A kormány melletti békemeneteket szervező Civil Összefogás Fórum (CÖF) felhívással fordult minden támogatójához és társult szervezetéhez, hogy önkénteseket toborozzon az árvíz elleni védekezéshez.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Eléggé megkésve, de jobb későn, mint soha!!
Talán még soknevű ismerősünk is kiszédeleg ha már a bírkák is mennek!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sport50
@dr. prédikátor: ha entero anyagilag segített,a "nemzeti"vonalakon,akkor mint tudjuk a kormányának adott pénzt,mert oda megy minden vonal,azt is államosították gyors!!!
Darthon1
Ezért nem jár pénz, tehát sem bérlengyeleket, sem birkameneteseket nem fogunk látni a gátakon.Viszont pártállástól függetlenül mindenki odamehet és segíthet! Aki ilyenkor pártpropagandát folytat az egy tapló paraszt. Ezt minden párt megértette és ki is nyilatkozták, hogy az árvíz idejére felfüggesztik a politikai támadásokat. Kivétel ez alól megint csak a sudribunkók pártja, náluk most is megy az emúttnyócévezés és a szabadságharc. Orbán az árvízhelyzetről szólva sem bírja tűrtőztetni magát és olyanokat szól, hogy egyedül maradtunk a vízzel, most már csak magunkra számíthatunk stb. Holott ez tételesen nem igaz. Ha a károk mértéke az adott ország gdp-jének a 0.6 %-át eléri az EU azonnali katasztrófa segélyt ad az országnak. Ezért mondták be azonnal a kárbejelentő vonal számát. Ebből is egy kis lét akar a Fidesz az EU-tól. De közben egy kicsit köpködi azért. Gusztustalan, ahogy az öntömjénezés is.
sport50
@Darthon1: pedig mehetnének a békemenetesek,lengyelek,erdélyiek,trafik-földmutyisok, lapáttal a kezükben énekelnék a "nemzeti"barackfás-dalt!!!
SLAakku
Nehogy má a lakosság feladata legyen az ország megmentése a gátakon is. Nem elég az hogy olyan adókat fizettetnek velünk amiből már régen rendbe kellett volna tenni minden vizművet és folyamatosan karbantartani?

Az embereknek nincs pénzük arra, hogy odautazzanak, nincs pénzük arra, hogy egyenek, nincs pénzük arra, hogy fizessék a napi, havi kiadásaikat, vagy hogy kiessenek a munkából ha van nekik. De az embereknek arra sincs pénzük, -mert elvesztették a munkájukat- hogy a megemelt törlesztéseket fizessék és akiknek ez miatt a bank hiénái a fejük felől elviszik vagy már elvitték a házukat.

Az embereknek nincs pénzük, hogy fizessék a képviselők milliós fizetését, nincs pénzük, hogy fizessék a Kossuth téri mélygarázst és a többi baromságot -sorolhatnánk- amire szórják a közpénzt!

Az emberek a napi létfenntartási gondjaik miatt nem tudnak azzal foglalkozni, hogy a gátakon lapátoljanak. Persze az állam nyugodtan meg is fizethetné az emberek munkáját de akkor kevesebb vándorolna a zsebekben. Igaz urak, ti vels ebek?

Vajon miért várja el az ingyenélők hada az ingyen munkát tőlünk? Mit adnak ők az embereknek? Adnak demokráciát? Adnak lehetőséget arra, hogy beleszólhassunk az ország dolgaiba a saját sorsunkba kétkamarás parlamenttel, kitúrták már maguk közül azokat akik ügynök vagy MSzMP-s múlttal -vagy annak csak a gyanújával ülnek a parlamentben!

Mit tettek ezek a gennyedék nyomoroncok mind ott a parlamentben azért, hogy 1989-től rendszeresen ne lopják ki a zsebünkből a családunktól a szeretteinktől az évek során a milliókat? Mit tettek ezek a gennyedék nyomoroncok mind ott a parlamentben azért, hogy 1989-től ne mindig egyre kevesebb –vagy semmi sem- kerüljön a családunk asztalára?

Lásd akiknek osztogatják a közvagyont azokat nem látni a gátakon.
Akik ingyen bemehetnek az ország házunkba azok menjenek és lapátoljanak! Mi akiknek már azért is fizetni kell, hogy bemehessünk az ország házunkba kirekesztettek vagyunk!

A slepp meg a vezérrel ott pózol,...
SLAakku
A slepp meg a vezérrel ott pózol, jópofizik, bénázik a gátakon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.