Az Országos Roma Önkormányzat elnökét a polgármester tájékoztatta a rendeletről, aki azóta sem szólalt meg az ügyben.

A Fidesz-szövetséges Lungo Drom országos vezetője, az ORÖ elnöke, Farkas Flórián is tudott a május 9-én elfogadott miskolci rendeletről, miszerint a Miskolcot minimum 5 évre elhagyó romák kétmillió forint készpénzt kapnak a távozásukért. Farkas Flóriánt és Farkas Félix, roma nemzetiségi szószólót a polgármester tájékoztatta a rendeletről.

Farkas Félix az atv.hu-nak megerősítette, hogy valóban kaptak szóbeli tájékoztatást, arra a kérdésre, hogy a cigányság első számú vezetőiként miért nem szólaltak meg, illetve hogy mit gondolnak a romák kiköltöztetéséről, Farkas Félix azt felelte: erre már nincs ideje válaszolni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
" Farkas Félix azt felelte: erre már nincs ideje válaszolni."
???!!!

Miért?
- Halálos beteg és már csak másodpercei vannak hátra?
- Indul a gépe Mallorcára?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
m.macskosz
" Farkas Félix azt felelte: erre már nincs ideje válaszolni."
???!!!

Miért?
- Halálos beteg és már csak másodpercei vannak hátra?
- Indul a gépe Mallorcára?
pbalage
@m.macskosz: volt az a valamelyik Monty Python film, amelyikben egy haldokló az utolsó erejével felírta egy barlang falára, hogy

"és a kincset megtalálod a várban, melynek neve aaaaaaaaahhhhh"
Jankó123
@m.macskosz: A Köztársasági elnöki kegyelemmel szabadult nagy "embernek" nincs ideje?
Ha rajtam múlott volna, még mindig lenne neki bőven!
Jankó123
@m.macskosz: De igen róla!

"Farkas Flórián - már a hetvenes és nyolcvanas években ült ; kegyelmi ügyét, amelynek köszönhetően megúszta a börtönt a 90-es években, 30 évre titkosították : személyében egy köztörvényes bűnöző ül a Parlamentben, a Fidesz soraiban. Farkast többször elítélték, börtönben is ült, ám a legdurvább az, hogy mikor az 1990-es évek második felében bíróság elé akarták állítani sikkasztás és hűtlen kezelés miatt, nos, ekkor egész egyszerűen Göncz Árpád köztársasági kegyelemben részesítette. Indoklás nem volt, az ügyet pedig szokás szerint harminc évre titkosították."

politikusbunozok.blog.hu/

Igazad van, és ha az zavart meg, hogy azt írtam, "szabadult", akkor kissé túloztam. De elnöki kegyelem nélkül ma hol is lenne?
Senara
Farkas Flóri tudott a kitelepítési tervről , de kussba maradt ,... de az a piszkos szemét DK cigányozó volt rendőrfőnököt támogat polgármesteri jelölésében . Fujujjjj
m.macskosz
@Jankó123: Nem ismertem az ügyet, de nem lep meg, hogy ez a jólvasalt díszcigány nem a népét védi, elvégre neki elsősorban a politikusok között a helye, hiszen arányaiban ott több a bűnöző, mint a romák között.
m.macskosz
@Jankó123: Nem mondom, gyönyörű kis névsor! :(
Jankó123
@m.macskosz: Bizony! Gyönyörű!
És a Lajtán túl ezek az "emberek" vajh hol lennének?
:-(
m.macskosz
@Jankó123: Jó eséllyel pizzériában mosogatna jó részük!
m.macskosz
@Jankó123: ...és vajon Kínában hogyan végeznék?
Jankó123
@m.macskosz: És hetente többször jelentkeznének a nevelőtisztnél!
Jankó123
@m.macskosz: Kínában egy kicsit másképp!
jancsipapa
@Jankó123: Úgy bizony .Göncz Árpád kegyelemben részesítette ,így a börtönbüntetés elmaradt .Nincs abban a helyzetben ,hogy ilyen kérdésekre legyen ideje válaszolni .
Kamcsatka
@Jankó123: Bizonyára unalmas vagyok, de újra leírom, a fidesz maffiában, ahhoz hogy vidd valamire, előfeltétel a bűnözés, zabrálás, fosztogatás. Nem kívánok senkit mente-
getni, de 2010 előtt a törvénytelenség az törvénytelenség volt. Gazemberek "azok"kö-
zött is voltak, de akkoriban nem volt szokás törvényeket írni ahhoz hogy szabadon tönkre tehessünk egy országot és semmilyen jogi és civilizációs akadálya ennek ne lehessen. Sajnos itt tartunk. Hajlok rá, hogy egyetértsek tanult barátommal, aki szerint ezeket a férgeket csak féreghajtóval lehet kezelni.
bencemacska
A Félix a Flórián fia? Vagy csakkk rokony?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.