Körülbelül 40 kúton tankolható hazánkban E85 bioetanol. Aki véletlenül ilyen kútra téved, nem tudja figyelmen kívül hagyni a 200 forint körüli árat, és azonnal számolgatni kezd.

Forrás: Vezess.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rodeokutya
Annyira lassú a megtérülési idő,hogy gyakorlatilag nem érdemes átalakítani az autót.Kevés ember van aki havonta 4szer tankolja tele az autót úgy ahogy cikk írója.Ero ha valaki csak havi egyszer vagy ennél kevesebbszer tankol 40-50 litert(kb 1 tank benzin)akkor a megtérülési idő 4-5 év és még nem spóroltunk semmit.Nem beszélve az ár ingadozásról ha az etanol fel a benzin pedig lemegy akkor veszteséges az átalakítás.Viszont környezet kímélő és ha ez valakinek sok pénzt ér akkor érdemes belevágni.Ne felejtsük csak egy Földünk van!
marlin
Ha 30%-os árdiferenciával, és 25%-os többletfogyasztással számolsz, akkor az átalakítás az éltben nem térül meg!! Ehhez add hozzá, hogy az alkohol kismértékben ugyan, de roncsolja a bezinrezisztens alkatrészeket, stb.
Mellette szól, a környezet kímélő üzemeltetés. Én átalakító nélkül, némi "olompótló" hozzáadásával "felesbe" használom!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.