A nemzetgazdasági miniszter parádés logikájával versenyben van az év legszerencsétlenebb érvelése címért. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter – akit Lázár János szerint Orbán Viktor utasított arra, hogy az új adó bevezetésének bejelentése után, tehát nem előtt, egyeztessen a szakma képviselőivel – hihetetlen érvvel védte meg új ötletét, az internetadót, derült ki a kormány.hu beszámolójából. Az igazságos közteherviselés azt diktálja, hogy az adóelkerülést lehetővé tevő kiskaput bezárjuk. – mondta Varga. És itt nincs vége: A miniszter tisztázta a szolgáltatókkal azt a félreértést, hogy itt egy új adó bevezetéséről van szó. A törvényjavaslat az adóelkerülési lehetőség megszüntetésére, és nem az internethasználat általános megadóztatására szolgál.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Atyaisten! Hat ezeknek mar ennyi onallo gondolatuk sincs? Mar azt sem tudjak vegiggondolni, hogy az internetert fizetett havidij is tartalmaz AFA-t???
Amugy milyen adoelkerulesrol pampog az elvtars?
Vagy Varga ugy gondolta, hogyha megfizettetik a gigabajtonkenti 150 forintos adot, akkor azzal rakenyszeriti a felhasznalora a TOBBI ADOJA megfizeteset is? Igy akkor az internetezo befizeti az autoja utan a sulyadot? Jovedelemadot? EVA-t? Barmilyen cimen kitalalt fustadot? Chips-adot?

En ennek az agyalagyultnak inkabb egy sargahazi kis gumiszoba ajtajat talalnam biztonsagosnak, ami MOGOTTE zarulna be, de nagyon gyorsan, ha ezt a gondolatot ki tudta ejteni a szajan - nyilvanossag elott...:o((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Grafix69: Majd a végén 58 év után napra pontosan, az internetadó miatt robban ki a forradalom. :)
sekele
Adóelkerülés? Összekeverte a Telekom-ot meg a NAV-ot.
nyanya001
A miniszter tisztázta a szolgáltatókkal azt a félreértést, hogy itt egy új adó bevezetéséről van szó. A törvényjavaslat az adóelkerülési lehetőség megszüntetésére, és nem az internethasználat általános megadóztatására szolgál.
Aha ! A hülyék meg a másik oldalon laknak !
És én ma megajánlom Vargának a lócitrom díjat ezért a magyarázatért !
Grafix69
Éppen olvastam tegnap hogy narancs sárga riasztás volt az országban , hát nem csodálom:)))))))))))))))))))))
human
Tegyük fel, hogy nem hárítja át a szolgáltató az internetadót. Akkor még mindig megteheti, hogy a jelenleg 60 MBit/s sebességű csomagomat leviszi a jó öreg 2 MBit/s sebességre. Így 30-ad annyi forgalmat generálok neki és így kevesebbet adózik.
tivoli
Varga Mihály azt mondta: " mert túl sokan bújnak ki a telefonadó fizetése alól azzal, hogy az interneten telefonálnak"
Erre gondolhatott, amikor az adóelkerülésről beszélt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.