namihami

Elektromos roller: Hogyan válassz és mik a szabályok
Gyalogosnak minősül? Akkor azért megy ész nélkül némelyik a járdán.
Valamelyik hülye közlekedési ""szakember"" a bicikliseket már beengedte az egyirányú utcába szembe. Van is belőle vita. A piros lámpát se ismerik, ez is legalább olyan veszélyes. Most megint elszállt az agya és alkotott, tiltás helyett.
Sok városban már tiltják a hasonló jellegű elektromos hajtású gördülő őrületeket. Itt [email protected] rá.
Legelő szamár és vizeletszag – ez maradt Ceausescu gigantikus stadionjából
Orbán pályája, a Vezér esetleges Causescuhoz hasonló sorsra jutása esetén, a felcsúti is hasonló sorsra jutna.
Sokat drágult a kenyér az elmúlt egy évben
8,4 %-kal? A pénztárcám mást mondott. És a többi élelmiszerre is...
A momentumos Cseh Katalin magyarellenes román politikussal bájolgott
Nekem, személy szerint, a Cseh Katalin se kutyám, se macskám, de mint egy párt politikusa, miért nem tárgyalhat egy másik politikussal? Netán az Origo lehallgatta a beszélgetésüket és most már tudja, hogy hazát árult? Akkor ezt az Orbánról nem lehet elmondani, aki még ellenzéki korában a jelenlegi Tartótisztjénél állt a szőnyeg szélén?
Cikk és fotó arról is készült.
Ha nincs Szent István, nincs magyarság – a kormánybiztos szerint
Azért én szeretnék leülni egy sörre valaki olyannal, aki itt MÉG mondhatja magáról, hogy magyar. Ahogy ez Európa bármelyik országának népéből bárkire igaz. Az ezerév vihara akkora emberanyag keveredéssel járt, hogy itt már nem létezik olyan, akinek a vérében tiszta Vereckei hágó lenne.
Arról már szó se essék, hogy az emberi faj (mint olyan) afrikai felmenőkkel (lásd még migráncs) eredezteti magát. Tehát a magyar is anno négerként kezdte pályafutását a Földön. Bármennyire is csípje ez mélymagyarjaink szemét.
Ezt üzente augusztus 20-án az országnak Orbán Viktor
Nem szakadt bele az erőlködésbe. Rövid üdvözlet, de sikerült azt is mástól lopni.
Rutin már nála. Az ""ugri-bugri"" is egy jólsikerült Moldova aranyköpés volt. Csak a Moldova volt akkora ÚR, hogy nem ereszkedett vitába Nemzetünk Idézőbajnokával. Most még jobb a helyzet, mert ennek az idézetnek a szerzője már az egyik felhő szélén lógatja a lábát és legfeljebb majd ott fenn reklamálhat, ha a Gazda is odaér.
Kiss Tibi keményen kioktatta a fideszes borászt a gyűlölet túlfogyasztásáról
Ezt hívják inga-effektusnak. Ha az egyik oldalra nagyon kilendül (magyarul nagyot kell benyalni), akkor ezt a másik oldalon egy méretes hülyeséggel kötelező kompenzálni.
Félreértés elkerülése végett. Soha nem voltam Quimby rajongó (már a korom miatt se--leragadtam a '60-as, -'70-es és '80-as éveknél), de a házizenészek (Ákos, Demjén és hasonlók) iránti feltétlen imádat kontra mindenki más, az ilyen eseteket hozhat magával. Pedig ez a Kiss még némi törleszkedést is bemutatott, már a fellépés szinhelyének megválasztásával is. Vagy komoly volt a pénz? Ki tudja?
Szijjártó: Magyarország már csak koránál fogva is tiszteletet követel magának
Peti, te nagyon hülye! A tisztelet, úgy embernél, mint országnál, nem a korának jár ki kötelezően, hanem a tetteinek.
Attól, hogy én vén vagyok (pl.), azért még nem várok/várhatok el tiszteletet. Ez akkor jár, ha az életvitelem érdemesít erre. És ez az utóbbi 10 évetek folyamatos működése által rohamosan amortizálódik. Tehát: a tisztelet kivívandó és nem kikövetelendő.
Tudod, [email protected]?!?!?!
110 millió forintos magyar Rolls-Royce divatterepjárót fotóztak Korcula szigetén
""Irigyek vagytok, mi?
Akkor elmondom, hogy az asszony volt ott a bejárónőnkkel, a szobalányainkkal és csak a szigetünket mentek el megnézni, hogy az ottani személyzet rendesen takarít-e?
Én ebbe a ""Velorex""-be már beülni se vagyok hajlandó. Ez csak az asszony piaci autója.""
MTI-nek, az Orbán család által kiadott párszavas közleménye alapján..
Tóth Gabi megmutatta, hogy terhesen is lehet valaki szexi
@Málna: Igen, biztos csak átlépted. Hidd el, hogy ezek a celebreklámok egyre növekvő mennyiségben jelennek meg itt, ami induláskor egy jellegzetesen politikai mentalitású oldal volt.
És egyre jobban kezd elbulvárosodni. Ezért íródtak a fenti szösszeneteim.
Ez a 19 éves influenszerlány lett idén Miss Balaton
Ismerkedjen meg Balogh Elenivel!
Milyen igaz, most kell ismerkedni vele, most még olcsóbb. Ha bekerül a körbe, már drágább lesz.
Tóth Gabi megmutatta, hogy terhesen is lehet valaki szexi
@Málna: De lassan már egy ilyen oldal, mint a Propeller is szinte csak ezt hozza a cikkek felében. Nyissanak egy Terhesnő.hu oldalt, ahová a celebek beiratkoznak és teregetik a várandósságukat, szexuális életük részleteit, éppen kivel-hol-mikor-mit és hasonlók. . Nem amagamutogatás ellen lenne kifogásom (akinek kell, olvassa), hanem az ellen, hogy ezt egyre növekvő számban önti ránk pl. a Propeller is. Ennek az oldalnak ne ez legyen a profilja. Erre valók azok az oldalak, amire fentebb céloztam.
Lázár János: "Keletről csak az iszlám, a zsarnokság és a diktatúra jött az elmúlt ezer esztendőben"
Ne, ezzel megint [email protected] haraptál Janó. A nyilatkozás nem a te műfajod. Maradj meg a csendes megjelenésnél. Abból baj nem (nagyon) lehet.
Csak 10 darab készült a Bugatti új méregdrága csodasportautójából, és már el is adták az összeset
@CsipkeRózsa: Látod erre nem is gondoltam. Csak sajnos, így tele az udvar. A többi luxusautó miatt is alig volt már hely. Lassan kiszorulunk a telekről. pedig alig valamivel nagyobb, mint az Orbán-Tiborcz hacienda együtt.
Csak 10 darab készült a Bugatti új méregdrága csodasportautójából, és már el is adták az összeset
A fene egye meg, vajon ki vihette el a tizediket.
Szerencsére kilenc már itt áll az udvarban, a szabad ég alatt.
Tóth Gabi megmutatta, hogy terhesen is lehet valaki szexi
@Málna: Bocs, de azt írod, hogy ""normális szexiség, ahogy a Gabi is"". Biztos ez okozza közöttünk a félreértést. Szerintem ugyanis azok a nők, akiknek lételemük az, hogy mindenféle közösségi oldalakon állandó jelleggel megosszák a kimondottan privát életük összes mozzanatát, azok igenis celebek., Akár tagadja, akár nem.
És a terhesség (szerintem) nem közügy. Az két emberre és a családjaikra tartozik. Engem sem a terhessége, sem a megszületett gyerek nem érdekel. És ha állandóan a pofámba nyomják, akkor az első egy-két kép után már irritál.
A gyerekeimről (30 évvel ezelőtt) rengeteg fotóm van. Az unokámról szintén, de eszembe nem jutna ezt boldog-boldogtalannal megosztani. És itéljen el bárki, de soha nem hordtam egy fotóalbumot magammal. Most is csak egy képem van az unokámról, mint a mobilom képernyővédője .Ezt már csak azért csinálják, hogy róluk beszéljenek. Nehogy kikerüljenek a köztudatból és elfelejtsék őket.
Tóth Gabi megmutatta, hogy terhesen is lehet valaki szexi
@Eriksson: Az én nejem kétszer ""kerekedett"" ki (remélem általam), de én akkor is utána is, 68 kilósan és 54 kilósan is .
És, mivel nem olvassa ezt, azért bevallom, hogy az 54-essel könnyebb volt boldogulni.
Egy tonna lisztből készül ma a Kárpát-medence kenyere Szolnokon
"" Ez az öt kenyér szimbolizálja Magyarországot és a programban résztvevő Kárpátalját, Felvidéket, Erdélyt és Vajdaságot.""
Nehogy már egyetlen lehetőséget is kihagyjanak a szomszéd országot nacionalistái [email protected]ására. Olyan jó velük a ""jószomszédi viszony/iszony), hogy ideje volt már rontani rajta egy keveset.
Ha már pénzzel (cirkusz) tömik őket, akkor kapjanak egy kis kenyeret is. ""Panem et circensem""
Vége! Szakított 33 évvel fiatalabb párjával MC Hawer – ez volt az oka
Megtalálta a pasi születési aki kivonatát és végül el tudta olvasni az összes bejegyzést?
Tóth Gabi megmutatta, hogy terhesen is lehet valaki szexi
@Málna: Bocs, de az amit Te leírsz, az nem a ""szexi nő"" szinonímája. Amiről írsz, az egy normális házaspár mindennapi családi és szexuális élete. A ""szexiség"" , ha követed az ilyen Nuus, Habostorta és egyén agyírtó olvasmányok cikkeit, mára a tökéletes testű és állandóan kefé...sre beprogramozott műnőstényekről szól.
Igen, a terhesség alatt is bűvészkedjen a pár, hiszen a természet arra teremtette a dolgokat hozzá. De, ha nem egy valaki által kitartott celebmacáről van szó (és ezek általában azok), akkor egy terhes nőnek is van még a szerelmen kivül némi elfoglaltsága, esetleg a férj se mindig álló cerkával közeledik.
És csak úgy mellékesen, de nálunk a szüléseket követő idő után ""éhesebb"" volt a mama, mint előtte. Pedig két pici gyerek mellett kellett tennie. Két év van a kettőjük között, tehát mindkettő fokozott odafigyelést igényelt. Csak egy normális férj odafigyel erre is és próbál levenni valamit ebből is.
Nem dicsekvés, de én pl. imádtam pelenkázni és a fürdetésre kizárólagos jogot formáltam. És én voltam a világ legbüszkébb apukája, mikor sétálni mentünk. Persze, ebben az is benne volt, nehogy porszívózni kelljen.
Nacsa Lőrinc: Európának újra a kereszténység mellett kell döntenie
Jobban jártak volna a felvidéki bérszavazók, ha Lőrincünk inkább a dinnyébehugyozásről ad nekik egy előadást. Több haszna, kára annak se lett volna.
Egy álrendőr állított félre egy rendőrökkel teli autót
És a megállított rendőrautóban, pechjére, térdrendőr és derékrendőr ült. Most egy mellkasfoglár őrizete alá került.
Orbán Viktor: Mi szabadságharcosok tudtuk, csak egy Európa van
""Mi, szabadságharcosok...""
Tele volt az ország Kisz-titkár, Pártközpontban ellenálló, egyetemen tanuló és hasonló szabadságharcosokkal. A párttitkár apukák adták a harc szellemi munícíóját.
És a sikeresen megvívott harcnak mára meglett az eredménye is. Az ellenőrizhetetlen vagyoni helyzet és a (volt nemességet is meghaladó) félországnyi föld- és egyéb vagyon.
Benkő: a béke megőrzésére erős honvédségre van szükség
Ennek a szerencsétlen Kardcsörtető Harci Marcinak véletlenül egy 1950-es Rákosi beszédet nyomtak a nagy kapkodásban a kezébe. Akkor és azok védték a békét a fegyverekkel.
Tóth Gabi megmutatta, hogy terhesen is lehet valaki szexi
@Málna: Egészséges életmód, a teste és gyerek környezetének fokozott felügyelete, a családdal, férjjel való ""törődés"" (amivel őt is felkészíti a gyerek érkezésére) és hasonlók. A ""szexiség"" nem a terhesség alatti feltétel. Jegyen csinos, elegáns, ápolt és hasonlók, de a szexus pont nem ennek az időszaknak a feladata.