Agyvérzést kapott egy férfi a Lehel téri piacon, de senki nem segített neki. A beteg másfél óráig ült magatehetetlenül, mert mindenki azt hitte, részeg.

A férfinek végül egy arra járó nő, Mónika segített:

Édesapámmal mentünk a Lehelre. Ahogy felértünk a galériára, megpillantottam egy ötven-hatvan év közti férfit, olyan furcsán ült egy padon, hogy felfigyeltem rá. Amikor közelebb léptem, láttam, hogy lefittyedt a szája, és szinte elfolyt az arcának az egyik fele. Odamentem az egyik söröző pultosához, és kérdeztem tőle, mi lehet az úrral. Ő azt mondta, biztos részeg. Visszamentem hozzá, megszólítottam, de semmi. Alkoholszaga nem volt. Azonnal tudtam, hogy nagy baj van. Értesítettem a rendőrséget és mentőket is.”

A rendőrségnek már csak azért is akadt dolga, mert a stroke-os betegből két nő a bankkártyája PIN-kódját is szerette volna kiszedni:

Egy másik üzlet eladója mondta, hogy ő is látta, hogy ott ül a férfi, és két nő a PIN-kódját akarta kiszedni belőle. A rendőrök a férfi bankkártyáját megtalálták. Később úgy hallottam, a lakáskulcsa viszont nem került elő

- ezt megint a jótevő, Mónika mondta a Blikknek.

A két nő állítólag nem ismeretlen a Lehel csarnokban, rendszeresen járnak arra, a hírek szerint időseket fosztanak ki. A rendőrség vizsgálja az esetet.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A ,,pintérhuszárok,, nem végzik a dolgukat???
simmering73
Mert ha tudják, hogy stroke-os, akkor nem fosszák ki. Igaz? Na ne röhögtessenek már.
papa.49
@simmering73: Inkább a ,,hölgyeményeket,, kellett volna már régen lekapcsolni!!!
Eriksson
"két nő a PIN-kódját akarta kiszedni belőle"
bakegya
BÜNPÁRTOLÓK ORSZÁGA MAGYARORSZÁG-ezt nem én monom,ezt a világ több pontján elhangzott már,és joggal.A megbetegedéseink is ebbe gyökereznek-ez már az én tapasztalatom és véleményem is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.