Székesfehérvárról, de akár Dunaújvárosból is. Egy Facebook-csoport létszáma hirtelen 60 ezresre nőtt. A révkomáromi (komárnói) élelmiszerboltok parkolói minden hétvégén tele vannak magyar rendszámú autókkal, és a pénzváltónál is rendre sorokban állnak a forintjukat euróra váltani készülő magyarok – derül ki a G7 cikkéből.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbán szlovák barátai már csalásban és hazudozásban felveszik a versenyt, de még LOPÁSBAN nem! =))
RonaGyuri
Ma kérem ez már tényleg egy igazi pas de deux

a nepszava.hu két cikke egyértelműen egymással szorosan összefüggő „jelenségre” utalnak

Közös bennük az is, hogy csupán utalnak a jelenségekre, de még csak támpontokat sem adnak az okokra.
Míg „Rohannak a magyarok a szlovákiai élelmiszerboltokba, mert ott igazi akciók vannak, és jobb az áru minősége is” című cikk; bár nem mondja ki, de ártunk és qurmányunk lenyúlásai következményeit taglalja,
a „Már a magyarok 83 százaléka gondolja azt, hogy rosszul mennek a dolgok az országban” pedig; az egyre egyértelműbb és durvább a korrupció miatti aggódás.
izéke
A boltosok lesznek a következő benzinkutasok? Most ők nyerészkednek majd a szegény embereken? Azonnali önkontrollt és a környező országok áraihoz való mértéket mikor fog követelni orbán? Bezzeg az ottani fizetéseket nem követeli...aztán minden sikert a sajátjaként ad el a tolvaj úgy,hogy valójában csak a hatalmával él vissza és egy fillérjébe sem került. Ez nem kormányzás,ez államszintű bűnözés!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.