Orbán Viktor szerint Magyarország nemcsak jóhiszeműen, hanem az európai jogi hagyományt, előírásokat, kultúrát és civilizációs normákat betartva járt el az azeri baltás gyilkos kiadatása ügyében.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Mi persze, hogy nem vagyunk érintettek. Csak az egész világ előtt lejáratjuk magunkat. Vagyis remélem csak ez az idióta kormány a vezetőjével együtt.
nyanya001
Augusztus 17 - én lezárták, a Cinege utcát, nyilvánvalóan ekkor már
Orbán eldöntötte, hogy kiadja a baltás gyilkost, ami aztán be is
következett !
Nagyon jól tudta, hogy ennek következményei lehetnek, lesznek !
nyanya001
Már onnan sejthető volt, hogy szar van a palacsintában, hogy megint Szijjártó Péter magyarázta a bizonyítványt. Szegény Szijjártó, annyiszor kellett már mellébeszélnie, hogy már ő maga sem csodálkozik, amiért senki nem hisz neki. Pedig ezúttal is tette a dolgát, megdolgozott a pénzéért: végighaknizta a reggeli tévéket, dünnyögte a szájába adott mantrát, ahogyan kell, hozta a formáját a tőle elvárt tisztességgel.
fsp.nolblog.hu/archives/2012/09/03/Orban_Baltazar/
taglo
ÁÁÁÁ- nem ,a Kun Béla és a Gyurcsány !???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.