A pletykák és célzások végül beigazolódni látszanak, a Capcom a tegnapi, nem kívánt szivárgást követően hivatalossá tette, hogy a Street Fighter franchise következő tagja a várakozásoknak megfelelően nem egy vadonatúj epizód lesz, hanem a negyedik felvonás felturbózott változata, Super Street Fighter IV címmel. A cucc nem m...

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kazuya3
A világ eggyik legjobb verekedős játéka folytatodik,örüljünk neki,de a hátulütö a huzzunk le rola még egy bört nem nagyon szokott bejönni...nekem nagyon tetszik,mert nincs LIVE-m hogy letöltsek plusz karakterokat,csak nehogy az legyen mint az SF II -nél h pl:Super Street Fighter II Turbo HD Remix (mert itt ugye minden szó után uj játék jött ki)!
shady04
Szeretem a verekedős játékokat,de szerintem a Street Fighter 4-el melléfogtak,mert úgy látom,hogy újrakezdődik a Street Fighter 2 széria... Jójáték lett volna ha kicsit érdekesebbre építették volna fel a történetet,és több karaktert raktak volna bele,mert ez volt a régi Nintendo Sega konzolon is... Nem rossz,de lehetett volna sokkal jobb is.:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.