namihami

Orbán mer nagyot álmodni: "özönlenek majd hozzánk a nyugat-európai munkavállalók"
Nem kéne este bezabálni hideg kolozsvári töltött káposztából, mert aztán mindenféle hülyeségeket összevízionál az istenünk álmában. Neki se lehet könnyű, de az, hogy a klakk röhögés nélkül megállta, az is szép , de nehéz feladat lehetett.
Veszélybe kerülhet Vajna Tímea öröksége
@Eladott Ország: ""...attól még nem lesz belőle eperlekvár."" Lekvárról szó se volt, max. valami csoki- vagy mogyorókrém (Nutella).
@Yoda69: ""...ami most igy visszaszallt orban valamelyik stromanjara."" De hát olyan neki nincs is?!?! Hiszen ő maga hirdette mindenhol az igazmondó szájával, nem?
Manfred Weber nem támogatja, hogy a Fidesz az Európai Néppártban maradjon
Még mennyit lopjon, hogy besokalljatok végre? Ennyire kell az a néhány szavazat?
Molnár Anikó megmutatta új melleit – nagyon tetszik neki a látvány
@Borsó: Neki nem, csak a ""mellei üzemeltetőjének"". Egy, bármilyen jól futó kozmetika, nem hoz annyit, amennyiért ez a nő már összekaszaboltatta magát. És a napi megélhetését még nem is számolom.
Észak-Korea ismét készül valamire
Ez biztos egy roppant stramm gyerek lehet. Ennyi női imádó és mind szemmelláthatóan ""elégedett"" a választottjával.
Veszélybe kerülhet Vajna Tímea öröksége
Ha nem meleg a csávó, akkor azzal is ""lerendezi"" majd, mint a Télapóval. Néhány dollárt még biztos megér a csaj.
Selmeczi Gabriellának is akadt mondanivalója a Gothár-ügyben
Csók Gabika! Csak egy percig nem néztek rád és te rögvest nyilatkozol? Ez már az oltás előtt volt vagy a dózis kicsi?
Varga Mihály: újabb gazdaságvédelmi akcióterv készül
Ha a magyar gazdaság szereplőinek (hiszen tudjuk, kik azok és kinek a köreibe tartoznak) jön az újabb pénzeső, akkor a zemberek ismét ""felkészülhetnek"".
Lesz, aki jól jár (Corso cipőben). de a ""gazdaság szereplői"" biztosan.
A Mi Hazánk szakértője szerint rányomult a DK-s Gréczy Zsolt
Ti Hazátok, prostisrácok, Volnerjani, Palányiszakértő----dőltem a kacagástól.
Vörösiszapper: súlyosította az ítélőtábla a Győri Törvényszék ítéletét
Ki is volt az és hol ült a vádlottak padján, aki a gátszakadás előtti napokban ismét kiadta a használatbavételi engedélyt. Ha erre a cégre is egy ""mészáros"" tehette volna a kezét, akkor ez egy szimpla ""természeti csapás"" és évek óta süllyesztőben. Aztán megpróbálták a Gyurcsányhoz kötni (sikertelenül), de az ügy már túl nagy port vert fel és a végére mégis kellett néhány ""bűnös"".
Ez a szájernénik itéletének valódi oka. A beigért tetemes fizetésemelést meg kell szolgálni.
Nem fogadja el a magyar kormány magyarázatát Kovács sorosozós tweetjeiről a Tanács, az uniós nagykövetek elé kerül az ügy
@Shikari: Én nem állok be a veszekedősorba veled, de mostanra az a véleményem, hogy veled csak a süketek párbeszéde folyik.
Az ellenzékiek pórázonvezetéséhez nem kellett alapos gyanú. Egy kormány által iratptt újságcikk elég volt. De itt fejezzük is be.
És, mivel úgyse fogunk egyezni, kár az időért és energiáért...
Nem fogadja el a magyar kormány magyarázatát Kovács sorosozós tweetjeiről a Tanács, az uniós nagykövetek elé kerül az ügy
@Shikari: Ne haragudj, de kezdesz fárasztóan demagóg lenni. Most már tényleg ne kelljen leírnom azt, hogy nem ÉN/MI vagyok a Központi Nyomozó Hivatal, a Rendőrség, az Ügyészség és a többi, erre a célra rendelkezésre kéne álló cég. Én nem tudom nyomozni, ezért a bizonyítás se a feladatom. A fenti szervek pedig nem teszik helyettem. Az egyetlen válasz: ""Nem látunk okot a vizsgálatra!"". Mondjuk, a helyükben én se látnék.A libsidajtó ""alaptalan vádaskodását"" pedig roppant egyszerű lenne a sutba hajítani. Csak egy Európai Ügyészséggel és a hazaival együttes átfogó ellenőrzést kellene a vagyonosodás (ami persze nincs) ügyében engedélyezni. A hazai teljes bevonásával. hogy minden utólagos vád elkerülhető legyen. De vagyonosodás és ezzel együtt vizsgálatat persze nincs, fosás viszont bokáig van.
Tehát EL SE INDÍTJÁK a vizsgálatot. Ez nem azonos az ártatlansággal, amire az ellenzékiek vezetőszáron hurcolása az ellenpélda. Furcsa, de ott egy újságcikk is elég. Itt, a hirtelen meggazdagodás, az ""okosabb vagyok"" duma se alap egy, akár a legfelületesebb, de vizsgálathoz. A Mester utcából a családi kastélyok sorához. A gyerekek és vők hirtelen felfutásához. Az asszonyka borászataihoz. A baráti kör ""megmészárosodásához"".(hadd ne koptassam tovább az ujjam)
Remélem, mostanra elégszer írtam le a ""nyomozásos/bizonyításos"" szövegedhez fűzött mondandómat. Tényleg nem fogom többször. Ha ennyi nem rögzül, akkor tehetetlennek érzem magam.
Orbán Brüsszelből üzent: "Nem győztünk, de esélyt teremtettünk magunknak a későbbi győzelemre" – videó
Emlékszik valamelyikőtök akár egyetlen olyan esetre, amikor a Mi Istenünk bárhonnan, bármiből vagy bárkivel szemben ne a Győztes Hadvezérként tért volna meg a csatából? Ha igen, kérem, homályosítson fel egy szegény tudatlant.
(állj, a Putyin nem ér---az döntetlen)
Jól szituált tinik csaptak le többször is gyalogosokra gázriasztó fegyverrel Budán – egyikük édesapja sebész egy fővárosi kórházban
@Shikari: Már csak a számarányokból adódóan is. Több a lumpen, mint az Orbán vagy Farkas. És a lumpen gyereke nem is a fenti két név köreiből lop és lophat. Az ellopott összeg nagyságáról már szó se essék.
Ami persze egyiket se menti.
Nem fogadja el a magyar kormány magyarázatát Kovács sorosozós tweetjeiről a Tanács, az uniós nagykövetek elé kerül az ügy
@Shikari: Miből? Mi nem vagyunk Orbán(sajátlábonállok)család? Nekünk nem közvetlenül az Unio adja a támogatást. Igaz neki se, csak ő jobban hozzáfér, Mészáros lánykori néven. És mire a férést befejezte, már csak a morzsák maradnak.
Jól szituált tinik csaptak le többször is gyalogosokra gázriasztó fegyverrel Budán – egyikük édesapja sebész egy fővárosi kórházban
@Shikari: Mert valószinűleg nem ilyen helyen laknak és nem ilyen szülői háttérből jönnek.
Bár, a Farkas Flóri gyerekei be se kerülnének a bűnügyi rovatba, mert a ""tezsvíre"" nem hagyná leközöltetni.
Nem fogadja el a magyar kormány magyarázatát Kovács sorosozós tweetjeiről a Tanács, az uniós nagykövetek elé kerül az ügy
@Shikari: Neked még nem mondták, hogy aza rengeteg Euro pont ezektől a kinyalásra biztatott júrófasisztáktól jön?
Nagyon nem kéne őket [email protected], mert már így is 7-es cikkelyeznek és a finnek akár holnap utcára löknének. Akkor vége az orbáni ""gazdasági csodának"", amit így is csak a jurófasiszták tartanak fenn. És, ha kilöknek vagy a Füstös még jobban elhülyülne és kilép, akkor beütne itt az aranyvilág. Egy kis sziget lennénk a közös Európa közepén (mint Anglia, csak az gazdagabb) határokkal, útlevéllel, vámokkal és társaival. A nyugati termelők rögvest mennének ki, a termelési és egyéb költségek azonnal megemelkednének (tudod: vám, Áfa, áruellenőrzés a határon, stb.), pláne, hogy a környező országok boldogan fogadnák őket. És egy nagy világcégnek 2-300 km a mai időben már nem tétel.
Persze, én is tudom, hogy a Vezér akkor már a Budaörsről induló menetrenden kivüli gépen ülne. És vagy Putyinisztánba vagy valamelyik (neki) baráti államba tartana.
Egyszerre csalódottak és büszkék a Ferencváros játékosai
A csalódottságot értem. Na, de mégis mire BÜSZKÉK?
Talán az Euromilliókra? Lesz miből továbbfuttatni a semmit, amit magyar élvonalnak neveznek? Folytatódhat a további osztogatás EZÉRT? Kintről hozott, de a hazai viszonyok között több, mint busásas fizetett harmadvonalbeli ""sztárokkal""?
Persze, honi, de méltó társaikról se feledkezzünk meg.
És mindezt a hazai jövedelmekhez arányosítva...
Zughotelt működtethetett egy fideszes képviselő Budapesten
@Dr plágium: A jó ""próbaüzemhez"" idő kell.
Vajon ebben a keresztény-mentalitással vezetett panzióban is mód volt 2-3 órára szobát kivenni? Ha ügy hozta a sors, hogy két megfáradt vándor csak egy kis időre szándékozott ""ledőlni""?
A kormánypárti rendezőnek nagyon tetszik a színházak államosítása
@Shikari: Akiket Te magyaroknak nevezel azok csak a honi adófizetők pénzére ácsingózó erdélyi, szlováliai és kárpátaljai ""műmagyarok"". Akik elvárják, hogy a bólogatásukért és a megfelelő időben leadott x-eikért mi, hazai adózók tömjük meg a zsebüket. Olyan becsületes, igazi magyarok is lehetnének, ha nem állandóan előrenyújtott, nyitott marokkal közelítenének, miközben a magyarságukat hangoztatják fennen.
Ez a mentalitásuk, számomra, az aluljáróban és hasonló helyeken ülő társaikat juttatja állandóan eszembe. Csak azok még becsületesek is, mert nem a ""magyarságukkal"" kérkednek, hivalkodnak és arra hivatkozva követelőznek. És az összeg nagysága is megkülönbözteti őket egymástól.
Morajlott a terem, amikor megtudták, mennyiből épül a sportcsarnok
És ha még uszoda is lehetne benne.
A kivitelező személye szinte garancia...a ""korrekt"" árképzésre és annak mindenképp való tartására.
A Magyar Nemzeti Bank megvett egy épületet, elajándékozta, aztán megint megvette
Ez egy patyolattiszta ügy.
Lefordítva:: az alapítványban ülő haverok pénzre vágytak. Hivatalosan és közvetlenül nem kaphattak. A Matolcsy vett egy épületet, nekik adta, majd az ajándékot visszavette, de már pénzt adott érte nekik. Tehát, csak az első két lépcsőt kell elfelejteni és célnál vagyunk. És így már fidesztörvények szerint már legális. Hogy etikátlan? Kicsire nem adunk...
Molnár Anikó megmutatta új melleit – nagyon tetszik neki a látvány
@Borsó: Természetesen érdekel minket, mert ezeket a melleket is a mi adónknak köszönhetjük.
Más keze csöcsörészi, de a mi zsebünk bánja.
Összesen 72 millió forintos büntetést kaptak a képviselők
Lehetne egy pártonkénti bontásban megnézni?
Vajon melyik oldalt fizetteti a hausmeister?
Az I. kerület új vezetése eltörölte a Várban az 1 forintos VIP-parkolást
Vajon kinek az érdekeltségébe tartozik ez az ágazat? Kinek tenyerelt a polgármester bele a dolgaiba?