Olyan ütemben dübörög itt a rezsiháború, hogy még pár roham, és Rogán Antal végérvényesen visszabombáz minket az áram, csatorna és internet nélküli középkorba. De legalábbis 2002-be, amikor még annak is örültünk, ha ISDN-vonalon a nap végére megérkezett a délben kiválasztott, tizenöt perces pornóklip.

Forrás: index.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
Ez a retek így gondolkodik:

"Magyarországon van olyan verseny a szolgáltatók között, hogy ennek az adónemnek az áthárítása nem is merül fel a szolgáltatók esetében"

Melyik Magyarországra gondolhatott vajon? Én is ott szeretnék élni.
Meine Ehre heisst Treue
Ha ez az elmebaj komoly, akkor innentől kezdve az összes fideszre szavazót kollaboránsnak lehet tekinteni.
Toby
@Meine Ehre heisst Treue: Ez barom tetű lehet, hogy feledékeny, amnéziás gyökér, de mi, akiket jól megérintett a "nem a zemberek fizetik meg " parasztvakítás - nem !
leszúrt rittberger
@Meine Ehre heisst Treue: Ja, bank is van vagy 20, mégis áthárították a tranzakciós ileltéket, mobilszolgáltató igaz csak 3 van és fillérekért öldöklik egymást, de ők is simán áthárították a telekom adót... Hol él ez, szatyorban?
Meine Ehre heisst Treue
@leszúrt rittberger: Sajnos nem ott, ahol a helye van.
micfild
@Meine Ehre heisst Treue: Én már azokat is, akik nem mentek el szavazni.
MR.Dagadék
*milyen szépen elfelejti ilyenkor mindenki az interneten eddig ingyenes dolgokat...*
*-Linux disztribúciók, windows frissítések, alkalmazások, ingyenes programok, ingyenes tanulást* *segítő szorgalmazó oldalak- programok...stb. Amik eddig ingyenesek voltak, az adó bevezetése* *után NEM! ...ugye...*

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.