Számos weboldal elérhetetlenné vált a tűzoltók hálózatában.

Elérhetetlenné vált a Blikk.hu, a Kiskegyed.hu, a Napiszar.com, de még az Indavideo és a Youtube közösségi videómegosztó is a tűzoltóknál – számolt be a Lánglovagok.hu. A portál szerint a Kiskegyed oldalának látogatásakor például az "Incidental Nudity / Provocative Attire / Incidental Nudity not allowed" üzenet látható, azaz a túlzott meztelenkedéstől szeretnék óvni a derék tűzoltókat.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője egyelőre nem reagált a kérdésre, hogy átmeneti hibáról vagy egy új főigazgatói intézkedésről van szó. Ugyancsak hallgat Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság (FKI) szóvivője, pedig az FKI-nak saját Youtube csatornája is van, a videókat pedig a honlapján beágyazza – írja a Lánglovagok.

A Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. – a Nemzeti Távközlési Gerinchálózat szolgáltatója – a tűzoltóportál megkeresésére annyit közölt, hogy a társaság az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság részére integrált adatszolgáltatást nyújt, az url-ek letiltását nem ők végzik.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
@73: nekem minden tiszteletem a tűzoltóké. Akkora pszichikai nyomás van rajtuk én csodálom a helytállásukat. Ezt valahogyan le kell nekik vezetni. Ne legyen már baj, ha netalán internetezik valamelyik. De nem hiszem, hogy erre annyi idejük lenne.
A vasúti átjárónál öngyilkos lett valaki. A vonat ugy feldarabolta az ismeretlen férfit, hogy nem lehetett összerakni a test darabokat, nem tudták azonosítani. Akik akkor helyszínen voltak, sokkot kaptak. ( két nap múlva mégegyszer, amikor megtudták, hogy ki az). Nem kéne őket piszkálni. Helyt állnak, ha szükség van rájuk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@73: Az volt az idióta, aki összevont mindenkit mindenkivel! És különben is "katasztrófavédelem"!!! Miért kell a katasztrófát védeni? Inkább elhárítani, vagy megelőzni kellene.Az irodai állományról mindig is meg volt a véleményem. Mindig mindent jobban tudnak a végrehajtóknál, csak azt nem értettem soha, akkor miért nem csinálják!? És ha netán odaverik az orrukhoz, hogy csináld, ha annyira tudod, megy a fegyelmi, manapság meg el is zavarják az embert a "civil szférába"! :-(
73
@lópicigáspár: tökéletesen igazad van.Tudod hogyan van a közmondás?Aki nem tudja tanítja,aki tudja csinálja.Valahogy így van a katasztrófálisvédelemnél is.
miazavalami
@KERKA: Szép szál legények! :-) Kerestem köztük az unoka öcsémet de kifelejtették.
73
@Nil: ne adja isten,hogy igazad legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.