namihami

Melegfelvonulást tartottak Kijevben – szivárványzászlót égettek szélsőségesek
@Klafa: Mentális betegség? Tényleg, 50 évvel ezelőtt még az volt.
Ma már csak az olyan fejlett demokráciákban kezelik, mint a putyini Oroszország, Észak-Korea és társai. A többi országban, nemhogy nem kezelik, de még csak nem is téma.
Kivéve az olyan társaságnak, mint az Andrássy út mentén vagy Kijevben felsorakozó 21.századi értelmiség eklatáns képviselői.
Melegfelvonulást tartottak Kijevben – szivárványzászlót égettek szélsőségesek
@Pálinkás Pál: Ha Te képtelen vagy különbséget tenni a melegség és a pedofília között, akkor volna némi pótolnivalód úgy az olvasás, mint a szövegértés terén.
Idézd már ide, hogy hol írtam én pedofilokról? Az pedig, hogy az agyad merre csavarog olvasás közben, ez a Te privát problémád. Ez nem komment-probléma, hanem a megfelelő orvosi beavatkozás függvénye.
Ezt méltán besorolhatjuk a Te különbejáratú baromságaid közé.
(na látod, ezt a stílust én is fel tudom venni, de igérem, hogy nem fogok a továbbiakban lealacsonyodni hozzá)
Kásler Miklós: a Szent Korona tan a világon egyedülálló erőként nemzetösszetartó erővé vált
@csak úgy...: Erdélyinél még nem tartanak, de a pártus hercegi rang már befutó helyen volt.
Alakul még az is...
Németh honvéd! - ki a "hontámadó" ellenség? - Városi Kurír
Rezsibuzi honvéd!!!
Elképzettem katonaruhában. Háááát, ne tudjátok meg...
Kásler Miklós: a Szent Korona tan a világon egyedülálló erőként nemzetösszetartó erővé vált
És egy ekkora hülye miniszteri stallumot volt képes kapni.
Vajon mi minden lehetne akármelyik falu bolondja, ha ez miniszter lehetett.
Melegfelvonulást tartottak Kijevben – szivárványzászlót égettek szélsőségesek
@Klafa: Miért lenne BETEGSÉG a melegség? Nekik az a természetes szexualitás. Nekünk az ellenkező nem, nekik az azonos. Milyen alapon sorolhatná bárki őket beteg emberek közé?
Nekem személy szerint nem kéne egy férfi, de attól még (mivel ismerek meleg embereket) némelyiket sokkal többre becsülöm, mint az ún. ""egészségeseket"". Pusztán a nemi identitása teszi őket deformálttá? Az ""egészségesebb"", aki ún. nyitott házasságban kefél fűvel-fával? Csak ellenkező nemű legyen?
Egész mást mondott Szijjártónak az amerikai külügyminiszter, mint amit ő itthon előadott
Ezek olyan hülyék, hogy még mindig azt hiszik, hogy a távközlés legfontosabb tényezője a füstjel vagy a tam-tamdob.
Elektronikában élharcos pártelnökükkel egyetemben képtelenek felfogni, hogy ma már egy hír 2 óra alatt képes a világot körbejárni. Ezeknek az egyik faluvégről a másikig még mindig két hét kell a hírek szárnyalásához.
Magyar állampolgár lett a Nemzet Szépe, most már indulhat a világversenyen
Ez bizony qrva fontos volt. A nemzetpolitika, élén Tönjénstüszizsoltival (lánykori nevén:: Pampallini) ismét nagyot alakított azon a rendkívül fontos magyarságtudaton.
Németh Szilárd bejelentette a magyar fegyverkezési programot
Komoly beruházások várhatók a durunggyártásban (rezsisziszi márkanéven) és a csúzli- illetve parittyakészítés terén. A csapatok mozgatásában nagy előrelépést fog jelenteni a négyzetalakú kerekekkel szerelt biciklik üzemszerű és sorozatos gyártása. (lásd Folytassa Cleo).
A hadállomány elszánt és mindenre kész csapattesteit pedig a felkészült nyugdíjasnénik és bácsik (szigorúan) önkéntes alapon történő jelentkezésével tervezik. (lásd esernyős néni és savas bácsi)
Mi kellhet még?
Bűnszervezetben elkövetett vesztegetéssel vádolják a bajai videóhamisítót
Bizony, a fiúk nem tűrik a konkurrenciát. Ha más csinálja, azonnal lecsapnak.
Hatalmas kitüntetést kapott Törőcsik Mari
Jelentkezzen, aki szerint érdemtelenül. Bár csak az ilyenek kapnának nálunk kitüntetést.
Új magyar Puskás-film érkezik Andy Vajnától
Hány kilónál és mekkora derékbőségnél lesz vége a filmnek? A spanyol bortermelők (jóféle fröccs céljára) is beszállnak a költségekbe? Hiszen komoly összegekkel támogatta őrnagyunk őket is.
@DR Eric CARTMEN: Pont ez (is) villant be nekem is. Hiszen amikor megpattant, akkor éppen HIVATÁSOS katona volt, akinél a fenti DISSZIDÁLÁS azonnali hadbíróságot és kötelet jelent.
MABISZ: Kétmilliárd forint kárt jelentettek a viharok miatt a biztosítóknak
Most jön az, hogy mennyit fognak elismerni és fizetnek majd ki.
Mert a ki nem fizetésben mindegyik biztosító roppant találékony.
Ma vitáznak utoljára az alkotmánymódosításról és a Stop Sorosról
Minek? Tök fölösleges. A Vezér eldöntötte, a többi rizsa.
Érdekelne annak a fideszes képviselőnek a további sorsára, aki egy ""Nem""et merne ütni.
Új nemzeti ünnep: magyar-angol 6:3-as labdarúgó-mérkőzés napja - ha mást nem tudunk, legalább emlékezzünk? - Városi Kurír
Nagy az Isten állatkertje és roppant alacsony a kerítés körülötte.
Ezek a bajkaik nagyon könnyen át tudnak mászni és szabadon kószálni.
És a Vezérnek köszönhetően, még a Parlament őrsége se képes útjukat állni.
Melegfelvonulást tartottak Kijevben – szivárványzászlót égettek szélsőségesek
@wagabund: Csak kérdezem:: amikor egy hetero pár azzal múlatja az időt, hogy a pasi a hátsó bejáraton csenget be a nőnél, az oké? Az azért nem ""fartúrás""?
@Klafa: Nem azért tüntetnek, mert azt akarják, hogy neked kecskével, stb. kelljen. Ők se azokkal akarnak. Egyébiránt a legtöbb ilyen jellegű eset éppen az ún. ""normális"" szexuális emberekkel történik. Ne téveszd össze a bűncselekmények elkövetőit az azonos neműekkel nemi életet élőkkel. A határt a bűncselekmény elkövetése és el nem követése közé kell meghúzni. Miért kellene neked, nekem, bárkinek, aki nem akar, olyan nemi életet élni, amilyet nem akar? Viszont sokkal tisztességesebbnek tartom azt a két azonos nemű között levő kapcsolatot, akik egymáshoz hűséges, rendezett családi életben kapcsolódnak, mint az ún. ""nyitott házasságban"" vagy ""celebéletben"" élőket, azaz fűvel-fával, dugnak.
Miért ne kérhetnék azt az emberi jogot, hogy az ő nézetük szerint normális családban, törvényileg legalizált helyzetben élhessenek? Hiszen egy öröklés, betegség vagy bármilyen, a ""normális"" családban bekövetkezett eset rájuk is vonatkozhat.
Természetesen nem a köztörvényes bűnök legalizálása a cél, de az egyenlő jog igen.
Bejelentették a Jobbikból kivált Mi Hazánk mozgalom első akcióját
Ez annak a Pongrátz Gergelynek a retyerutyája, aki a Dózsa György úton, az intézkedő rendőr kezére rátekerte a kocsiablakot és volt pofája még felháborodni, hogy:: ""Én a P.G. vagyok, egy '56-os ""hős""!.
Ha a rendőr pucájában egy csepp vér lett volna, abban a pillanatban letartóztatja (intézkedés közbeni ellenállás, hatóság elleni erőszak, stb.) és azonnal beviszi. De ezek a szerencsétlen kisrendőrök már akkor sem mertek intézkedni. És ez mára csak rosszabb lett
Pongrátz András? A jelek szerint a családban marad...
Vadmézzel szexelni?
A fütyi praktikusabbnak tűnik. Még műanyagból, elemes kivtilelben, is...
Rogán: ne Brüsszel döntsön a menekültekről
@Hofipisti: Ezt hívják 2/3-nak. Volt egy hasonló ""államférfi""je a világnak, aki azt mondta: ""Adjatok nekem 5 évet és nem fogtok Németországra ráismerni."" Nagyságrendileg nem, de mentalitásban sikeresen zárkóztatja fel a honi ""kishungaristáinkat"". Biztos vagyok benne, hogy ma is összetudná hozni azt a réteget, aki egy (ne adj Isten), de adódó ügyben kikísérné az általa kijelölteket a Duna-partra. Talán nem a zsidókkal kezdené, de talán még azok is sorra kerülhetnének. Hiszen a háború után is a kisnyilasokból verbuválták a kiskommunistákat. Most azokból lettek a kisfideszesek.
Van erre egy mondás:: Egy csőcselékünk van, mindent azzal kell megoldani.
Az Orbán nem hülye, sőt. Csak az évtizedes barátja (volt ideje kiismerni) jellemzése tökéletesen fedi mind a jellemét, mind az alattvalóihoz való hozzáállását.
Dráma: kizárhatják a spanyol válogatottat a foci-vb-ről, amiért 24 órával a kezdés előtt kirúgták szövetségi kapitányukat
Úristen, akkor most megint fel fog menni az Euro árfolyama? Drágul a kenyér, a hús és hasonlók?
Nam? Akkor ez legyen a legnagyobb bajunk...
Erdei kisvasút ütközött személyautóval Szobnál, áll a forgalom
Ezekkel a Hokkaido-expresszekkel mindig történik valami. Nem jó az, ha egy vonat 200-250 km/órás sebességgel tud száguldozni.
Ennél már csak az az autóvezető a nagyobb marha, aki képes egy ilyen száguldó expressz elé hajtani.
Rogán: ne Brüsszel döntsön a menekültekről
@Pálinkás Pál: @koszpeko: Nem is a fizető- vagy nemfizetőnézők ittlétével vagy elmenetével van a baj, hanem, hogy az általuk fizetett pénz a Toncsi-féle társaság (persze a Vezér részére levonandó illeték után) zsebét gyarapította és gyarapítja. Viszont a kamattal növelt (és igen vastag kamattal) összeg visszafizetése viszont a mi zsebünket fogja apasztani.
Mert ugyebár tisztában vagytok vele, hogy az nekik jött, de mi adjuk vissza. És ezért a pénzért semmilyen feltételt nem kell és kellett vállalnia a fizetőnek, csak az útlevél és hasonló papirok miatt fizettek érte. Amit aztán kamatos kamattal kapnak majd vissza.
Igaz, a brüsszeli pénzeket nem kell visszaadni, de a köz nem is profitál belőle.
Handó szerint hazaárulók a bírák, akik ellenzik a kormány tervét
Óóóóhhhhh, azok a szép '50-es évek. Milyen szépen jönnek vissza.---igaz Szájeranyu?
""Aki nincs velünk, az ellenünk van!""---igaz Szájeranyu?
""A Fidesz nem rés, hanem erős bástya az Orbán rendszerén.""---igaz Szájeranyu.
Hiába, az ember néha olyanra is visszaemlékezik, amiket a fideszesek, élükön a Vezérrel, felejteni szeretnének.