Új iskolaépületet építtet a Baranyai Református Egyházmegye Pécsen, az ingatlan több mint 1,3 milliárd forintból 2018 végére, 2019 elejére készül el - közölte a kultúráért felelős államtitkár szerdán a baranyai megyeszékhelyen. Hoppál Péter a beruházásról tartott sajtótájékoztatón elmondta: a mintegy 440 általános iskolás elhelyezését, oktatását szolgáló 3200 négyzetméteres, 12 tantermes ingatlan a száz évvel ezelőtt alapított Pécsi Református Kollégium Engel János utcai létesítményei mellett kap helyet.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Éki fizeti a révészt?
Esetleg ilyen jól honorálják a hívek az egyházuk által a részükre biztosított lelkiépítést? Mennyivel szállt be az egyház a részére (plusz hívek) építendő iskolaépület árába? Alapvetően forrás- és eszközhiányosak az állami iskolák. Vajon ennek az iskolának is ugyanezen hiátusokkal kell majd megküzdenie? A jövőben kiképzendő kis híveknek a dresszírozása megéri még az ilyen mértékű összegek beinvesztálását is? Kerül, amibe kerül-csak a Fidesz rajongója legyen, aki a szükséges időben és az urna előtt a megfelelő irányba adja le a voksát?
Eladott Ország
"Új iskolaépületet építtet a Baranyai Református Egyházmegye Pécsett." A szalagcím helyesen:
Közpénzen építettek iskolát Pécsen, melynek üzemeltetője a Baranyai Református Egyházmegye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.