Szívügyed az egészséges táplálkozás, és szeretnél olyan ételeket fogyasztani, amelyek nemcsak vitamindúsak és egészségesek, de még az immunrendszeredet is erősítik? Sőt mi több, még finomak is? Készíts homoktövis vitaminsalátát! Itt tudod megnézni ennek az egészséges finomságnak a receptjét.

Feltöltő: mgmk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Meglesve.
Ez egy csoda.Szinte hihetetlen,hogy a kínai gyógyszeripar egyik legfontosabb ternéke addíg nálunk nem hogy gyógyszernek nem minősűl,de csak étrendkiegészítői státust tudott csak kapni.
Kínában közel 800 ezer hektáron termesztik,ezzel szemben idehaza a jogszabályi útvesztők akadályoznak sokmindent e témában.
Naponta egyetlen szem,ésa dokit elfelejtheted,ahogyan az influenzát,és lehetne sorolni.
A saláta szép és impozáns,de nem szabad elfelejteni,hogy egyetlen szem gyümölcs elfogyasztása bőven napi értéket fedezi.
Próbálja ki bárki,hogy egy csapott evőkanállal más gyümölccsel.
A gyümölcs túlzott fogyasztása nem várt tüneteket idéz elő.
6 szem nyers elfogyasztása,ez saját tapasztalat.egésznapos talicskás trágyahordás a harmadik emeletig,még bínád holnap reggelig,de az izmaid leszakadnak.Túlfogyasztása gyomor bántalmakat is előidézhet,mert savas gyümölcs révén a gyomor nyálkahártyáját igazítja ,de rendesen.
Amit a rejtett helyekkel művel azt nem lehet leírni,de hát a viogrét is el kell adnia valakinek.

Mindezek után felálítunk néhány fontossági sorrendet.a hazai reklámok tünetegyütteseket kezelnek és a gyógyszeripari lobbit helyezik előtérbe.Nem sugallják,hogy Te egészséges vagy .nem, hűségprogramokat propagálnak ha 5 dobozzal vásárolsz.

Ebből 365 szem,egy éves adag.

Nyugodtan dőljél hátra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.