1984. március 13-án, azaz harminc évvel ezelőtt debütált a világ első hordozható telefonja, a Motorola DynaTAC 8000X. Harminc évvel ezelőtt, valahol Chicagoban adták el az első hordozható, mobil hálózaton működő telefont: a világ első mobiljáért 3995 dollárt tettek le az asztalra. Kétségkívül ez a valaki volt a legmenőbb arc a városban, aki mellesleg mai árfolyamon számolva 880 000 forintot perkált ki a Motorola csodakészülékéért. Sajnos azt már nem tudni, hogy ki volt az első vásárló, mert akkoriban még nem kellett névvel ellátott szerződés egy mobil vásárlásához. Hiszen még mobiltelefon sem volt korábban… További részletek, érdekességek és képek a cikkben!

Forrás: androidgamers.eu
Feltöltő: bazs88
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
"azt már nem tudni, hogy ki volt az
első vásárló"
Azt viszont lehet tudni, hogy ki volt az első mobiltelefonáló még '73-ban, ő:
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/1f/2007Computex_e21Forum-MartinCooper.jpg/450px-2007Computex_e21Forum-MartinCooper.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok