A kültéri kamera rendszer kizárólag abban az esetben váltja be a hozzá fűzött reményeket, ha a burkolata kifogástalan minőséget reprezentál. A kényes precíziós műszer belsejében található elektronikus alkatrészeket védeni kell a környezeti hatásoktól, mostoha időjárási viszonyoktól – erre pedig csak az IP burkolat képes.  

IP védelemmel ellátott kamera rendszerek  

Erős UV sugárzás, hó és eső, tomboló mínuszok, szálló por és egyéb szennyeződések – csak, hogy néhányat említsünk azon akadályok közül, amikkel minden kültéri egységnek szembe kell néznie. Érthető, ha csupán azok a berendezések mennek át a rostán és vizsgáznak jelesre, amelyek kompromisszumoktól mentes minőséget élveznek. Az Alarmdirect széles skálán mozgó termékpalettáján lévő kamera rendszerek IP (Ingrass Protection) burkolattal rendelkeznek, így kifogástalan védelmet biztosítanak az adott egységnek.

Miért létfontosságú a kültéri kamera rendszer burkolata?

A fémházas kompakt és dóm burkolattal rendelkező kamera rendszer 

A címben szereplő típusok az egyik legkeresettebbek a piacon. Mindkettő burkolatába nem csupán a kamera infra megvilágítás van beépítve, de az objektívje is. Természetesen nem csupán nappal, de éjjel is remekül teljesít. Szürkületkor a rendszer automatikusan átkapcsol éjszakai üzemmódba. Az újabb modern típus már éjszaka is színes felvételt rögzít. A dóm burkolattal rendelkező rendszerek is tudják mindezt – egyébként nagyon hasonlítanak a fémházas kompakt kamera rendszerekre, az eltérés csupán a külalakjuk terén mutatkozik meg.

Box burkolattal a rugalmas felhasználásért  

A box burkolattal rendelkező rendszerek tekintetében sem az infra LED megvilágítás, sem a kamera objektívje nem számít alaptartozéknak. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne minden gond nélkül beszerelni ezeket az alkatrészeket. Ez ad egyfajta szabadságot is a számunkra – az objektívet ugyanis a saját igényeink szerint variálhatjuk.

Csúcskategóriás minőség: speed dóm kamera rendszer   

Sokszoros optikai zoom, 360 fokos szögben való elforgathatóság – ezen kedvező tulajdonságai teszik ideálissá a speed dóm egységeket a nagyobb területek megfigyelésére. Persze ennek ára is van: a speed dóm burkolatú kamera rendszerek költségesebbek, mint más típusok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.