namihami

Orbán Viktor: annyi munkahelyet fogunk létrehozni, amennyit a koronavírus elpusztít
Hol és milyet?
Azok is rohamosan fogynak, amelyek eddig voltak. Honnan lenne új?
Talán az utcákon fognak dolgozni, csíkos mellénykében, kis nyírfaseprűikkel? Vagy ismét lesznek villamoskalauzok? Persze, ahhoz már feltétel lesz a diploma...
Hatástalan és mérgező fertőtlenítőszerrel permetezik a budapesti utcákat?
Nem elég, hogy hatástalan, de külön előnye, hogy még ártalmas is. ""Nosza Uram, lássuk, mire megyünk ketten.""---ugyebár. Segítsünk be egy kicsit a vírusnak a másik oldalról is.
De a legfőbb haszna (ami a célja is), hogy haveri cégek számlázhatnak érte. És ezzel a ""fertőtlenítés"" elérte és betöltötte a számára elrendelt feladatot.
„Arról fantáziálok, hogy munkából hazafelé megerőszakolnak”: kegyetlenül lejáratta a férfi volt barátnőjét
Vajon a nő akkor jutott el a csúcsra, amikor ezeket a képeket utólag megnézte? Esetleg utólag újra lejátszotta a ""meccseket""? Mert (lehet, hogy az én fantáziám kevés), de egyébiránt saját magáról miért kell kép? Vagy a pasikról kellett néhány fotó, hogy valahogy meg tudja őket különböztetni?
Gyurcsány: O.V egy kicsinyes gazember, egy görcsrángatta útonálló
És? Ez nem újdonság. Csak megerősíti azt, ami már közel 30 éve köztudott.
Európa-szerte bértámogatásokkal segít az állam, Magyarország kivétel
A cikk első mondatában ott az indoklás.
Magyarország miniszterelnökét Orbánnak hívják. Több indok nem szükséges...
Orbán Viktor vasárnapi üzenete – szerinte ez a legfontosabb idén húsvétkor
Újabb adalék a ""sikeresen"" ugyan kijárt, de el nem végzett tanulmányai illusztrálásához. Évekig focizott azokban a tanintézményekben, amik aztán kiállították a papírt neki, de egy sem akadt, ahol legalább annyi ragadt volna rá, hogy a tulajdonneveket nagy (NAGY) kezdőbetűvel írja a legtöbb nyelv.
Tehát:: nem jóisten, hanem Jóisten.
A többi, vele és hozzá kapcsolható észrevételem most maradjon a fel nem említés homályában.
Jobbik: Mészáros Lőrincék fizessék a védekezés költségeit az önkormányzatok helyett
Ahogy a Tescora és a többi multira készül különadót kivetni, úgy vizsgálják meg az önkormányzatokkal szerződő felek által kötött üzleteket és a multikkal azonos terheket rójanak ki rájuk.
Hogy azok 90%-a a haverokkal, családtagokkal, nemstrómanokkal lett megkötve? Azok pedig a fideszhaverok, akiket csak gazdagítani és nem tőlük elvonni lehet? Hááát, úgy bizony nehéz lenne...
Jön a különadó: mi lesz az Aldival, a Sparral, a Tescóval és a többiekkel?
Esetleg eljön az az idő, amikor ezek a külföldi cégek besokallnak a lerablásuktól és bezárnak. Számukra ez kiesés a bevételben, de ha elkezdenek számolni, talán még azt is kimatekolhatják, hogy mindent összevetve egálba kerülhetnek. És nem éri meg a magyarok boltjainak fenntartása. Volt már ilyen nemzetközi üzletláncra példa.
A forgalom után megszerzett nyereség jelent-e akkora összeget, mint az áruk beszerzési értéke, a boltok rezsije , a dolgozók bére és egyéb járulékai és a többi kiadás.
Az pedig csak hab a tortán, hogy amennyiben ezek a multik bezárnak és szélnek eresztik az alkalmazottaikat, akkor oda az orbáni munkanélküliségi százalék is. Plusz nincs egy vagon befizetett pénz ezektől a cégektől és a dolgozóiktól.
Akkor aztán lehet a CBA-t is elkezdeni szopatni? Vagy az a Mi Kutyusunk Csemetéje? Az tabu?
Helyes ez? Még mindig több ezer gyerek jár óvodába Magyarországon
@division: Ez nálatok, az egyházi oviban így van. Csakhogy nem minden gyerek jár egyháziba és ott se minden szülő áll úgy anyagilag, hogy megteheti azt, hogy otthon maradjon. Arról nem is beszélve, hogy még az is benne van a pakliban, hogy nincs akkora tartaléka, amivel egy kirúgás mellett hónapokig megengedheti magának az otthonülést. Arról nem szólva, hogy egy pesti vagy nagyobb városi család helyzete is más, mint egy kisfaluban élő, ahol az apa (általában) örülhetett, ha 5 napi és a családtól távoli helyen talált munkát. És még annak is örült.
Tehát, a tisztelendőbácsi és az skribler úr ne próbáljon erkölcsi tilalomfákat felállítani egy olyan családnak, amelyik napról napra kénytelen élni (???). Élni???---még ez is csak egy közelítő jelző a vegetálásra.
A tisztelendőbácsi pedig végképp nem etalon, hiszen az ő életmódja és egyéb létfeltétele (állami ellátáson lógva, a megélhetésért saját küzdelemre nem kényszerülve) a napi és hétköznapi világtól fényévekre van, úgy anyagi, mint egyéb vonatkozásban.
Tizenkilencezer forintos lakbért fizetett Mengyi felesége egy vári lakásért
Fenti összeg a wc-re és a spájzra esett. A többibe nem ő lakott, hanem a társbérlője.
A magyar kormány is csatlakozott ahhoz a kiálláshoz, ami kimondatlanul ugyan, de ellene szól
Egy csendes, langyos tavaszi eső után kidugja a fejét a giliszta a földből és meglát egy másikat maga mellett.
-De szép vagy és milyen jól nézel ki.
-Te hülye, én a saját farkad vagyok.
Bizonyos módon, de minden vicc tartalmaz némi okosságot. Íme ez is...
A kormány elveszi a pártok támogatásának a felét idén
És a Fidesz pénzét kinevezik állami pénznek, majd onnan pótolják. Ahogy a Fidesz reklámok mindegyike közérdekű kormányhirdetés néven fut.
Nehogy kár érje a céget.
Kis csoportokban, lázmérés után edzenek a Fradi játékosai
Ha egy évig a pálya környékét is elkerülnék, a hazai foci (sic!) szinvonalán az se látszódna meg.
Talán még jót is tenne a hazai és kinn lejátszandó ""mérkőzéseknek"". De az, hogy a blama kisebb lenne, az hérszentség.
Boldog István: az én lelkiismeretem tiszta
Pontosan ezért vagy fideszes. Mert még ezek után is ""tiszta"" a lelkiismereted. Egy EMBERnek már nem lenne, de fideszesnek még patyolattiszta vagy. Ezért vagy abban a pártban, mert ott ilyenek az ártatlanok.
Borsodba előbb érkezett meg az éhezés, mint a koronavírus
És a Blikk nevű fideszújság szemrehányó cikkben említi meg (vagy inkább rója fel), hogy vannak gyerekek, akik még oviba, bölcsibe, stb. járnak. Ott legalább meleg és étel van. Ami otthon már erősen necces.
Viszont lesz kikötő, ahova ezek a gyerekek majd lejárhatnak a vitorlásaikhoz...ha már olyan szerencsések voltak, hogy Orbánnéni cége adott pár fillért Orbánvőbácsinak, azért hogy legyen a szegénygyerekeknek kikötője.
Padlóra került a forint
A forint nem ""padlóra került"".
A forint tíz éve folyamatosan és egyre növekvő mértékben a padlón van és gondos Orbáni/Matolcsy-i kezek ott is marasztalják. Némi Kósai segédlettel...
Így lehet a saját pénzeik értékét állandóan növelni, még akkor is, ha nem tennének folyamatosan hozzá. De tesznek...
Orbán a Néppártnak: "Minden tisztelettel, nekem most nincs erre időm!"
Tényleg, mit csináljon, ha úgy be van táblázva ez a szegény ember? Nagy a család, sok a barát, a pártszimpatizáns és hasonlók. És mindegyik ott áll előrenyújtott tenyérrel az ablaka alatt. Hát, hogy a francba lehetne még ideje piszlicsáré állami és egyéb ügyekre. A nap 24 órájából legalább 20-at kitesz a csókosok elrendezése.
A Néppárt? Európa? Várjon a sorára, idővel majd azok is sorra kerülnek. Ha már itthon minden haver jóllakott.
Helyes ez? Még mindig több ezer gyerek jár óvodába Magyarországon
Úgy mellékesen üzenem a Blikk nevű pártlapnak, hogy nem a szülők passziója miatt teszik. Még mindig akad(nak) olyan szülő(k), akik annak is örülnek, hogy még van munkahelyük és ezáltal némi jövedelmük, amelyből a ""megőrzőből"" hazavitt gyereknek (és nem mellékesen-maguknak is) tudnak ennivalót, stb. tenni az asztalra.
Nem látok a pártskriblerek zsebébe (nem is érdekel), de nyilván könnyebb ilyen cikkeket az otthoni gépen megírni és beküldeni, mint nap mint nap bejárni a még meglévő munkahelyre és aztán hazavinni a gyereket. A megszerzett jövedelemről nem is szólva. Ami Fidesz- egyik Szabad Népe vonalán nyilván nem összemérhető az ö pénzükkel.
Brutális gyilkosság Gödöllőn: kikötözős szex után késelte meg szeretőjét a nő
@jesz: Mi több, én már inkább felejtek!
Vagy ahogy (szintén) öreg barátom szokta oly bölcsen mondani:: ""Nekünk már nem annyira csinos, fiatal, inkább bölcs és türelmes nőre van szükségünk.""
Vagy:: ""Van az úgy, hogy a második az első.""--és ez már saját.
Varga Judit anyósa kinevezéséről: "nem előre lép, hanem legfeljebb oldalra"!
Kéretik a fizetési szalagot az asztalra kitenni. De a teljeset!!! És akkor kiderül, hogy anyósgenerálisnak merre sikerült lépnie.
Egyébiránt, ezt az egy lépést, sok-sok párttársával egyetemben, hátrafelé is megtehetné. Közvetlenül a Rám szakadék szélén.
Baán László ismét páros lábbal szált bele a főváros vezetésébe
Ez (is) egy olyan eset, amikor a pénz és a párthűség felülírja a mégoly csekély emberi és szellemi tartást.
""Az az enyém, amit hazaviszek! És addig, amíg a Gazda adja!"" és ezzel vigyázni kell, mert a Főnök hajlamos az erőteljes rotációra. Majdnem úgy, mint nagy elődei tették (bizonyos Hitler és Sztálin nevezetűek). A hazaiak mázlija hogy ez még (MÉG) nem végeztet ki.
Brutális gyilkosság Gödöllőn: kikötözős szex után késelte meg szeretőjét a nő
""Degustibus non est disputantum.""
Az ízlésen nem lehet vitatkozni.---de legyünk őszinték, miként a régi mondás is oly bölcsen tartja: ""Csak az állat [email protected] (bocs) kizárólag a farkával."" És még ott se mindre igaz.
Tehát: Ha az a mániája, hogy ki kell kötözni (bármelyiket), akkor tegye. Bár a jelek szerint van benne rizikó. Én már elég sokszor a rutinra és az emlékeimre támaszkodom, ott is ritkábban, de azért pl. a kéznek is akad ott némi hasznos feladata. Hogy a többiről már ne is ...
Korlátozni fogják a locsolkodást húsvétkor, félmilliót kapnak az egészségügyi dolgozók idén
Azért a hazai szellemi szinvonalról az is mond valamit, hogy most (MOST), a jelenlegi egészségügyi válság- és világhelyzetben valakinek egyáltalán a korlátolt agyába juthat az, a remek ötlet, hogy locsolkodni menjen.
Segítsünk be a vírusnak, a minél könnyebb helyváltoztatásában és a lehető leggyorsabb továbbterjedésében.
II. János Pál közbenjárását kérik halála évfordulóján, hogy véget érjen a járvány
Most akkor a Mi Viktorunk vitte oda a hülyeséget vagy elkapta kinn, mint a vírust és idehozta nekünk ezt a ""fideszvallásosságot""? És adta tovább, némi semjéni génmutáció eredményessége mellett.
A jelek szerint a polyák katolikusoknak se kell a szomszédba becsengetniük, ha hülyét akarnak látni.
Orbán: a java most következik
A java (SŰRŰJE) már rég családi, baráti kezekben, külföldi bankokban van. Most már csak a lábos alján levő maradékot kapirgáljátok össze. És ha a Néppárt is elhajt végre, akkor csak az edény szélére égett maradékért fogtok egymás között harcolni.
Fél nap alatt sikerült kiszabadítani a felüljáró alá szorult kamiont a Hungária körúton
A Hungária körút előtt vagy után szorult be ez a munkagép a Róbert Károly körúti felüljáró alatt?
Mert a cikk szerint mindkét helyen megtörtént a dolog.
Vagy csak annyi történt, hogy valakiknek jobban kéne figyelni a helyszinekre?
Kovács Zoltán: nevetségesek az állítások, hogy Magyarország a diktatúra felé haladna
Jelenlegi ""kopaszunk"" hitelessége és szavahihetősége legalább olyan mértékű, mint nagy elődjéé vala.
Koronavírus-fertőzött a győri polgármester
Most derül ki, hogy a Borkai milyen előrelátó volt, amikor elvonult egy hajóra a világ veszedelmei elől. Mára már a szeparáció a kormánypropaganda alapjává vált.
A végén még az is kiderülhet, hogy a ""borkaizás"" a vírus elleni védekezés egyik fajtája?