namihami

Csaknem 2 milliárd forintból 55 balatoni strand újul meg az idén
Kicsit részletesebben kéne a tényeket kifejteni.
Ebből a pénzből mennyi jut azokra a településekre és kempingekre, amelyeket ""véletlenül"" pont most sikerült a Lőrinek (nem a Gazdinak, mert a Lőri :Nem stróman) megvenni. Persze, nyilván fogalma sem volt róla, hogy a vásárlása után, mintegy véletlenül, de azonnal jön a pénz.
Valahogy mindig úgy hozza a VÉLETLEN (de sokszor kell használni ezt a szót), hogy amit megvesz ""magának"", abba rögvest áramlik az állami támogatás. Az ilyet hívják jószimatú befektetőnek.
Szijjártó szerint hazugság, hogy a közép-európai országok nem szolidárisak
Tényleg, hazugság! Igenis, szolidárisak.
A BAJ CSAK AZ, HOGY NEM VELÜNK!--te pöcssipka. (Kérd meg valamelyik alárendeltedet, hogy ezt a szót konvertálja át neked a valódi kifejezésre.)
Leszámítva azt a szerencsétlen Kaczinsky-féle alakulatot, amelyiket viszont nektek sikerült hátbadöfni.
Két hülye alakulat vagytok. Méltó párjai egymásnak.
Orbán nem 2017-ben él, itt kétszer annyi pénzt fognak beleölni a futballba Andorra után
Nem is igaz, hogy minket mindenki sz@rrá vert és ver. Ez csak a Soros-Gyurcsány-Brüsszel tengely rosszindulatú, Vezérünk tekintélyének aláásására szolgáló híresztelés.
Mi mindig ILfutbalista győzelemmel vonultunk le a pályákról. ILgyőzelmet arattunk összes ellenfelünkkel szemben. Csak a liberális és velünk szemben ellenséges futbalszövetségek kiforgatják a sikereinket.
És mindig ilyen nehéz ellenfeleket sorsolnak (persze szándékosan) ellenünk, mint pl. Andorra. Már a név hallatára megrémül a világ bármely csapata és vezetése. A név hallatán a német, spanyol, angol és a többi kiscsapat sorra adja fel a győzelemnek még az esélyét is. Akkor nekünk hol lehet sanszunk ellenük?
75 milliárdos vasútfejlesztés pottyant Mészáros Lőrinc ölébe
Én már csak (CSAK) azt nem értem, hogy miért kell ez a rengeteg papírmunka? Kiírás-jelentkezés-pályázatírás-verseny(?)tárgyalás(?)- és a többi parasztvakítás?Nem tisztább és egyszerűbb lenne, ha a Pénztárosnak (Orbánnak) szánt pénzeket minden faxni nélkül, azonnal a számlájukra utaltatná állambácsi. Hogy a munka végül mennyibe fog kerülni? Ez is részletkérdés (lásd pl. Úszó VB:)
Akkor talán még fény se derülne a folyamatos sumákolásra. Tisztán családi-baráti ügy maradhatna.
Hova ment ma három miniszter? A karcagi birkapörkölt fesztiválra
Csak nehogy elvétsék, mert akkor birka helyett marhapörkölt lesz a menü.
Birkák is lesznek, mert kell a tapsoló tömeg.
Pintér Sándor elmúlthétévezett egyet
""az elmúlt hétéven a felére csökkent""---A BEJELENTETT vagy egyáltalán VIZSGÁLT bűnesetek száma.
Fontos tényező, hogy egyáltalán ki az elkövető, mert ez a nyomozás indításánál az elsó kérdés. Persze, az ily módon adott feltételek mellett a statisztika könnyen igazodik a Pintyér-Poltpot duó igényeihez és a tartótisztjük elvárásához.
Boros: a demokrácia első 20 évében csak még jobban lemaradt az ország
Milyen szerencse, hogy 2010-től elkezdődött a rohamos javulás. Igaz, nem mindenkinek, de például a mészárosok, orbánok, garancsik, stb. nemcsak felzárkózhattak a kinti átlaghoz, de azt rohamléptekkel és nagyságrendekkel meg is előzték.
Hát Istenem, a köznek ez még nem jött össze. De sebaj, nem lehet mindenki az első körben. Majd mi is sorra kerülünk---valamikor.
Türelem NER-társak, majd ti is sorrakerültök. Az ellenzék (vagyis mi) pedig már annak is örüljön, hogy egyáltalán megtűrik a határokon és drótkerítéseken belül.
Nézőpont Intézet: a magyarok 87 százaléka ellenzi a bevándorlási kvótákat
Nem kellene alkalmanként mostmár másokat is meg""telefonálni""? Ezeket már névszerint ismeri a Nézőpont és a Századvég gárdája. Bármilyen közvéleménykutatás esetén a telefonjuk automatikusan ezeket a számokat hívja. Talán minden egyéb szám tíltottszámként szerepel.
Mondjuk, azért jók, mert náluk biztosra mehet (dotáció és válaszadás ügye okán is) az ilyen, persze teljesen független turkálóintézet.
Orbán Viktor miniszterelnök, mától tegezlek
És a legborzasztóbb a cikkben az, hogy semmi extrém nincs benne. Inkább visszafogott, mint eltúlzott. És így, összeszedve, még inkább fejbevágós a dolog.
20 éve szeretnék, hogy a nők hamarabb hazamehessenek szülés után
Egyáltalán, mi a fenének kellene bemenni a kórházba? Menjünk vissza odáig, amikor a parasztasszonyokra kinn a mező, munkaközben jött rá a szülés. Tegyenek ki egy priccset vagy dikót a kórház kapujába és szülés után rögvest állítsák talpra az anyát és zavarják el onnan. Sőt, tanítsák meg őket arra, hogy menet közben szüljenek. Az még olcsóbb lenne a TB számára. Ne henyéljen az a szülőnő, nem szociális otthon a magyar egészségügy, hogy csak úgy ukk-mukk-fukk heverésszen.
Mindkét keze szabad. A szülés alatt a kezeivel végezhetne valami hasznos dolgot is, hiszen csak az alteste van elfoglalva a szülés folyamatával.
Egyébiránt, ki az a felelősségteljes egészségügyi dolgozó (orvos, szülésznő, stb.), aki akár egy rendben lezajlott szülés után is ki meri jelenteni, hogy ettől kezdve már nem lehet semmilyen akut probléma. Nem rögtön, de akár a második vagy harmadik napon. Sőt még ezután is.
Elkaszálta az Unió bírósága az Andy Vajna cégére írt törvényt
Ez azt jelenti, hogy a Bundypapának csökkentenie kell a Timike apanázsát? Akkor vége a külföldön felszedett és fizetett ""barátságoknak? Szegény Bundypapa, most ez is az ő feladatává kell, hogy váljon? Ez is a nyakába szakad? Az ő korában, hirtelen egy ekkora strapa.
Egy nappal a szülés után már kiengednék az anyát és a babát a kórházakból
Környezetemben a macskák már kórházba se mennek. Csak bevonulnak a terasz alá és szülnek. Semmi bába, semmi orvos.Igaz, TB-járulékot se kell fizetniük.
Ez a jövő? És akkor mi van, ha valami hirtelen probléma merül fel az újszülöttnél vagy az anyánál? Nehogy már az a 3-4 nap döntse romba a TB-t. Hiszen ugyanez a probléma az otthonszüléssel is. Váratlan gond (elakad a gyerek, légzéselégtelenség, hirtelen szívleállás, farfekvés, kivérzés, stb.) esetén vagy halál vagy maradandó károsodás a kicsi vagy az anya sorsa. Még az azonnali orvosi ellátás esetén is nagy a kockázat, nemhogy ha akkor kell bevinni a kórházba.
Kósa: Orbán nem lesz ott a plakáttörvény-szavazáson
Nem lesz ott? Hát minden függönyt aznap elvisznek a pucerájba? Nem lesz mi mögé bebújni? Vérciki!!! Akkor keresse meg a legnagyobb Kövér-zsandárt és bújjon el mögötte. Onnan talán nem fog kilógni, hiszen másképp nem, csak oldalirányban kell majd figyelnie.
Eltűntek a fejbe lőtt miskolci kislány szülei
Ennyi ésszel nem bújkálni kellene, hanem a térképről levonulni.
És ez már csak felejteni fog.
Anyja neve? - Na, ezt nem kérdezik többé a határon túli szavazóktól
És ez még csak a kezdet. Találékonyak a fiúk, mert egy bukta esetén nemcsak a pénzcsak záródik be, de a kóterajtó is hangos dörrenéssel nyílhat meg.
Egy ingyen ötlet a fiúknak: Minden erdélyi szavazat legalább tízszeres szorzóval számítson, hiszen ott élnek az igazi (pénznyelő és potyaleső)magyarok.
Pápai Joci és a melegek ellen fognak össze a vecsési szélsőjobberek
És ezek a jövő reménységei? De jó, hogy azt már a korom miatt se, de nem élem meg. Marhára irígylem a felnövekvő generációt ezekért az értelmes, hazáját szerető, honfiúi büszkeséggel átitatott , de főleg remekbe szabott ""ember""példányokért. Fiatalok, előttetek a fényes jövő.--Ezek által???
Kitiltották a sörbicikliket a VII. kerületből
Nem utaztam a sörbringával, nem is fogok.
De az a tény, hogy egy 1.8 milliós városban lámpással se lehet üzemelő vagy bokáig érő húgy nélkül megközelíthető wc-t találni, na az azért röhej.
Nem kell berúgott sörösnek nézni azt a szerencsétlent, aki egy félreeső helyen csurrant egyet,, mert egy qrva rötyit égen-földön nem talál. 1.8 millió lakos és hova, kérdem én?
(Tudomásom szerint) a Mekik és hasonló műintézményeknek kötelező lenne ezt nyilvánossá tenni. De a gatyádat elkérik valamilyen fogyasztásért, hogy bemehess. Talán érvényt kéne szerezni a rendeletnek.
Érdekes, hogy a polginak a sörbringa szúrta a szemét, a nyilvános wc-k hiánya nem tűnt fel olyan mértékben a kerületében.
Kellemetlen: Pintér Tibor lányát folyton a csajának nézik
Talán azért, mert a korban hozzáillő nők már nem annyira hülyék, hogy ne lássanak át egy infantilis, soha fel nem növő nem férfin. Az a férfi, aki nem tud leszokni a (hozzáképest)gyereklányokról, annak önbecsülési és önértékelési gondjai vannak. Ezt a gyereklányok még nem látják át és mikor sikerül nekik, akkor otthagyják a francba, a pénze ellenére.
Dózsa György úti tragédia: jogosítvány nélkül vezetett a kabriós sofőr
@lampa laz: Volt neki (állítólag, egy másik cikk szerint), de az volt a baj, hogy csak egy. És arra már a szervnél vigyáztak a Pintyér-zsandárok. Lehet, hogy célszerűségi okból az ilyeneknek egyből 5-6 jogsit kéne kiadni, hogy mindig maradjon nekik is . Ne papír nélkül kelljen ölnie, mert akkor aztán jön a méltó büntetés, ami akár 80-90 ezer froncsi is lehet. És akkor indul az elrettentés.
Kósa szerint az MSZP kilóra megvehető
@Perwool: Háááát tudod. Én azért azt a meccset inkább döntetlenre venném a Tippmixen.
Lázár: szeptemberben tárgyalhatja a parlament a lex Heinekent
Szerencsés az az ország, ahol a ""politikusaiknak"" (már persze, ha ezeket politikusnak és nem megélhetésinek lehet nevezni) a sörreklám a legnagyobb gondja.
Én a Heinekken helyében kivonulnék az országból. Persze a teljes söripari és egyéb beruházásaimmal egyetemben. És akkor megint javulna a munkanélküliségi mutató, hiszen erdélyi testvéreink biztos azonnal idehoznák az Erdélyi Lóhúgy márkájú sörük teljes gyártókapacitását. Vagy mégsem, hiszen akkor ott szabadulna fel a munkaerő?
Melyik ujjamat is haraptam meg?
Balavány: A fideszes beteg
Azért a Zsótinak se sok bepótolnivalója van a komcsikhoz képest. Nagyon igyekszik (és nem eredménytelenül) legalább döntetlenre hozni a meccset.
Maradona hozta önmagát, és még rá is tett egy lapáttal
Hogy úgy sz@r az argentin foci, ahogy van? Akkor mit és milyen hangsúllyal mondana a mienkről?
Talán jobb, hogy nem idevalósi a csávó.
Mindenki megúszta a bundabotrányt
Jőkor, jóhelyen és főleg jókezekbe adták le a százalékot. A ""megmentő összegű"" százalékot.
Gyógyíthatatlan beteget is bevittek a rendőrök az Aurórából
Ááááá, nem tévedés vagy túlbuzgóság. Főleg nem rendőrségi túlmozgás. Csak gyorsan akarták orvosi ellátásban részesíteni. Ezt hívják ""rendőrségi (pintéri) humánumnak"".
A KDNP szerint az MSZP szembemegy magával a plakáttörvény miatt
@Nessy: Pont ez jutott nekem is eszembe.
Van ilyen párt, hogy KDNP? És mióta? Vagy ez csak egy szimpla kifizetőhely? És mennyi a visszaosztási százalék a Big Brother irányába?
Kósa szerint az MSZP kilóra megvehető
Kösz Kupak. Általad csak okosodik az ember. Ha te nem lennél, akkor biztos, hogy hülyén halnánk meg.
Kell egy ekkora igazi éceszgéber egy ilyen szegény kis országnak. Te (nem, inkább te, hiába kéne a mondatot nagy kezdőbetűvel kezdeni) vagy a fény az éjszakában.
Hivatalos: legfeljebb évi három nagy futóverseny lehet ezentúl Budapesten
Kár! Pedig remek ötlet és kitűnő kivitelezés volt a futókat sportoltatni a benzingőzben, az izületeiket az aszfalton dolgoztatni. Inkább növelni kellene az ilyen ""sportesemények"" számát és elősegíteni az ""egészséges életmódjuk"" kiteljesítését. Hadd izmosodjanak, fejlődjenek ezek a sportemberek.
Visszatér hozzánk a Depeche Mode
Miért ne térhetne vissza? Egy olyan ország ""zenei életébe"", ahol Lakodalmaslajosok, Zsülikék, Muzsikatv-sztárok, a saját rádióval dolgozó Kankó (nem elírás) Rádió favoritok és hasonlók viszik a prímet.
Felkészül a Boney M, a Goombay Dance Band és hasonló nívón ""muzsikálók"" sora. Mi NEM jöhet még?