Ez a természetes és normális reakció akkor, ha valaki lebukik - reagált Juhász Péter az Origónak arra, hogy Szentgyörgyvölgyi Péter, az V. kerület új polgármestere megunva az őt ért "támadásokat”, visszaadja azt az önkormányzati lakást, amihez Juhász szerint törvénysértéssel, töredékáron jutott.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Jó lenne, ha nem csak Rogán utódjára várna rendőrségi feljelentés, hanem Rogán-Lakópark Tonnyra is...
Cicamama55
Nekem is a Rogán személye ba...ja a csőrőmet, de nagyon!!!Rogán Antal az egész választási idő alatt azt szajkózta, mennyit és hogyan kapnak vissza, aratnak, visz a póstás a deviza hiteleseknek. Hogy milyen jól fognak járni! S íme mi lett a vége?! Ők a kedvező áron kifizették egyben a hitelüket, mert volt nekik a "cihában"titokban gyűjtögetett vagyonuk. Ingatlanjaik száma, mérete hirtelen nagyra nőtt, a sok-sok szerencsétlen embert meg benne hagyták a slamasztikában! Ha lenne igazi ellenzék, már az utcán kellene törni-zúzni csak Rogán hazudozása miatt, mint azt annak idején a Fidesz tette, az őszödi beszéd után. S akkor még a többi hol van?! Nehogy már csak az utód vigye el az összes balhét, illetve nehogy csak annyi balhé legyen, amit az utódra tudnak ráfogni!!!A fejétől bűzlik a hal. Előtte Rogán töltötte be azt a posztot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.