Nejlonzsákba csomagolt halott csecsemőt találtak a rendőrök Kiskőrösön a csütörtökre virradó éjjel, a gyermek anyja a kórházban meghalt – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hürkecz Zoltán elmondta: a mentőszolgálat munkatársai szerdán, éjfél körül értesítették a rendőrséget, miután egy kiskőrösi házban elláttak, majd kórházba vittek egy nőt, aki néhány órával korábban szülhetett. A rendőrök és a mentők később a fürdőszobában találták meg a halott újszülöttet, nejlonzsákba csomagolva. A rendőrség az ügyben emberölés miatt indított nyomozást.

Az anya a szülés utáni komplikációk miatt a gyors ellátás ellenére a kórházban meghalt. Halála ügyében közigazgatási hatósági eljárást indítottak.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Gratulálok a kormány gyerekprogramjához.
Nil
@Horizont: Tényleg nincs? Van lakás? Biztos megélhetés? Büntetik a családon belüli erőszakot?
Nil
@Horizont: Azt megtette a háború, a katonák és az éhezés.
Én voltam hasonló helyzetben - a mai napig emlékszem arra a napra . aztán kaptam egy telefonhívást egy olyan embertől akiről nem gondoltam hogy emlékszik még rám.
Ti nem tudjátok min ment keresztül ez a nő- Egy nőnek, ha minden rendben van, eszébe sem jut megölni a gyermekét. Ez a legvégső - és pont az anyai szeretet segíti abban amit tesz - mindenki tudja mit jelent az állami gondozott lét - ritka kivételtől eltekintve. A szenvedéstől szabadította meg a gyermekét. Nem a halál a legrosszabb ami egy emberrel történhet.
Nemrégiben egy állami gondozott intézetben dolgozó ismerősöm ezt mondta: ezek a gyerekek már most le vannak írva. Esélyük sincs.
Nem megy ki a fejemből.
Persze ismerek pozitív történetet is, de nagyon keveset
Nil
N
Gondoztam egy terhes nőt. Már betegállományban voltam mikor eljött a szülése ideje- kollégáim mesélték el mi történt- a férj 3 perces fájásokkal úgy hagyta magára hogy közölte, ha lányt mer szülni haza se jöjjön. A gyerek a konténerbe került- túlélte.
Engem nem érdekel az anyagi jóllét - ezt a nőt a családja bántalmazta - egyébként nem tette volna amit tett. Ne véletlenül halt bele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.