Mindenkinek más (és változik) a kávéigénye. Van, aki megiszik naponta „egy vödörrel", mások már egy csepp kapucsínótól is rosszul lesznek. Egy most publikált tudományos munka kiderítette, hogy mindez nem véletlen. A Harvard Egyetem kutatói 12 ezer európai és afrikai származású kávéfogyasztót vizsgáltak. Nyolc pontot találtak a vizsgáltak génállományában, amely köthető a kávéfogyasztáshoz. A tanulmányból kiderül, hogy a különböző mennyiségű koffein bevitele miért hat másképp az egyes szervezetekre.
Forrás:
evamagazin.hu
Feltöltő: evamagazin
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás