Néhány hete egy egészen különleges tesztautó járt az Autó Pult szerkesztőségénél. Gondolom, elsőre most kinevetnek, hogy a fehér Opel Zafirát ezzel a jelzővel merem jellemezni, ám ez esetben az érdekesség a lemezek alatt, a technikában rejlik. Na meg abban, hogy hazánkban hivatalosan nem is kapható az a modell, amit jó 600 kilométeren keresztül nyúztunk annak érdekében, hogy választ kaphassunk a következő kérdésre: vajon mennyire vehető számításba a CNG (compressed natural gas = sűrített földgáz) mondjuk a benzin, vagy akár a gázolaj alternatívájaként?

Forrás: autopult.hu
Feltöltő: AutoNews
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Faster911
Kár, hogy nincs meg hozzá az infrastruktúra. Persze én a befektetőket is megértem. Akkor most mit fejlesszünk? CNG, Hidrogén? Melyik fog elterjedni? Nehéz kérdések..
invictus
Éppen ezért nem fejlődik az alternatív hajtás infrastruktúrája...senki nem tudja hova induljon.
Faster911
Akkor ez most egy sakk-matt helyzet, nemigaz? Mert kid döntsön előbb a vevő, vagy a gyártó? Sajnos a politikának kell dönteni.
invictus
Egyértelműen a a gyártó döntsön, hisz nem a vevő tudja kitalálni, hogy melyik a jobban, olcsóbban kiépíthető rendszer.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.