A születés az ember életének a legcsodálatosabb pillanata, ráadásul a közös gyermek születése révén válik igazán családdá két ember kapcsolata. A családalapítás, a gyermekvállalás, a szülés, illetve maga a születés is önmagában gyönyörű dolog, azonban egyik sem könnyű folyamat, sőt különös anyagi, fizikai és lelki erőfeszítéseket igényelnek a szülőktől. Ezen erőfeszítések megtételéhez, a menetközben felmerülő kérdések megválaszolásához, az akadályok leküzdéséhez gyakran elkel a segítség. A jó hír az, hogy a segítség rendelkezésre áll: 2016. június 13-19. napja közt ismét megrendezésre kerül Debrecenben az immár hagyományosnak számító Születés Hete elnevezésű rendezvény (ezúttal a Víztoronyban), ahol a szülők nagyon sok ismerethez juthatnak a témában és teljesen ingyen választ kaphatnak a kérdéseikre. Hasznos időtöltést, jó szórakozást és sok új ismeretet kívánok mindenkinek. Íme a részletes program.

Feltöltő: jogvadász
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A program vedo-anyja: kover "unokaszulo" laszlo, aki kulonos tekintettel az alacsony szuletesszamra, a helyszinen oktatja a szuloket, hogy azonnal unokat szuljenek, felgytorsitva a nemzet reprodukalasat...

Megette a fene azt a csaladot, aki egy ilyen rendezvenyen jon ra, hogy ok mitol "csalad"...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.