Tegnap a Propeller is beszámolt arról, hogy egy szemtanú elmondása szerint egy agyvérzéses férfi egyedül ücsörgött másfél óráig a Lehel Csarnokban, ráadásul ki is fosztották, mire végül segítséget kapott.

A Lehel Csarnokot működtető XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. szerint azonban a sztori így nem felel meg a valóságnak. Az erről szóló levelük érdemi részét az alábbiakban közöljük:

December 1-jén, múlt héten, kedden, a vásárcsarnokban működő egyik presszó bérlője, üzemeltetője 14.45 környékén értesítette a biztonsági szolgálatot, hogy egy férfi rosszul van. A biztonsági szolgálat az éppen a Lehel Csarnokban tartózkodó rendőrökkel azonnal a helyszínre érkezett, vigyázott a vendégre, közben értesítette mentőket, kétszer is, miután 20 percet követően sem érkeztek ki a helyszínre, akik 15.25 körül ellátták és kórházi toxikológiai osztályra szállították a férfit. A férfi állapotáról a mentőszolgálat és a kezelést ellátó egészségügyi intézmény tud bővebb tájékoztatást adni, bár megjegyezzük, az esetet követő második napon, pénteken a férfit ismételten látták a vásárcsarnokban, amely talán megkérdőjelezi a lapban megjelent rögtönzött újságírói diagnózist.

A férfival a presszóban együtt tartózkodó nő állítását, amely szerint kirabolták, tudomásunk szerint a rendőrség vizsgálja, a nyomozóhatóság tud felvilágosítást adni az ügy állásáról.

Az esetről hivatalos jegyzőkönyv készült.

 A jelenlegi állás szerint tehát van egy szemtanú, illetve egy írásos állítás, hogy valójában mi történt, azt majd a nyomozás deríti ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.