Korlátlan belföldi mobilinternettel, benne uniós adatforgalmazási csomaggal kívánja teljessé tenni a Telekom üzleti ügyfelei számára az augusztus 20-i hosszú hétvégén a pihenést – közölte a vállalat.

Ha egy ilyen sms-t kap, akkor három napig korlátlanul használhatja a mobilinternetet

Fotó: pixabay.com

Az internet-hozzáférést és az adatcsomagot a kis-és középvállalati ügyfélkörének és a Telekom szolgáltatásait igénybe vevő nagyvállalati ügyfélkörnek adja a digitális szolgáltató – írja a hvg.hu.

A Telekom üzleti ügyfelei 2021. augusztus 20-án 0:00-tól augusztus 22-én 23:59-ig vehetik igénybe a korlátlan belföldi mobilinternetet és 3 GB-nyi forgalomig érvényes ingyenes roamingot. Tehát a két dátum között a belföldi mobilinternetes egyenleg nem csökken.

Az extra mobilnetet az operátor tájékoztatása szerint azon kkv-s és nagyvállalati ügyfelek használhatják, akik rendelkeznek aktív mobilinternet-szolgáltatással, és megfelelő APN-hozzáféréssel (például Internet.telekom vagy Webnwalk).

A kedvezményt a Telekom automatikusan aktiválja, amiről az érintett üzleti ügyfelek számára SMS-ben küld értesítést legkésőbb augusztus 19-ig.

Forrás: hvg.hu

Címlapkép: pixabay.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.