A megújulást remélő szocialisták megörökölt lemezlovasa szerint Kötcsén a polgári piknik résztvevői „szégyen nélkül jelentették be a diktatúra igényét". A diktátor szerepében természetesen megint Orbán Viktor tetszelgett. A magát szerény egyszerűséggel „harcosnak és versenyzőnek" nevező Lendvai, aki ugyebár az MSZMP fizetett alkalmazottja volt, most Orbán Viktorról állította azt, hogy „rendszervisszaváltó".

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
furfang
Bántóan folyik belőlük a hazudozás. Én legjobban azért nem bírom az mszp politikusokat, mert totál hülyének néznek minden embert. A feketéről állítják, hogy fehér, de holnap ha az érdeke úgy kívánja azt mondja, hogy ő mindíg feketének mondta a feketét. Elképesztő mértékben folyik a parasztvakítás. És mindezt hadarva, erőszakosan, mint a csapból a víz ömlik belőlük.Úgy látszik az a befutó náluk, akiből percenként több hazug szó jön ki. Lendvai dobogós.
szaboria
@furfang: Amit most irtál úgyan úgy megegyezik a fideszre is.
pacsirta
@furfang: Tökéletesen egyetértek veled!!
Ez a Lendvai teljesen kiverte a biztosítékot nálam.

@szaboria: Én elhiszem, hogy neked nagyon jó a jelenlegi helyzet, de nekünk NEM!!!
Elnézést, hogy ezt meg mertem mondani!!!!
szaboria
@pacsirta: Nekem sem tökéletes de szerintem már teljesen bebizonyosodott ezeknek menni kell helyette olyanoknak kell jönni akik tényleg foglalkoznak a néppel is nem csak a sáját pénztárcájukkal.
furfang
@szaboria: Nagyon nem így van! Az mszp politikája maga a hazugság. Erre épül.Ez maga a politikájuk, retorikai bűvészkedés.Olyanokat adnak elő tettekként, ami nem történt meg, vagy az ellenkezője, és bizonyítottan az ellenkezője. A Fidesz legfeljebb nem mond el mindent (pl. program), de én olyan sok hazugságáról nem tudok. És akkor most válaszként fel fogod sorolni a kb 10 fideszes ügyet a Josip Tot-tal kezdődően. Ne tedd tudom, de ez nem győz meg a szinte teljes mszp vezérkarát átfogó, a szakpolitika vezetőiig lenyúló napi disznóságaival szemben.
szaboria
@furfang: Nem sorolok én felsemmit mert már előttem nagyon sokan megtették. Csak várok már egyszer konkrétumot is a napi disznoságokkal szemben . De ne gyere te sem a BKV -val, mert az egy elkurt belső űgyintézés volt amiért nem a kormány a felelős.
anka
@szaboria: - és a (sz@rban)Hagyó mi? - az nem mszp-s?
furfang
@szaboria: na példának okáért akkor vess egy pillantást a " Most beszélik" címlistájára " Elküldhetik az idős betegeket " Hazaküldhetnek a kórházakból idős, beteg embereket, mert lehet, hogy nem lesz elég pénz az ápolásukra. Egy rendeletmódosítás miatt ugyanis az eddiginél negyedével kevesebb pénzt ad az OEP .
A rendeleteket az mszps többség szavazza meg rendszerint. Az egészségügy az oktatás, a kultúra megcsonkítása mind e kormány költségvetési törvényének, és rendeleteinek az áldozata. Felsorolni nehéz lenne, de lehet lapozni a Magyar Közlöny 8 év összesét.
kacsa0707
A diktátorok, népelnyomók állítják a normális emberekről, hogy diktátorok ez bevett szokás.
Ez főleg igaz a hatalom éhes, az érdekeikért mindenre képes a húsosfazéktól eltakarodni nem akaró szocialistákra.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Ez már tényleg uncsi, nem is tudom miért amortizálom a klavimat egyáltalán. Mindenki tudja, hogy ocsmány, hazug, csak a saját érdekeit szem előtt tartó, lelkiismeretlen banda.

@szaboria: A Fidesz nekem sem a szivem csücske, de érdekes módon én akkor kaptam először tisztességes fizetést ( akkori árviszonyok között) amikor a Fidesz volt kormányon. Az MSZP-től kaptam a magas vérnyomásomat, meg a depressziómat. Az egészségemet jól elqurták, az már bizonyos. Mint ahogy az is, hogy ezzel nem vagyok egyedül. És ezért bűnhődni fognak.
szaboria
@furfang: Ezt is a Hir tv irja . Nem szabad bedőlni mert ez is kampányhoz tartozik.Egyre több szociállis hálot épitenek ki .Bács-Kiskun és Csongrád megyében is . Autókat kapnak amivel járják még a tanyánélő időseket is.

@Atomqkac: Én meg a szivinfarktusomat az Ö idejükben amikor 500 dolgozónak kellet kiadnom a munkaviszony megszünését 4hónap alatt.
szaboria
@Atomqkac: Bocs még csak annyit, hogy akkor is rengetek kis válalkozók és főleg javitó szolgáltatók voltak kénytelenek vissza adni az engedéjüket.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@szaboria: ez mit sem változtat azon, hogy a Fidesz nemcsak elvett, de azért adott is valamit, az MSZP ellenben csak rabol, pofátlanul, gátlástalanul.
De, neked megsúgom, se a Fideszre, se az MSZP-re nem fogok szavazni. .xD
Én már több, mint egy éve eldöntöttem, melyik utat választom és nincs az a kampány, mocskolódás, ígérgetés dömping, ami engem el tudna téríteni!!!!
furfang
@szaboria: Ha te minden hírt amit a HÍR tv, vagy Magyar Nemzet, Magyar Hirlap hoz kihagysz, akkor nemcsak, hogy totál egyoldalúan tájékozódsz, de semmit nem tudsz a kormány és az mszp viselt dolgairól. Ha a Hír tv nem tudósított volna akár a kormány akár a bp-i önkormányzat, a bkv. a máv és a csókosok viselt dolgairól, akkor még mai is kábíthatnának az mszp-sek a kamu szövegeikkel, és közben a maradékot is kilopnák, eladnák. A 2006. okt.23.-i eseményekről nem is beszélve.
kacsa0707
Mindegy hogy mit csak hazudjunk elvtársak.

Az elvtársak igaz jellemzése.

„A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem.
Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára.
A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret.
A kommunista eltorzult lélek.
Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista!
Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.”

( Alekszander Szolzsenyicin )
csutak
Alekszander Szolzsenyicin tovaris megbukott, mint Rottenbiller!
Ugyanis kiderült róla, hogy jó esetben plagizált, rossz esetben pedig lopott, mármint a gulágról írott művét.
Rossz a példa!
kacsa0707
@csutak: Az ő nevét jegyzik a csutakot nem.
csutak
Mándi Iván: Csutak és a szürke ló
Nehogy bután halj meg:)
szaboria
@Atomqkac:Látom Te is tudod nem szabad bizni már azokba aki bent voltak .Számomra is van más remélem fog legálább annyit elérni, hogy bejussanak.
furfang
@csutak: Akárhogy is volt, Szolzsenyicin által lett ismertté a történet. Az intelmek szintúgy!Plagizálni, is csak az tud, aki ismeri az alapművet.
csutak
@furfang: Én csak arra utaltam, hogy Szolzsenyicin NEM hiteles hírforrás ma már. Véleménye sem az.
Röviden ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.