Az ellenzéki képviselők jó pofát vágnak egy hülye játékhoz. El akarják hitetni, hogy főszereplők, pedig csak statisztaszerepet kaptak. Magyarországon minden a legnagyobb rendben van. A fölösleges stadionok és az undorító emlékművek zavartalanul épülnek. A hibátlanul megszervezett és az ellenzék által nagystílűen elveszített parlamenti választások után a képviselő urak villámgyorsan kiszámolták, mennyi pénz jut a pártjaiknak a jól végezett munka jutalmául.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Ez mind igaz. Egyetlen megoldás kívánkozik. Mesterházy lemondása, az MSZP újra szervezése, mind szervezetileg mind személyek leváltásával. Egy uj párt kell, uj névvel személyekkel, magyarán sikeres MSZP-sekkel akik nem amortizálódtak.Ez ami a négy év alatt történt súlyosabb mint egy járvány. Eleget ugattunk páran. A diletantízmus győzedelmeskedett az MSZP.-ben. De egy pártot nem csak helyrerakni kell, romjaiból, hanem eredményessé is kell tenni. És az öregek elküldése is nagy hiba. Ezt is mondtuk páran. De ha már söpörtek akkor folytassák is, magukkal !
jancsik68
@Vizual: Hozzászólásodból látszik,hogy az un pártpolitikához tökhülye vagy.Amit nem tudsz,vagy amihez nem értesz nem kell beleszólni.Senkinek nem kell párttagnak lenni.A fidesz nem győzött,csalással első lett,aminek a levét majd te is iszod.Gyözelmét elsősorban a dilettáns hülyéknek köszönheti,a patópál féléknek. A normálisabbja elmegy,maradnak a dillettáns hülyék,a felcsuti stadion drukkerek.Erópa előre megy,mi meg mehetünk vissza az Etelközbe,mert oda való az un. fajtiszta magyar.Ezer év kevés volt ahhoz,hogy normálissá váljunk.Lehet nyugodtan birka módjára bégetni.A világ röhög ezen a csorda népen.
Vizual
@jancsik68: Igen majd tőled fogok leckét venni seggfej. Ez a zagyvaság lenne az okosságod ? A hozzáértésed ? Ne égessél vele másokat, légy kiméletes !
tavaszi
@jancsik68: TE EL VAGY TÉVEDVE : ATTILA AZT MONDTA AKI OTTHON MARAD A FIDESZRE SZAVAZ ...Nos Jancsika add a 2.400.000(kb)-hez az otthonmaradottakat akkor irdatlan számot kapsz akik a fideszre szavaztak...ugye-ugye mit tesz ha egy Mesterházi butaságot beszél...hogy európa merre megy azt tesem tudod ...lépjél ki spanyolba ...olaszba portugálba...irországba ...majd meglátod merre megy európa...azt hiszem felét nem kérnéd ami ott van...és itthon vered a nyálad..és ocsárolsz...csordázol...seggfejezel...ha 68-ban születtél olyan vagy mint az akkor divatos uj gazdasági mechanizmus...felfújt lufballon...
jancsik68
@tavaszi: Gondolom,jó hosszu viki valag nyaldosó nyelved van.A multkor,helyes irásoddal dicsekedtél.Mostani irományod bebizonyitotta,nem kellett volna vele hencegned.Bizonyitandó,hogy hiányzott a mentorod,a helyetted fogalmazód.Az un spanyolban,olaszban stb utazásod a hencegő,pökhendi urizáló nem tul müveltségedet emeli ki.Lehet,hogy vikivel nyertél,de a normális embere zöme akkor is vesztet,ha olyan lökött volt,hogy az otthon naradást válastotta. Megérdemlik.!!Nagy az isten állatkertje!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.