A forgalmat akadályozva huszonkilenc jármű állt meg a főváros több pontján hétfőn délután három és négy óra között, a rendőrök intézkedtek a vezetőkkel szemben, és vizsgálják a jogsértés elkövetését – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI megkeresésére. A demonstráció szervezője, Büki Zoltán azt ígérte az ATV műsorán, hogy mostantól kezdve három hónapon át bárhol és bármikor lehetnek ehhez hasonló spontán útlezárások.

Az MTI azt kérdezte a BRFK-tól, hogy voltak-e a fővárosban forgalmat akadályozó demonstrációk, ha igen, hányan vettek részt ezeken, kellett-e intézkednie a rendőrségnek, és lezártak-e útszakaszokat a tüntetők.

Autósok zártak le több utat délután Budapesten

Hétfő délután több portál is azt írta, hogy autós demonstráció nehezíti a közlekedést a főváros több pontján, például az Astoriánál és a BAH-csomópontnál.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Ja tényleg, hol van most az a "nagy arc" aki a taxis blokádnál is nagyobb blokádot ígért?
világlátó
Ez az ember nem jár helyes úton. Ő csak szeretne valami fontos pozícióba jutni, erre a média még segít is neki. Ez egy semmi érdemi fellépés, elhal mint már sok más. Hagyja abba, menjen haza. A megoldás nem így és nem most értett meg. Sajnálom, nem mérte fel a körülményeket. Ez is egy szakma Büki úr.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.