Bár a sokéves rendszergazda vicc szerint az Internet Explorer az igazi férfiak böngészője (minden nap új kaland, veszély és kockázat), a Secunia biztonságtechnikai cég felmérése szerint [1] ez ma már csak legenda, sőt valójában a Firefoxban van a legtöbb hiba.

Forrás: index.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

charlie
lol. attól, hogy hány biztonsági rést fedeztek fel, foltoztak be (és ezt publikálták) még nem a legveszélyesebb böngésző.

sőt, a rejtett hibák sokkal rosszabbak. amúgy a legkevésbé biztonságos böngésző címére a Safari pályázhat nagy eséllyel.
adsl70
ja es az sem mindegy milyen gyorsan adnak ki hozza javitast. Igy lenne igazan objektiv a jelentes, de mit varunk egy IE fan cegtol.
banfa
Érdekes, én FF-ot használok, míg egy ismerősöm, aki hasonló oldalakon járkál, mint én, IE rajongó. Nála mindig sokkal több szemét gyűlik fel, és sokkal többször ugrik fel a spyware vagy a nod32 figyelmeztető ablaka is.
eberti
Nekem semmi gondom nincs a Firefox böngészőjével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.