A Jobbik szerint Orbán Viktor is felelős Európa jelenlegi állapotáért, mert a Fidesz és az MSZP is ugyanannak a politikai elitnek a részesei, amely a miniszterelnök szerint megbukott.

Vona Gábor, a párt elnöke Orbán Viktor tusványosi beszédére reagálva szombaton azt közölte az MTI-vel, tény, hogy Európa vezetői az elmúlt évtizedekben mindig ugyanazokból a körökből, ugyanazokból az iskolákból, ugyanabból az elitből jöttek, ez igaz a Fideszre és az MSZP-re is, ők is azon politikai elit részei, amely a miniszterelnök szerint megbukott.

A bukás és annak bizonyítéka, az elitellenes politikai pártok erősödése Európában hamarosan Magyarországot is eléri – olvasható a közleményben.

Vona Gábor egyebek mellett megjegyezte még, hogy a két nagy párt "kéz a kézben" szavazta meg a lisszaboni szerződést 2007-ben, amely az Európai Unió jelenlegi helyzetének alapja.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
El se olvasom az agymenését.
Nem hergelem fel magam.
A kis köcsög megélhetési.
Hintázik ide-oda.
kukac50
Orbán befejezhetné a gyűlölet kampányát.
bakegya
@kukac50:nem tudtad,ebben az országban már minden NEMZETI KUTYAFAXÁT orsos orbán GYŐZŐNEK hivnak-VONA S AZ Ő KOTTÁJUKBÓL JÁTSZIK,a többi meg LONDONBAN MOSOGATHAT.de meddig?-még ezt is felcsutkán döntik el...,MERT AGYJUK.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.