ártatlan emberrel! (fizettek is mint a katonatiszt)
csak úgy....
@Menőmanó: a francokat,mitöl lenne az!?
Menőmanó
@csak úgy...: Attól a szövegtől amit ebben a cikkben tol. Nem ismerem amúgy, de cikk alapján az.
csak úgy....
@Menőmanó: hülyevagyok, összekevertem a krisztiánnal , zsoltot én se ismerem..
balos
@Maccska: Akkor ön mint pedofil buzi ezzel az egyetértésével vajh melyik fideSSes köcsög faszán keresi a kákát?Csomóra már nem futotta!Ellopta a pinter!
Horizont
Ez egy jobbos publicista, el sem olvasom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.