namihami

Bordélyházat működtetett egy férfi Kőszegen
Ameddig lósz@r lesz addig veréb is lesz. Azért tudta működtetni, mert volt aki igényelte.
A baj nem a kupi volt, hanem az, hogy a Fidesz-Tállai-Nav nem vette, vehette le a részét.
Nehogy azt higgye bárki, hogy ez volt az egyetlen kuoi széles e hazában. Csak a többi okosabb és leadja a percentet. Nem is fog addig bukni, amíg a százalék lecsorog.
Hajléktalanná tette egy csaló, hét év után van esélye valamennyire kárpótlásra
Ha egy kicsit jobban kibontjuk az ügyet, akkor kiderül, hogy az eladás körülményeiben némi sara a hajléktalan nőnek is van. Egy kis csalásban azért ő is sáros.
Id. Kósáné: Megvettem a fél megyét
Valóban. milyen vicces egy fehérnép.
--""Meg fogunk szakadni a röhögéstől.""--amiképp azt Szendrő Józsi bácsi mondá Hofi Géza ihletett tolmácsolásában.
Conchita Wurst lép fel az idei Budapest Pride Fesztivál záróbuliján
@Pálinkás Pál: Ugyanezt mondod a Békemenet nevű képződmény általi vonulásra is? Vagy a fradista fiúk városrombolással egybekötött népünnepélyére?
Engem, ez a melegzsúr éppen úgy nem érdekel, mint a fidesz-dzsembori, de meghagyom nekik a lehetőségét annak, hogy megcsinálják. Addig nem megyek oda.
Mondjuk a városszépítőktv-székház átalakítók és parlamenti körülsz@rók azért már más kategória. De egy fél napig a fenti két vagy hasonló események számomra tűrhetetlen események.
Hogy képzelnéd az ""átrendezést""? Ezeknek a felvonulóknak az anyja, apja, családja vajon nem sírna a fiuk vagy a lányuk miatt? És vajon a Békemenet nem provokáció?
Pert nyert egy hajléktalan nő kártérítési ügyében az ügyészség
És akkor most kell jönni a második pernek, amiben a nőt fogják megbüntetni illetékcsalás miatt.
Mert ez ugyebár tisztán az volt.
Így lopta az áramot a tatabányai férfi
A mérőegység után megbontotta a vezetéket? Hol volt az a mérő, hogy hozzá lehetett férni és a szigetelés megbontása alatt áramtalanítani tudta a tolvaj a kábelt? Miért nem olyan mérőhelyet épített ki a tulaj, amiben a mért vezetéket már nem lehet lekapcsolni? Mennyi ideig nem vette észre, hogy az elmenő kábel meg van bontva? A kép szerint látható helyen és főleg a földön feküdt a kötés. Ami ráadásul elég trágya módon lett kivitelezve. Egy komolyabb eső vagy havazás zárlatossá is tehette volna.
Tarlós István nézzen szembe a fagyhalál rémével! - Városi Kurír
De hát nincs is hajléktalan és hajléktalanság. A Taplósfütyinek mindig azt mondja a Balog, hogy ilyesmi nincs, csak a Soros (és a Gyurcsány) aknamunkájának köszönhető az ilyen rémhírterjesztés.
Ja, és még a civilszervezeteknek.
Szabó Zsófi ismét kitette kisbabájának fotóját
Szegény Gyula bácsi. Áldassák a neve, időben halt meg. Hogy égne most az arca.
Ha már ott tartunk, hogy a lányának nem ég a pofája. Legalább csendben élné a szép, szines körben a boldogságát.
Szijjártó hazudik – A Fidesz tartotta életben az ukrán nyugdíjas egyezményt!
Szijjártó (Fidesz) hazudik? Újdonságot kérünk, ez már évek óta lejárt lemez.
Annyira friss hír, mint az hogy éjszaka után nappal jön.
300 ezer forint felett volt az átlagkereset tavaly novemberben
Akkor ebben benne van a mészárosok, tiborczok és hasonlók pénze , ehhez arányban a minimálbéresek és közmunkások, stb. jövedelmével.
És máris lőn 300.000 feletti átlag.
Vegyük a bolha és az elefánt pöcsét. Átlagban nem rossz, de... a bolhának nagy, az elefántnak kicsi. Pont ez van az átlagbérrel is.
Egy másik cikkben olvasom, hogy egyre több alkalmazott kap céges autót. Furcsa, de a kinti viszonylatban csak a legfelső vezetőnek jár, a többi használja a sajátját. Vagy, de erre gondolni se merek, nem keresnek annyit, hogy autóra teljen nekik? Vagy ez így olcsóbb--nekik?
Conchita Wurst lép fel az idei Budapest Pride Fesztivál záróbuliján
Akit nem érdekel, ne menjen oda. Nem kötelező akkor és ott megjelenni.
A többinek (jobbikos-fideszes tomboló) pedig újabb ok, amiért egy kicsit átrendezheti a város környezetét.
Orbán: ez az 1300 ember bekopogott az ajtón
Az egésznek csak annyi köze volt és van a migráncsokhoz, hogy a haveri kört ezzel is lehetett és lehet pénzzel tömni.
Plakát, kerítés, konzultáció--egyik se több, mint paraszt- (és fideszbarom)vakítás. Tisztában vannak azzal, hogy amíg a migráncsozás megy, addig se a mészárosok, tiborczok, kósamamák és társaik ügyei vannak a napfényben.
És ha a takarás még állami pénzből, haverok gazdagízása mellett mehet, hát az plusz poén.
A hívőknek pedig elég a takony, nyelik is mint a gyöngytyúk. Mert a ""Mi Istenünk"" ezt nyilatkozta az Ő Sinai (Cinege utca) hegyén.
Már 2014-ben is bojkottálni kellett volna a választást
A bojkott lenne a legnagyobb hiba. A Fidesz megint felállít néhány ""ellene"" induló alakulatot, amelyiket aztán sikeresen le is győzne. Máris ugrana a bojkott és mindenhol hivatkozhatna, hogy volt ellene induló. Az igazi ellenzék pedig simán pofára esne.
A jó megoldás a tömeges szavazás és a Fideszre írt választási törvények ellenére történő nagyobb számú voksok megszerzése. És a határontúli, ellenőrizhetetlen szavazatok még így is bezavarhatnának a meccsbe. Ezért kell sokkal több voks ellenük. Akkor, de akkor kíméletlenül jöhetne az elszámoltatás.
TV2-jósda: megnyugodhatunk, lesz Orbán és halottfeltámasztás is - Városi Kurír
Hát igen. A Tv2 vívója megköveteli a szinthez illő szereplők meghívását. Mokka-kvalitás.
Egyik kutya,másik eb.
A város, ahol rebellis szoci segítheti Lázár Jánosékat
Mennyiért? Esetleg egy újonnan kreál államtitkári pozíció a cél?
Volt már rá példa.
Nérónk és kora - A Fidesz szabadjára engedte Kerényit - Városi Kurír
""„énekelnek, táncolnak, alakoskodnak”""
Az első kettő még fejleszthető, de a harmadikban elég otthon körülnézni a jövő alakoskodóinak. Tökéletes mintát látnak, találnak, már házi kivitelben is.
A programot elolvasva rá kell jönnöm, hogy a következő Fidesz-kongresszus igazán méltó körülmények között kizárólag a grazi elmegyógyintézet falai között megtartható. Minden egyéb helyszin már kizárólag visszalépés lenne a nagyérdemű számára.
A DK megszüntetné az egyházi iskoláknak járó többlettámogatásokat
----Éva Máthéné · Szombathely, Eger
Nem ézezzük a többlet támogtást.----
Tessék mondani, tényleg nem tűnt fel? Mennyi lett volna az az összeg, amit már észrevettek volna? Az egyházi iskolákban (hazai és kinti egyetemben) sem tűntek fel, miközben a világi iskolákban a folyosókon tartják a tornaórát? A hitélet költségei többszörésére nőttek, ez se tűnt fel? Az egyházi kollégiumok milliárdokkal lettek kitömve, ez se tűnt fel? És így tovább...
Esetleg olcsóbb misebort kellene beszerezni, hogy a diákok oktatása céljára is maradjon.
Elszólta magát Gyurcsány
@Csizmás Kond: Ha hallgatod, akkor ebben az ""elszólásban"" hol találtad, hogy szoci lopás volt? Csak kérdezem?
Újabb kínos kommunikációs zavar: a miskolci polgármesterhez nem jutott el az 1300 bevándorlóról szóló fideszes sorvezető?
Legalább megtanulhatnának egyformát hazudni. Persze, úgy borzasztó nehéz hazudni, ha nem tudod az igazságot.
És az ""igazság"" pont a hittérítőjüknél változik szinte óráról-órára. Ezokból így marha nehéz követni, hogy éppen mi a csapás iránya.
Elszólta magát Gyurcsány
@Csizmás Kond: És azt is nézem, hogy a beszédből a ""hiteles"" hírforrás mennyit vág ki.
Elolvastad Te azt a bizonyos ""hazudtunk"" beszédet valaha, akár egyszer is? Ezt a beszédet (ami gondolom nem 5 másodperc lehetett) végighallgattad? Vagy elég ez a 5 sec, és ennyi a lényege? Pláne, hogy pont arról nem esett közben egyetlen hang se, amit az Echo csoda próbál produkálni belőle.Valahogy a Fidesz-médiumok gyűjtik össze azokat a ""riportereket"", akikről aztán sorra derül ki, hogy szimpla hírhamisítók. A Hírcsárda vezető munkatársai iparitanulók se lehetnének mellettük.
Adja le az Echo a teljes szöveget és akkor kiderül, hogy ki kérte a pénzt. De akkor újra belefutnának az előző, hasonló sz@rkeverésbe, amivel már bukott a Vezér.
Elszólta magát Gyurcsány
@verőce21: Hú, de szép körmondatok. Hol olvastad? Ezek még egy irodalmárnak is becsületére válnának.
Elszólta magát Gyurcsány
@kereső: Bocs, nem figyeltelek. De attól még egy lehet a hozzáállásunk a témához.
Elszólta magát Gyurcsány
És még annyi:: Hogy az Echo Tv lenne a hiteles médium? Még viccnek is...
Ez a vágás pont olyan, mint a már megismert ""Hazudtunk..."". Se akkor, se most nem adtak többet, mint azt a néhány szót, amit kivágtak egy beszédéből. Hol a többi? Azt vajon miért nem merték most se leadni?
Elszólta magát Gyurcsány
Háromszor hallgattam meg, de ebben egy szó nincs arról, hogy a szoci kormányok alatt kérték volna. A szöveg az, hogy:: ""korábban ez volt..."". Én ebben egyetlen szóval se hallottam, hogy szocik lennének a dologban.
Viszont van itt egy olyan ""politikus"", akire ez a a 20 %, persze véletlenül, de éppen passzol. Úgy is hívta, hívja a köznép, hogy Mr.20%. Ki is ez az izé?
A nevét kérem (a környezetünk tisztasága megóvása érdekében) csak magunkban kiejteni.
Na ugye...
Csak oroszul és angolul van meg a paksi bővítés megvalósítási megállapodása, hiába ígért Lázár átláthatóságot
Vétkes mulasztás, követelem a szanszkrit, az ógörög, az inka zsinórírás azonnali kiadásával egyidőben a felelősök szigorú megbüntetését.
És az egyházi kiadás latinnyelvű fordítása is elvárható. legyen mit olvasgatni az egyházi környezetben okuló diákoknak az esti imájuk után.
A szociálliberális koalíció fog kormányt alakítani Romániában
Szociál-liberális? Na, akkor vége az erdélyi sátorozásoknak. Ezek már csak helyre teszik a mi Vezérünk kirándulóhisztijét.
"Stop Soros" törvénycsomagot készített a kormány
Mindig azt hisszük, hogy elmebeteg Vezérünk már nem tudja fokozni, de :: ""Magyarország (hiszen meggyőződése, hogy a kettő egy és ugyanaz) jobban teljesít.""
A lefizetett vagy lehülyített szavazórétege ezeket az agylövéseit vagy el se olvassa vagy meg se érti. Nekik elég egy ""Folytatjuk."", mert a harmadik szótól kezdve már úgyis elveszítenék a fonalat.
Úgy retteg az MTI Orbán vejének a korrupciós ügyétől, mint ördög a tömjénfüsttől
Nem küldött az MTI sajtótalpnyalót?
Nahát, a meglepetéstől még az állam is leesett.
Orbán vejének OLAF-botránya nem érdekli a kormányt
Előttem a kép, amikor a Rogán, a Kósa, a Szijjártó egymás után áll fel, interpellál és a végén még a Rezsibubus írásbeli ((haha--írásbeli!!!) kérdést tesz fel a Gazdájának.
A fényes jövő itt dübörög a kertek alatt.
Eltűnt a Fidesz honlapja
Mondjuk, most hogy nincs, az kb. ugyanakkora hiányérzetet generál bennem, mint amikor van. Ugyanannyi hiteles tájékoztatás található benne akkor is, amikor üzemel és akkor is, amikor nem.
Seckojedno...