viccesvigságok

Orbán Viktor legújabb kedvenc slágere: Reptér
viktor ! EGY VERSET KERESS MEG MAGADNAK CIME " Húszt " rövid tömőr csattanós "s üledékiden Husztnak rom vára megállék ..."
Polt Péter szerint nincs semmi gond azzal, hogy Völner egy drága Audival vitte lángosozni a családját
ez végül is igaz, az összes többivel meg majd a közvélemény lesz megvezetve ugy? polt módszer és hogy áll a mikrosoft szoftverek kérdése ja elfelejthetős? mert már nagy OK LETTEK a MENŐ MANÓK.
Rendőrautónak ütközött a sofőr, aki jogosítvány nélkül vezette közlekedésre alkalmatlan kocsiját
bezzeg ugye bukni is méltósággal tehette ?naponta juthat ilyen horogra mert arról irtak hogy 15-20 ezren jogsi nélkül vezetnek ?
ma ha egy ilyen nekimegy a 21 millás aútónak azt ki és miből fizeti meg mert biztosítása sem nagyon lehet ugye ? Rendőrbácsik ? bónusz tízben én 80 ezret akkor A 00 ba vajon mennyit kéne nekik?
Menczer Tamás teljesen kikelt magából: "Vissza kell állítani a sorkatonaságot és ki kell terjeszteni a nőkre is" – a németek szerint
te tejfölös száju szedd össze a korosztályodat aztán megyek nektek kiképzést tartani reggel 5 - este 23 -ig aki lemarad az a cápáké ti örömkatonák sem nagyon voltatok mert a végén csak 9 hónap volt akkor a 27 hónap ahhoz ? gondolj bele! mi kevesebben vesznénk el még ma is ugy hogy pofádat befogd mert csak özvegyek és árvák maradnának MÉG utánnatok , ha felfogod mit szeretnél menj idegenlégiósnak 5 évre mire letellne nem élnél. KUSSOLJ inkább JÓ? örömködj az 5 millás havi béreden abba sem lesz köszönet.Mert sorra ki lesztek rugdosva.
Vitézy a trójai faló – Karácsony Gergely szerint hatalmas árulás történt, hazudtak és óriási átverés zajlik
na akkor kire is lehet már csak szavazni ? egy legény van csak talpon volt egy lány volt egy faló maradjunk ennyiben
Orbán Viktor kiakadt a bolti árakon: „a gazdaság nem úgy működik, ahogy kellene”
na mi van kisinas elkűdött az asszony? valaki menjen már bevásárolni? akkor most kinyilt a csipád és látod a bolti árakat is? Éppen ideje bukás előtt tisztázni lehet mi mennyibe kerül. aztán vedd a kalapodat és köszönd meg, hogy eddig húzhattad rólunk a bőrt !letellett neked .
Szentkirályi Alexandra: "elállok a főpolgármester-jelöltségtől"
alex and ra magasra találtad tenni a lécet bejőtt a jóslatom tudd azt mondtam ugyanis ki fogja elsőként feladni ? hát akkor max otthonülő leszel tábor n ok né limbóhintósról ha netán hallóttál róla. kis harcias mocskolódós kacsa
Rendkívüli bejelentést tett a kormány, megvették a repteret
megvették, kerazin meg nincs melléje akkor max a keselyűk repkednek és csend lesz ferihegyen is meg a gyorsforgalmin is kimaradnak a 3 as balesetek havi heti szinten.
Újabb botrány? – Dobrev Klára átment terminátorba, végleg le akarja vadászni Sulyok Tamás államfőt
Terminátor felsőfokon? nocsak klára sszonyság a végére még Péterrel is szövetkezik akkor legalább nyerhet is csak lassu a felfogása sok lud pedig mit szokott tenni???
Plágiumot találtunk Karácsony Gergely szakdolgozatában
orbán szakdolgozatát vegyétek górcső alá rettenetes egy magára való annó felsőfokú óktatási intézmény pld egy óvónőképző intézet tanár ugy dobta volna ki mins a pinty kerressétek elő már a külalak is csapnivaló va vele nem mertek kekeckedni itt a neten meglelhető volt lehet má TITKOSITVA LETT AZ IS !! ?? foci vb döntetlen TI meg buktok ez is a pakk része ám.
Plágiumot találtunk Karácsony Gergely szakdolgozatában
na mást már nem találtok ki ? fene egy vicces szarság vagytok nálatok meg 100 - 99 lenne? bravó
Kényszersorozás és brutalitás – A sorozók vadásznak a hadköteles férfiakra
volna ha lenne kit ja aki tehette lelépett mert élni akar. menjen aki nem meri lövetni moszkvát azzal is ugy kéne ám ahogy ők ukrajnával porig a hagymakupoláival eltűnne örökre ne csak az ukránok sirjanak a dácsákat is szabad ám aztán morgolodjon. a külögyminiszter is mert ők sem jobbak meg a hadügyes is báj báj szása
Beveszik-e Brüsszelt Orbán Viktor és szövetségesei?
be simán egy feltétellel leirják hogy BRŰSSZEL a cédulát meg egy pohár vizzel lenyelik másképp ábránd marad nekik meg illúzíó én meg onnan ugy dobnám ki mint a fostos macskát a sok vétó ellellenszegülés meg bohozata miatt. ebbe a pasiba konstruktív dolgok nem fértek bele csak a pálínka meg a rezsi szilárd pacalja.
Olyan drámai a fogyasztáscsökkenés, hogy padlóra küldte a tejipart – Az import tej azért dübörög
1953 ban 3 Forint volt ám és olyan volt még zsirtartalma sőt turót is lehetett ám belőle késziteni. a mai meg vizes lőty az ára meg csillagászati távcsővel kizárólag parlamenti bérezetteknek elérhető akkor mit vártok ? gyalázat amit az ország át él válasszatok köll ez továbbra is akkor ? adalék ehhez 2000 - től lett ugye nitrát nitrit kezelési rendelet Tartálykocsikkkal hordták a földekre vizesárkokba hogy ne kelljen kezelni . mi lett szivogattak a MÉHEK DARAZSAK aztán pusztultak. ujabb törvény a kezelésre ? ellenőrzés meg sehol kis terület vizbázison 1000-e s marha állományszara hugya de kit érdekelt ? sőt ma pld a volt állatorvos meg a meg 600 helyett 1000 a területen kiskiryállyá vált átmentek palánk mögé és köjál meg az atyaisten sem látogathatja őket kilóra vettek mindenkit mert legnagyóbb pénzbevétel a falunak akkor a polgármester is hallgat. ja ?
Orosz rakéták hatoltak be Kárpátaljára, „Munkács felé tartanak!” – közölte korábban az ukrán légierő
nem kéne kényeskedve kimélni akkor tán Moszkvát sem lehet ám ott is romhalmaz azán vagy megértik végre vagy bele pusztul a világ LESZ majd sírjára virág.
Őrület, mi történik Svájcban – Egyre több gyerek jár pelenkában iskolába – A tanároknak kell tisztába tenni őket
a finom csoki is lám megárthat ? !orbán meg elemi erővel nekünk nem NUMERÁLNI kell hát magyarul sem ért lassan mit akar numerálni? vagy inkább KUNYERÁLNI? menne Grácba csak már nem fogadják oda sem javithatatlan.
Kibertámadást hajtottak végre a TikTok ellen, a CNN fiókját is feltörték
itt már mindenki lop kibetámadás kivül belül nesztek a sok technika visszanyal és visszafal.
Nem lesz idén kukorica a magyar földeken – Befellegzett a gazdáknak
nem nagy gond átállunk kanibalizmusra egymást fogyasztjuk bunkóval mint az őskorban ez sem ujkeletű. majd a vő átállitja magát agrárszakemberré aztán megélünk . nem ismer lehetetlent
A magyarok fele retteg a harmadik világháborútól – De a többség segítséget sem nyújtana Ukrajnának
Rettegésbe ortán tartja az országot ezért irta mg ki lesz elzavarva de nem meri nyilvánosságra hozni ki hát ki csakis a viktor mehet azgentinába kináb braziliába csai huzzon el bégre a haztugság cunamijaival és a bandájával trámplihoz is aztán nyalják falják egymást
Itt van Orbán Viktor levele, amit több millió háztartásba visznek el a Fidesz aktivistái
orbán levele itt van ? ide ne hozzátok mert van kampos botom mint a székely bácsinak aki megigérte orbánnak ugyis a verést csallánnal kenjétek be ezzel töröljét ki a seggét. Lázárnak hát még ti mennyit ártottatok azt elástátok a MARIANNA árokba vagy ennyire feledékenyek vagytok. és ti mertek ártásról beszélni hottatokban is tán kiokád a földanya is erre nem gondoltok ?kár pedig.ennyi selejtet hogy emésztene meg a bolygónk?
Orbán Viktor: Nekünk nem numerálni, hanem ponderálni kell
HÁT azt a hatalmi elitet toleráld pondreváld meg bazseváld akik épp igy ledegradálták a hazánkat mind te. Mégis azzal kecsegtették a népet hogy majd ekkor lejár akkor lejár és :Ha majd te is négy nyelven elregélhetnéd azt amit APONYY gróf tett és veled is közölték volna,hogy a barátait nem látogathatja meg mert katonai őrizet alatt áll, mit regéltél volna. volt olyan felvetés ugye, hogy az ottani szomszédos ország női intézték a... Ja tudod ez is csak szóbeszéd hogy mi is volt a trianon palota rendeltetése? miért lett elvárás hogy a monarhia területén élők a magyar történelmet kelljék megtanulni. 18 náció fiaival lányaival éltünk addig békességben mig ilyen dolgokat nem keztünk tőlük megkövetelni elvárni ha ismernéd a részleteket lapítanál.Nagy Magyarország 17 milliós lakosságáról adalékok ebből 4 millió volt a magyar nézz utána!!!csak Antal Jozsef akart 17 millió magyar miniszterelnöke lenni aztán mégegyszer előjőtt a 17 millió álom szám? ja a butaság határa 1840 es népszámlálás ??? 1920 as népszámlálás ??? ja .a 17 millió ami konkrétum ennyen éltek az Osztrák Magyar monarchia területén. Ja szegénységről : illuziókról Szigetvár ostroma aki lerántotta a törököt ugyancsak 5 nemzet vallotta magáénak ajaj. szegény Botondról is csak a rege mese maradt az erejéről akár Buvár Kundról ugye? 64 vármegyéből 19 maradt. EZZEL KELL és lehet operálni Tudom te visszavásárolnád csak nem adják már.ÉS közben bevitték csellel hazugsággal az országot 2 világháborúba, vagy te történelmet nem tanultál? KÁR ! 20 milliós vesztességrendel irtak a hallottakról. EZ remélem nem hiányzik ma mert ez a riogatós beszéd jőtt ám le,Az elcsatolt területek emberi technikai veszteségeit még nem is említve.Meg kéne azt becsülni amink van és megmaradtt.!!!pedig a honfoglalás után mi is kalandoztunk tudd orba is lettünk verve...
Lázár János: Rogán Antalnak jár a pihenőnap, Magyar Péter pedig árt az országnak
azért egy dologra igen odafigyeltek: PÉNZ csak nekik mennyi ? amennyi van. Egy ami vigasztaló nincs zsebes halott sem batyús koporsó. akármilyen magasra jut a madár dögleni lejön ám. majd a végitéletkor számonkérés is lesz.
az a tulvilági belépől.. max rihatnak a jóviláguk után. nem tart velük.
Durvul a kampány: 22 éves videó került elő Magyar Péterről, melyen ijesztően durvát mond Medgyessyről
videót még soha SENKI nem hamisított ajaj ébresztő ma bármit lehet a MÁSIK szájába adni ugye? akkor?
Beismerte Stohl András: ezért mentek tönkre a kapcsolatai
a kevés, karambolázs -e lett sittel tüzdelten piál a föld ! a jóvilág megárthat ugye?