Varga Mihály a távközlési szolgáltatókkal egyeztetett. A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) ezután közleményt adott ki, igyekezve eloszlatni az internetadóval kapcsolatos félreértéseket. A helyzet azonban az, hogy csak tovább bonyolították a képet: most már abban sem vagyunk biztosak, hogy lesz-e internetadó egyáltalán, a közlemény ugyanis úgy is értelmezhető, hogy csupán Skype-adót vezetnének be.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
"Az igazságos közteherviselés azt diktálja, hogy az adóelkerülést lehetővé tevő kiskaput bezárjuk."

Remélem ti is be lesztek zárva mihamarabb!
Egyébként a milliárdos áfacsalókat kellene ezen elv mentén üldözni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Azannyukat! A külföldre menekült családtagokkal, barátokkal ne beszéljünk? Talán félnek a lázítástól, meg hogy látjuk élőben a külföldi "nyomort"? És mi lesz kintről hívnak, őket adóztatják, vagy bejövő hívásért is fizetni kell, mint anno a westel 450-nél!?
karma1
Dehogynem tudja az allam, hogy mit akar! MEG TOBB LO'VE'T, BARHONNAN, BARMIBOL!

Ezek szerint meg informatikus szakemberuk sincs (meg a lathataron sem), kulonben nem mondananak ekkora baromsagokat a kulonbozo netoldalak es a Skype, Viber szetvalaszthatatlansagarol...

Egyszeruen csak befostak, hogy ket nap alatt sikerult megint ennyi embert -az osszes internetezot,- (kiveve szandokant) maguk ellen forditani , pedig lehet, hogy tenyleg csak el akartak vonni a figyelmet az amerikai kitiltasokrol...

Most aztan sikerult ket nagy tuzet gyujtani, es ez lesz az az eset, amikor a ket tuz osszeadodik, nem pedig kioltja egymast...

Hulyesegert mar nem kell a szomszedba menni, mert mi abban is jobban teljesitunk...
Meine Ehre heisst Treue
"Az igazságos közteherviselés azt diktálja, hogy az adóelkerülést lehetővé tevő kiskaput bezárjuk."

Remélem ti is be lesztek zárva mihamarabb!
Egyébként a milliárdos áfacsalókat kellene ezen elv mentén üldözni...
Senara
G-mail- on keresztül is lehet beszélgetni , videó hívással is sőt konferenciai beszélgetésre is van mód . Ott ki ellenőriz , belépnének a privát levelezésembe .
karma1
@Senara: Ne adj nekik otleteket...:o(((
Gemüs52
Ez az egész csak szőrszálhasogatás! Internet kell a Skyp-hoz ,kell az G-mail-hez . És ha engem hívnak kintről, mondjuk a Skyp-on ,a hívó már mindent kifizetett ! És aki csak néha internetezik egy kicsi,de még soha nem használt sem Skyp-t ,sem G-mail-t !!!
Senara
@karma1: Ötletük nélkülem is van ...sajnos . Lehet van jelentkező az internet forgalmazásra , cigi , kaszinó , föld stb kipipálva ez is jókora szelet .
Senara
Még valami internet szolgáltatók értékpapírja leszállóágban vannak ,ha nem így majd úgy megszerzik .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.