„Nádas Pétert elárulták Németországban, és erre elárultátok itthon is.”

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
egy rangos irodalmi díj odaítélésekor nem esztétikai, hanem politikai alapon döntöttek Németországban - rinyál az ócska román kegyenc, aki erős potentát egy olyan országban, ahol nincs olyan rangos díj aminek az odaítélésekor az elmúlt években nem politikai alapon döntöttek!! =))
CsipkeRózsa
Mit balhézik ez a szemét ember, hiszen most jelent meg a hír Nádas Péterrel kapcsolatban.
A lapok biztosan később közölték, mint az, akinek a tisztségei miatt oda kellett figyelnie.

Egyébként pedig, a kormány eddig Nádas Pétert nem igazán értékelte a megérdemelt módon.

Demeter Szilárd ne írja elő, hogy ki és mikor szólaljon meg.

Remélem, az M1 Tv és a Kossuth rádió legalább minden híradásában bemondta.

Demeter hosszú szövege elmaradhatott volna.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Baljós árnyék,

avagy önbeteljesítő „jóslat”

S ebből kettő is van a derék nepszava.hu „Zajlik a kultúra fideszesítése, a hatalom már nem is titkolja, mi az, amit tilt, tűr vagy támogat” című cikkében.
Mindjárt a elején: a „Fenntarthatatlan és túlburjánzó kulturális intézményrendszerünk van, amit mindenképpen racionalizálni kell. (…) Meg kell nézni mire érdemes közpénzt áldozni” gondolat az akkor még csak PIM főigazgató, Demeter Szilárd még 2022-ben, a köztévében tett fenyegetése.
S elkészült a kulturális szakemberek körében nagy felháborodást keltő törvénytervezet a kulturális feladatellátásról, ami kapcsán úgy vélekedik, hogy: „Betetőzése lesz mindazon változásnak, amelyet figyelemmel követhettünk az ötödik Orbán-kormány felállása óta.”! Nos tartok tőle, hogy sokkal rosszabb a helyzet. Lesz ez még sokkal rosszabb is, mint azon megállapítása vonatkozásában „intézmények vezetői és alkalmazottaik között zajló – nem mindig tisztességesnek mondható – játszmák.”! Nagy kérdés csak az, hogy lesz-e még egyáltalán tisztességes megmozdulás! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.