Számos weboldal elérhetetlenné vált a tűzoltók hálózatában.

Elérhetetlenné vált a Blikk.hu, a Kiskegyed.hu, a Napiszar.com, de még az Indavideo és a Youtube közösségi videómegosztó is a tűzoltóknál – számolt be a Lánglovagok.hu. A portál szerint a Kiskegyed oldalának látogatásakor például az "Incidental Nudity / Provocative Attire / Incidental Nudity not allowed" üzenet látható, azaz a túlzott meztelenkedéstől szeretnék óvni a derék tűzoltókat.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője egyelőre nem reagált a kérdésre, hogy átmeneti hibáról vagy egy új főigazgatói intézkedésről van szó. Ugyancsak hallgat Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság (FKI) szóvivője, pedig az FKI-nak saját Youtube csatornája is van, a videókat pedig a honlapján beágyazza – írja a Lánglovagok.

A Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. – a Nemzeti Távközlési Gerinchálózat szolgáltatója – a tűzoltóportál megkeresésére annyit közölt, hogy a társaság az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság részére integrált adatszolgáltatást nyújt, az url-ek letiltását nem ők végzik.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
@73: nekem minden tiszteletem a tűzoltóké. Akkora pszichikai nyomás van rajtuk én csodálom a helytállásukat. Ezt valahogyan le kell nekik vezetni. Ne legyen már baj, ha netalán internetezik valamelyik. De nem hiszem, hogy erre annyi idejük lenne.
A vasúti átjárónál öngyilkos lett valaki. A vonat ugy feldarabolta az ismeretlen férfit, hogy nem lehetett összerakni a test darabokat, nem tudták azonosítani. Akik akkor helyszínen voltak, sokkot kaptak. ( két nap múlva mégegyszer, amikor megtudták, hogy ki az). Nem kéne őket piszkálni. Helyt állnak, ha szükség van rájuk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
73
Mióta a katasztrófálisvédelem 2 éve bekebelezte a tűzoltóságot.Azóta megy a megfélemlítés,a terror,a szervezet szétverése.Ez csak egy"szösszenet"a sok mocskos dolgaikból,amit a tűzoltók ellen elkövetnek.Ezt hozta a sok hülye katona,határőr,polgárvédelmis helyzetbe hozása.Az életben nem tudják megállni a helyüket,a civil szférában nem kellenek,mert buták.Így az államiban jók lesznek,mert bólogató párt katonák lettek.Jó pénzért meg bárkit,bármit tönkre tesznek.
sokanvagyunk
Lehet hogy a telefont is kikötik? - a 105-öt...
KERKA
A Kiskegyeden kívül ezer más helyen láthatnak meztelen nőt a tűzoltók. Gondolom, ezt már kitapasztalták,.Amikor van szabadidejük, miért korlátozzák, hogy mit nézzenek?.
Az életben látnak ők olyanokat, amiket mi hétköznapi emberek nem bírnánk gyomorral végignézni.Ehhez képest egy meztelen női kép bakfitty.
papa.49
@73: Jól látod, csak az ,,áramtalanítós,, szöveget ne nyomnák a ,,hölgyikék,, a hercig egyenrucijukba, ugyanis már vagy 20 éve minden valamire való autóba ez be van építve gyárilag...
De ugye a fej az az ipse aki kibukott a HÖR.-től most itt szaladgál a pizsamagatyájában, és csattogtatja a bokáit, mert csak ahhoz ért, persze körülveszik hasonló ,,nagy tudásúak,, hiszen komoly feladat megoldani azt ami egy volt tűzoltó bevetésirányítónak a kisujjában volt...
73
@KERKA:ezek a katasztrófálisvédőknek fogalmuk sincsen,hogy milyen is a tűzoltó élet.Úgy jönnek a tűzoltókat ellenőrizni(basztatni),hogy még tűzet sem láttak.Meg vannak győződve arról,hogy a tűzoltók a 24 órás szolgálatban csak fekszenek.Holott szigorú szabályok mellett telik el a szolgálat.Napközben kiképzések,oktatások,karbantartások,stb kell végezniük.És ha közben riasztás van 2 percen belül el kell hagyni a laktanyát.Estétől(ha nincsen eset)van pihenő.De úgy látom,hogy ezek MŰ tűzoltók már ezt is sajnálják azoktól,akik ha kell az életüket kockáztatják az emberekért.
KERKA
@73: nekem minden tiszteletem a tűzoltóké. Akkora pszichikai nyomás van rajtuk én csodálom a helytállásukat. Ezt valahogyan le kell nekik vezetni. Ne legyen már baj, ha netalán internetezik valamelyik. De nem hiszem, hogy erre annyi idejük lenne.
A vasúti átjárónál öngyilkos lett valaki. A vonat ugy feldarabolta az ismeretlen férfit, hogy nem lehetett összerakni a test darabokat, nem tudták azonosítani. Akik akkor helyszínen voltak, sokkot kaptak. ( két nap múlva mégegyszer, amikor megtudták, hogy ki az). Nem kéne őket piszkálni. Helyt állnak, ha szükség van rájuk.
lópicigáspár
@73: 12.37-re. Szerintem nem kellene általánosítanod. Általában egyetértek a meglátásaiddal, de néhány valóban idióta miatt, nem kellene lehülyézned ennyi embert!
miazavalami
A tűzoltóknak sok mindet kell csinálni. Például a nyáron ők szedték ki a kiskutyákat a kútból. Egy mocsadék 4 kiskutyát dobott egy kútba. Két napig a környéken lakók próbálkoztak, dobáltak le kaját, de nem sikerült kiszedni őket. Majd a tűzoltók szedték ki. Sőt egyet örökbe is fogadtak, ott lakik a tűzoltóság udvarán. Csináltak neki kutyaólat s minden jóval el van látva. :-)
73
@lópicigáspár: te valamit félre értettél.Van 17ezer fő,akit a katasztrófavédelem állományában van.Ebből 56%!!!irodai alkalmazott vagy ellenőrző személy.Én ezekről beszéltem.Van közöttük hozzáértő,volt vonulós tűzoltó is.De kurva kevés! Nem tudom személyekre lebontani a véleményemet.Mert akkor hetekig írhatnám.De akkor írom úgy,hogy az "ál"tűzoltók,ledegradálják az igazi tűzoltókat,az ilyen intézkedésekkel.Én nem általánosítok,csak a tények írtam le.Én tudom,hogy mi folyik a katasztrófálisvédelemnél,hidd el nekem.
Nil
AZ egy dolog hogy a túzoltóságon ez van
de eljön az idő amikor majd már te sem dönthetsz arról milyen oldalakat látogatsz meg
lópicigáspár
@73: Az volt az idióta, aki összevont mindenkit mindenkivel! És különben is "katasztrófavédelem"!!! Miért kell a katasztrófát védeni? Inkább elhárítani, vagy megelőzni kellene.Az irodai állományról mindig is meg volt a véleményem. Mindig mindent jobban tudnak a végrehajtóknál, csak azt nem értettem soha, akkor miért nem csinálják!? És ha netán odaverik az orrukhoz, hogy csináld, ha annyira tudod, megy a fegyelmi, manapság meg el is zavarják az embert a "civil szférába"! :-(
73
@lópicigáspár: tökéletesen igazad van.Tudod hogyan van a közmondás?Aki nem tudja tanítja,aki tudja csinálja.Valahogy így van a katasztrófálisvédelemnél is.
miazavalami
@KERKA: Szép szál legények! :-) Kerestem köztük az unoka öcsémet de kifelejtették.
73
@Nil: ne adja isten,hogy igazad legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.