Az MSZP szerint politikai megállapodást írt alá szerdán a XV. kerületi "Fidesz-Jobbik-tengely" a DK-s polgármesterrel, aki néhány pozíció érdekében lemondott a baloldali városvezetés lehetőségéről.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Gyerekek ! Menjetek már el végre a sunyi p***ába ezzel a sértődött kurva-stílussal !
Nem vagytok képesek összefogni más erőkkel a patkányok eltakarításához !
Elég legen a sebnyalogatásból és a másokra mutogatásból, évek óa egy f@szok vagytok, miközben gengszterék szétlopják a Kárpát-medencét is, megnyomorítják az embereket, akiknek a maradéktalan támogatását még nem tudtátok elérni !
Vajon mi a ló@sztól nem ?
Szálljatok végre magatokba, mert orbán patkány még 2018-ban is kockára röhögi azt a mocskos agyát rajtatok, de ami a szarabb - rajtunk is !
EcsiAntal
Egyet nem értek kedves szocikáim !!! valóban ennyi sötét emberből áll a vezetésetek --nem érzitek hogy már a kutyának sem kelletek mert elég volt belőletek ---Gyurcsány ezt időben látta és időben le is lépett tőletek --a vezetésetek alkalmatlan Tóbiással --Kunhalmival --Gőgössel --és Ti beszéltek győzelemről 2018 -ban --nevetségessé teszitek magatokat és nem és nem veszitek észre hogy más a más pártok sem kérnek belőletek --lejárt az időtök --olyan ember vezeti a pártot aki maga is hiteltelen a fővárosi elnök nem egy felkészült ember --össze vissza beszél --hazudozik --és az a önmagát lejárató videó --aminél még Falus lovas videója is jobb volt --jó úton haladtok a megszűnéshez --már senki sem hiszi el nektek hogy hányan éheznek meg 4-5 millió szegény és több száz ezer éhező gyerek --ez 8 évetek alatt nem jutott eszetekbe csak most --akkor csak az hogy a ti zsebetek legyen tele --az akkori remek politikátoknak köszönhető az is ami most ---abban az időben hányan is fagytak meg az utcán ??? most alig hallani ilyenekről --vegyétek észre hogy mekkora a társadalom elutasítása a szocialista szemben --negyedik párt lesztek amelyik eltünik a politika süllyesztőjében --KLÁRIKA megmondta és ezt VALAKI súgta neki --nem lesztek ott a 2018 szavazólapokon !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.