AutoNews

Ne tovább! - Audi A3 Limousine teszt

A professzionalizmus megöli a lelket - legalábbis általában.

Porsche helyett - Peugeot RCZ teszt

A realitásérzékünket elvesztve egy idő után talán már azt sem tudjuk, hogy mit is keresünk igazán.

Tiltott szerelem - MINI Paceman Cooper S ALL4 teszt

Szürreális látvány.

Dísz-harmónia: Mercedes-Benz CLA 220 CDI teszt

Végül elveszem a gázt.

Hétköznapi szupermodell - Mazda6 Sportkombi CD175 AT teszt

A horizontról közeledik felém egy vörös démon.

Dízelt vagy benzinest? - Volvo V40 R-Design és Cross Country teszt

A Volvo V40 Cross Country tesztje olyan vad rezonanciákat gerjesztett, hogy saját ítélőképességünkkel szemben is fenntartásaink támadtak.

Lángoló parázs - Ford Fiesta ST teszt

"Pokoli tűz van!"

Az utolsó Jeep

Az új Cherokee első fotói azt bizonyítják, hogy a Jeepek megjelenése épp akkor vesz 180 fokos fordulatot, amikor magunk is közelebb kerülhetnénk a magyar nyelvben a terepjárók szinonimájaként is emlegetett autókhoz.

Evolúcióelmélet - Dacia Logan menetpróba

Az autóipar nagyjai látszólag tátott szájjal figyelik, ahogy az eladási statisztikák mutatói hanyatlásnak indulnak, s a gyártók között alig vannak néhányan, akik az aktuális gazdasági környezethez igazodva változtatnának termékpolitikai hitvallásukon.

Nincs esély bliccelni – felvette a kesztyűt az Állami Autópálya Kezelő Zrt.

Nincs esély bliccelni.

Vágyak tárgya - Opel Astra OPC teszt

Hirtelen felgyorsultak az események.

Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 4WD aut. teszt

A világ alakulásának különös fintora, hogy az élet bármely területén párhuzam vonható magánszféránk érzelmi vonulataival, s nincs ez másként a műszaki alkotások tekintetében sem.

Kétpetéjű ikrek - Chevrolet Malibu és Opel Insignia 2.0 CDTI teszt

Azonos tőről fakad a General Motors „Epsilon” platformjára épülő Opel Insignia és a hazánkban újult erővel harcba szálló Chevrolet Malibu, tesztünk során mégis arra derült fény, hogy más-más ügyfélkört képesek célkeresztbe venni.

Olvadó cukormáz - Škoda Rapid 1.2 TSI és Renault Clio 0.9 TCe teszt

A Földön káosz uralkodik.

Európa béklyóit cipelve is sikeres a Ford

Miközben a Ford európai eredményességi mutatói előtt hatalmas negatív előjel áll, globálisan sikeresebb a vállalat, mint valaha.

Gyalogkakukk - megfogyatkozik a rendőrségi járműállomány

Az Opel szerzett elsőséget az ORFK közbeszerzési tenderén, így rövidesen 1.250 darab Astra Classic kerülhet be a rendőrségi járműparkba.

Az amerikai álom újabb cáfolata - védtelen az USA leggyorsabb autópályája

Az Egyesült Államokról már csak a hollywoodi filmek kapcsán is tudjuk, hogy a helyi honatyák nagyon szeretnek a szabadság eszményével kampányolni, s ezt őrületes sikerrel is teszik mindaddig, amíg a nemes szellemre, s néhány koholt vádra hivatkozva a nemzetközi közvélemény helyeslő bólogatása mellett rohanhatnak le jellemzően...

Hittérítő - Opel Mokka 1.4T és 1.7D menetpróba

Az új Opel Mokka személyében egy olyan kompakt hobbiterepjáróval ismerkedtünk be, ami közvetlen konkurensein túl bizony a kategóriából kitekintve is komoly veszélyt jelent ellenfeleire, de házon belül az Astrára is.

Audi S6 és S7 teszt

Azok, akik mohó módon mindenre vágynak, talán nem is lelhetnek ideálisabb választásra az Audi kihegyezett limuzinjainál, melyek a sportos luxus ígéretével kecsegtetnek.

Úrvezető - Citroën C5 Tourer 2.2 HDi teszt

A mindennapok során gyakran találkozhatunk olyan emberekkel, akik képességeikhez mérten érthetetlenül szerények, amit legtöbbször annak tudhatunk be, hogy talán maguk sincsenek tisztában saját erényeikkel.

Volvo S60 T3 teszt és vásárlási tanácsadó

„Van egy Volvóm, az is szürke” – mondja az unalmas emberek sztereotípiájára kontrázó Nicolas Cage a „Szikla” című filmben, utalva arra, hogy ő ugyan a legkevésbé sem alkalmas egy akciódús bevetésen való részvételre.

Knockin' on Heaven's Door - Peugeot 508 RXH teszt

Bár gyakorta emlegetem, hogy felcsicsázni, illetve üveggyöngyökkel megtölteni akkor lehet egy autót, ha a sziklaszilárd műszaki alapok már rendelkezésre állnak, az RXH ezt az elméletet képes volt megcáfolni.

Mazda MX-5 1.8 Takumi teszt

A nap még felkelni sem készül, amikor a volán mögé vetem magam, hogy a ponyvatetőt egy hanyag mozdulattal a hátam mögé hajítva a hideg levegővel együtt szívhassam magamba azt az illúziót, amit valaha úgy hívtunk: "szabadság".

Gyönyörű gyötrelem - Citroën DS3 1.6 e-HDi Ultra Prestige teszt

Manapság tagadhatatlanul a túlzások világában élünk, egy olyan időszakban, amikor valódi művészeket utánzó karaoke énekeseket a megfelelő körítéssel tálalva megasztároknak titulálunk.

Mazda CX-5 2.2 CD vs. Volkswagen Tiguan 2.0 TDi teszt

"Ez a világ legjobb autója!"- kiált még utánunk az összehasonlításunk egyik tesztalanyát átadó forgalmazó lelkiismeretes munkatársa, mielőtt kihajtanánk a telephely kapuján.

Nyerő képmutatás - Audi Q5 Hybrid quattro menetpróba

A fosszilis energiahordozók fogyásával való riogatás nem kis kihívásokat állít a járműipari konstruktőrök elé, akik napjainkban technokraták szívét megörvendeztető fejlesztéseikkel gyakorlatilag a józan ész határain túlmutató leleménnyel veszik fel a kesztyűt a demagóg jelmondatokat hangoztató zöldekkel, a politikai...

Nagypályás az oldalvonalon - Kia Cee'd 1.6 CRDI aut. teszt

A tömegével rajzó kompakt modellek láttán akkor is legfeljebb csak megrántjuk vállunkat, ha egy-egy típus a csillagokat is lehozza az égből.

Táguló határok - Dacia Lodgy 1.5 dCi 107 teszt

A Dacia Lodgy bizony alaposan felkavarhatja a hazai piac már-már poshadttá váló állóvizét, hiszen a gyártó nem volt rest a kezébe venni a kisebb pénztárcájú vásárlók ügyét, akik segítő jobb hiányában a használtautók felé lennének kénytelenek fordulni.

A szépség gyilkos angyala - KIA Optima 1.7 CRDI aut. teszt

Egy felhőkarcoló legfelső emeletének hotelszobájában ülök.

Rajzás előtti közöny - Honda Civic 1.8i 5a. teszt

A Honda Civic vendégszereplése előtt az volt szubjektív benyomásunk, hogy a nagyközönség kimért közönnyel fogadja a típust.