A Szellemi Honvédelem Mozgalom (SZHM) szerint Viviane Reding uniós biztosnak le kell mondania valamennyi az EU-ban betöltött tisztségéről, amennyiben valóban a jövő évi magyarországi választások legitimitásának gyengítésére törekszik - jelentette ki a mozgalom létrehozását kezdeményező Civil Összefogás Fórum (CÖF) elnöke hétfőn, budapesti sajtótájékoztatóján.

Csizmadia László közlése szerint az SZHM, a CÖF és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány nyílt levelet küldött az uniós biztosnak. Ebben úgy fogalmaztak, hogy amennyiben szándéka valós, akkor az igazságügyi biztos "a legszentebb európai demokratikus és emberi jogi értékeket gyalázta meg, valamint lábbal tiporta a nemzeti szuverenitás értékét".

A CÖF vezetője felidézte, hogy sajtóértesülések (valójában a Magyar Nemzet névtelen forrásra hivatkozó egyedüli értesülése - a szerk.) szerint Viviane Reding a Bilderberg-csoport június eleji angliai konferenciáján arról beszélt, egyeztetett civil szervezetekkel és Bajnai Gordonnal, hogy elhitessék, Magyarországon a félelem uralkodik és az emberek nem mernek szabadon szavazni.

Csizmadia László elmondta, a nyílt levélben emlékeztetik Viviane Redinget arra, hogy a csatlakozási szerződés szerint az EU-nak tiszteletben kell tartania a tagállamok egyenlőségét, ám azt tapasztalják, hogy Magyarországot végtelenül elfogult, igazságtalan, módszeres és összehangolt támadássorozat éri és az unió vezető szervei rendszeresen kettős mércét alkalmaznak az országgal szemben.

Az igazság viszont az, hogy Magyarország az Orbán-kormány alatt is olyan szabadságszerető, befogadó ország, ahol érvényesülnek az emberi jogok, a demokrácia, a szabadság és ahol virágzik a zsidó kultúra - ismertette a nyílt levelet, amelyet a SZHM tagjainak mintegy 400 hozzászólását beépítve fogalmaztak meg.

Hangsúlyozta, hogy a SZHM-et azért hozták létre, mert a magyarországi demokráciát az ellenzék egy részének közreműködésével folyamatos nemzetközi politikai támadások érik. A Magyarország elleni összeesküvésnek pedig szerinte az az oka, hogy a magyar kormány igyekszik kitörni, a "szemfényvesztő", az "oszd meg és uralkodj" típusú szociálliberális hatalomgyakorlás szerinte Európára végzetes rendszeréből.

Mint mondta, a 2010 óta töretlenül erős magyar demokrácia hiábavalóvá teszi a Soros György és Hillary Clinton révén ismert szervezeteknek, hogy pénzügyi beavatkozással visszaállítsák a "pénzsóvár és szolgalelkű" Gyurcsány-Bajnai korszakot. Elmondta, hogy a szellemi honvédők szeretnék "felnyitni az emberek szemét", mert most azok az erők szövetkeztek a magyar demokrácia ellen, amelyek 2008-ra nyakig eladósították, a csőd szélére sodorták az országot és amelyek 2006-ban lovasrohamot vezényeltek a békés tüntetőkre.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
" Szellemi Honvédelem Mozgalom "
Édes Istenem a nemzeti szót miért hagyták ki belőle ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mátmar
Megint csak Albert Einsteint tudom idézni.:"Két dolog végtelen az űr és az emberi hülyeség"
valakiaki
Szellem járja be Európát, jelenleg CÖF névre hallgat!
Világ cöfögői egyesüljetek, tiétek az ország, magatoknak lopjátok!
yang
Lipot mezö lassan betelik. Ha Reding perelne a Magyar Nemzetet, Simicska fizethetne, de Reding nem reagal egyszerü emberek szellenteseire.
Boszi27
Szerintem mondjon le Obama is. Menjenek az Egyesült Államokba tüntetni, az messzebb van. Azt is kifizetjük, csak ne jöjjenek vissza, Égő. hogy ennyire szánalmas, szellemi toprongyokkal kell egy légtérben élni. A világ egy kalap alá vesz ezekkel.
dömdödöm
Meg lehet nézni jól hová jutottunk 90 óta . mondjon le Viviane Reding! kb ennyi a teljesítmény ennyire tellett ,erre futotta .Szép volt fiúk ! Gratulálok minden honfitársunknak akik ezeket favorizálják .- ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((88

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.