A legnagyobb ellenzéki párt volt az első, amely „iparszerűen” használta ki a celebritások reklámértékét már 2002-ben is. Bálint Antónia, Kovács Kokó István, Balázs Fecó, Fábry Sándor – mi a közös bennük? Azon kívül, hogy hírességek, mindegyikük a Fideszt támogatja. A sort egyébként hosszan lehet folytatni, hiszen a legnagyobb ellenzéki párt volt az első, amely „iparszerűen” használta ki a celebritások reklámértékét. A 2002-es kampányban Orbán Viktor mögött helyett kapott a tribünön többek között Egerszegi Krisztina úszó, Kovács Kokó István ökölvívó, Cseh Tamás énekes, vagy éppen Grosics Gyula az Aranycsapat tagja. Pataki Attila és Varga Miklós énekelt, házigazdaként pedig ott volt Kudlik Júlia az egykori Delta, és Rákay Philip, a Viva-tévé műsorvezetője.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: miazavalami
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
@bretagne: Kudlik és Antal Imre nagyon szép pályát futottak be együtt. De mikor mindenki Imruskája beteg és szegény lett az ő érdekében nem kampányolt. Neki nem segített, még csak nem is látogatta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Igazi Trebics
Szerintem a celeb semmilyen valós teljesítményt nem tud bemutatni. Ellenben a felsoroltak egy kivétellével, valós teljesítményei kapcsán vált ismertté! Természetesen a teljesítmények milyenségéről lehet vitatkozni, de akkor is valós teljesítmények!
Különösen akkor felháborító, ha arra gondolok, hogy Alekosz és Aurélió ugyanolyanok, mint Cseh Tamás vagy Egerszegi Krisztina!!
bretagne
@miazavalami: Bizony, az nem volt szép tőle.
Desischado
A listán felsoroltak az én szememben nem érnek egy lyukas hajítófát sem! Mélyen megvetem és elítélem őket, amiért egy ilyen banda mellé álltak!
Feraj49
Szerintem még egy "nagy rakás" semmit nemérő celebecske hiányzik a névsorból. Ezek is csak olyanok mint a volt pártvezérek,politikusok . Fordul a kocka ők is más párt után néznek, Majd nagy köpködéssel beszélnek az elmúlt- jelenlegi rendszerről- és hazudoznak ,hogy kényszerből csinálták az egészet .Lásd Pozsgay,Szűrös és a többiek.
kukac50
Az egész kormány egy celebes társaság!
butatojas
Elképesztö a stílus, ahogyan egyesek beszélnek arról a tényről, hogy vannak "celebek" -köztük nem egy valódi sikereket elérő ember- akik kifejezik szimpátiájukat egyik, vagy másik oldalon.
Bár számomra sem igazán szimpatikus dolog az egész,- sőt!, de akkor is ilyen felháborodottan nyilatkoznának például Egerszegiről, ha ha nem Orbán tribünjét díszítette volna?
Mellesleg masszívul baloldali vagyok, de szinte elviselhetetlen számomra a szitkozódás, az öncélú pocskondiázás. Tényleg nem tudunk normálisan figyelni és reagálni a lényegre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.