Egy fiatal nő holttestére bukkantak az előzetesben ülő zenész birtoka melletti szántásban. Gyilkosság történt, Lajcsi családtagjait megdöbbentette az eset – írja a Bors.

Az Esztergom melletti kis település teljesen felbolydult a bűntény hallatán, a rendőrök ugyanis gyilkossági ügyben nyomoznak.

A falu­siak több mindent mondanak: vagy kutya ásta ki, vagy va­dászok ta­lálták meg, de az biztos, hogy valaki bűncselekményt követett el, mert eltemette ide azt a szerencsétlen fiatal nőt

– kezdi mondandóját a falu egyik lakója, aki véletlenül lett szem- és fültanúja a település története legdurvább bűntényének.

December harmincadikán megjelentek itt a rendőrök, megálltak Lajcsi birtoka szélénél. Biciklivel mentem utánuk, hogy lássam, mi történt

– meséli az informátor.

Bár nem en­gedtek közel, hallottam, hogy egy fiatal nő testét találták meg a földben. Elásták, de nem túl mélyre, így ke­rül­hetett elő. A falusiak azt pletykálják, hogy egy győri nő lehet, akit ismeretlen szlovákok ástak el… Akárki volt, sokkoló ez az egész, ebben a fa­luban eddig a legnagyobb bűneset az volt, amikor elloptak két disznót, de azokat este már vissza is adták a gazdájuknak, mert nagyon hamar lebuktak.

Lajcsi családja, Boglárka és a gyerekek a Bors munkatársától értesültek a szörnyűségről. Ügyvédjükön keresztül annyit mondtak, nagyon megdöbbentek a hír hallatán, elképzelni sem tudták, hogy egy halottól pár száz méterre töltik a mindennapjaikat.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Morbid - ki ne találják,hogy gázóra leolvasó volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@Szókrakész: az állami pénzek saját zsebükbe, saját maguk által, rendben, biztonságosan belerakásáról...És ezt valóban megoldották 2 hét alatt anno!
Pálinkafőző Rézüst
Lajosunk nem borult, ki, nem beszélt. Kiállta a próbát, megoldódott rögvest a halott nő esete...Új Magyarország!
tobikamama
Csak nem ezt is rá terelik hát nem ő lopta az áramot ö nem ilyen valaki segített neki,hogy ne keljen ennyit fizetni nagyon csóró volt szerintem.
tobikamama
@volvós: Ez a lényeg ha valaki véleményt mond akkor a válasz ti elvetetek mi most vissza adjuk hát nem veszitek észre. Hát tisztel urak nem lehet észrevenni.Vajon ők mikor veszik észre a lényeget.
volvós
@tobikamama: Nem értelek!! Most a cikkhez, vagy hozzám szóltál ??
Kissé zavarosan van megfogalmazva a kommented !
kkalman
Szófosás helyett végig kellene olvasni a cikket. A vége így szól: "Egy ma (péntek) reggel negyed hétkor kiadott rendőrségi közlemény szerint miután egy komáromi férfi december 30-án délután Mocsa közelében egy nő holttestére bukkant, az orvos a helyszínen idegenkezűséget állapított meg. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Másnapra a nyomozók azonosították az elhunytat. Kiderítették, hogy a Győri Rendőrkapitányság kereste eltűntként. A rendőrök január 6-án, azaz e hét szerdán gyanúsítottként hallgatták ki az asszony férjét, a 45 éves, tatabányai B. Róbertet. Őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását."
Hülye firkászok, hogy el tudják adni a szennylapjukat, egy alig pár napos gyilkossági ügybe Lajcsit is belekeverték.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.