namihami

Kleinheisler hazatér az NBI-be
""a Werder Bremen játékosa – aki ősszel a Darmstadtban szerepelt ""
A Bréma játékosa, aki ősszel a Darmstadtban IS LEszerepelt.
A teljesítménye alapján boldogok, hogy nem nekik kell fizetni a ""játékáért"".
Tarlós: aki Budapestet szereti, nem ellenzi az olimpiát
Ez a szellemi árvízkárosult és a haverjai, persze a várható bevételek céljából, de képes lenne az országot (mert legyünk vele tisztában, hogy abba az ország rokkanna bele) belehajszolni ebbe a kalandba.
Csináljon olimpiát az Orbán-klán , család, barátok, stb. a saját pénzükből. Nyereséges, oké-övék a haszon. De kikérem magamnak, hogy annyira hülyének nézzenek, hogy megcsinálják a saját hasznukra és a mi pénzünkből, veszteségünkre. Eddig minden olimpia maga volt a totális csőd, majd mi lennénk azok (főleg ismerve a fiúk enyves kezét), amelyik nyereséges lenne? Már eddigi invesztálásaink is kidobott pénzek voltak, és még messze nincs vége. Azoknak a cégeknek óriási üzlet, akik a pályázatokat, tanulmányírásokat kapják.
Ez a város egy kedd délután is képes bedugulni, akkor mi történne egy olimpia alatt? Az ausztrálok (Sidney) elköltöztek az olimpia alatt, de mi, magyarok, már csak anyagi okok miatt is, hova a bánatba mehetnénk? Betelepítjük az Alföldet vagy vissza Recskre?
A másodofokú bíróság szerint nem kellett volna üldözni a Kolosy téri motoros tolvajokat
Meg mernék esküdni, hogy anno volt egy olyan szitu, amikor az Orbán-féle fegyveres dadus még rá is lőtt egy rablóra. Pedig az az autó még csak nem is az övé volt. Linkeljétek már be, hogy hol találom a büntetéséről szóló tudósítást.
Igaz, az egy Orbán-cseléd volt, akiknek több van megengedve. Mindenki egyenlő, de vannak...
A világ leghatalmasabb embere lesz, de mégis kicsoda Trump?
Most mondta ba a rádió, hogy megszűnt Amerika legnagyobb cirkusza.
Hát, a jelek szerint, bohóca azért maradt. Csak ez nem vicces, inkább röhejes és félelmetes.
Több ezer banki munkahely költözik el Londonból a Brexit miatt
Na ángliusok! Ez most marhára nem jött be.
""Britannia rules!--or Game Over!
A menzákat is államosítaná a kormány?
-Te Lőrinc, hát ez még nem a mienk? Hogy maradt ez ki a családi kasszából? Mindjárt iderendelem raportra a Takonyárpit, a Lázárt és a többi léhűtőt. Jól megmosom a fejüket. Aztán ezt is bevisszük a ""családi vállalkozásba"".
-Akkor időben felkészülök én is Vezénylőm, hogyha kérdezik, ma mit vettem, akkor legalább tudjam.
Mint a többi, hasonló , Mészáros&Mangalicza-féle ""saját vásárlásnál"" is történt.
Orbán küldött némi olvasnivalót a Professzorok Batthyány Körének
Nem túl pozitív a véleményem a PBK-ről, mint erkölcsi szervezetről. De az, hogy az Orbán küld nekik levelet, amiben megértésre oktatja ki őket. Hát ez aranyos.
A következő kioktató akár a Kosa is lehetne. Startvonalon áll Lézerjani, felkészül Tállai és Rezsisziszi.
Maga a gondolat is halálos poén.
Lázár nem tartja súlyosnak a professzorok megállapításait
Megint utánaszaladnak egy népi ötletnek és a csicskamédia holnaptól Fidesz-ötletnek és kezdeményezésnek fogja hívni. Aztán a Marinéni boldogan újságolja a templomban, hogy ez az aranyember már megint a népéért töri magát és azt a szép és okos fejét.
Mint szinte mindig.
Neten szoríthatunk a magyaroknak a nemzetközi szakácsversenyen
Ha jól emlékszem a nevekre, akkor ezek a szakácsok voltak azok, akik a Blahán sorbanállóknak főztek karácsonykor?
Mert ha nem, akkor valószinűleg eztán se a köznép fogja a főztjüket enni. Ergo: roppant fontos hír.
Miért csak a pestiek szavazhatnak, ha az olimpia mindenki ügye?
Olyan kérdés, ami milliókban szintén felmerült. Mert igaz, hogy az olimpiát városnak itélik, de a teljes költségvetés állja. És azt a vidékiek is bedobják a kalapba.
Orbánt nem hívták meg, Vujity Tvrtkót igen
@grincss: Miért, hát az a fegyverviselt dadus, aki már bizonyított az ő gyerekeinél, az már nem ér rá? Esetleg leadta a szolit? Reaktiválni kéne, mert lőni már tud, miként azt akkor fényesen igazolta.
Ezt is megértük: új állatfajt neveztek el Donald Trumpról
Ezt a nevet (Donaldkacsa Trumplee) már bitorolja egy állat, ráadásul több, mint 70 éve.
Ez a kis molylepke legfeljebb ezüstérmes lehet.
Visszavonult a náci blogger, mert kiderült, hogy a felesége zsidó
Ez egy rendesen méretes amerikai Jobbikos hülye. És még pluszban, házhoz ment a lóf@szért.
Bőrszépítő csigakrémet adott a hajléktalanoknak egy magyar cég
Van egy olyan érzésem, hogy ennek a csigatakonynak az árával többre mentek, nagyobb becsben tartották volna ezek a hajléktalanok.
Persze az is lehet, hogy sokkal szebbnek látszik és nem érzi a mínusz húsz fokot a kapualjban vagy a parkban fekvő hajléktalan, ha csiganyállal van átitatva.
Nem is értem, ezek a hajléktalanok semminek nem tudnak örülni. Csiganyál helyett sokkal fontosabbnak érzik azt, hogy esetleg jóllakjanak vagy meleg ruhájuk legyen.
Törölni kell a Kiss László-ügyről szóló cikkeket
@wpym: Tehát ha 50 éve volt, akkor már az is lehet, hogy az áldozat kérésére történt?
Sőt, legyen a lány büszke, hogy ilyen nagy emberek kivánták meg egy kis erőszakkal egybekötött prütykölés céljára? Ugyanezt sikítja a teljes Fidesz-média a ""migráncsok"" ellen. Ezek szerint a Kiss is migráncs volt, aki Fidesz-kedvenccé lett az évek során?
Néhány kérdés, persze válasz nélkül.
És még egy kérdés: Miért is kéne, mi okból van szükség a cikkek törlésére? Talán így hamarabb felejt az egyébként is sokszor aranyhal-eszű Fidesz-szavazó? Mert a köznek valamivel jobb a memóriája.
Reagált a Széll Kálmán téren tönkrement óra gyártója
@wagabund: És ez még csak nem is az alagút vége. Tartok tőle, hogy még mindig erősen befelé megyünk.
Büntetett előéletű az összes izomember, aki megakadályozta az MSZP népszavazását
Biztos, hogy csak koncepciós perekben marasztalták el őket. Majd a Szájernéni bíróságai mentesítik őket a büntetett élőélet alól.
Orbánt nem hívták meg, Vujity Tvrtkót igen
Csak azt tudom elképzelni, hogy a Viktor Orbán nevet amerikaiul úgy kell írni vagy azt hitték, így kell hogy Vuity Tvrtko. Miként ezt az írott és beszélt angol-amerikai nyelv közötti eltérés is igazolja.
Mi mást lehetne erről a slendrián amerikai közigazgatásról feltételezni? Nem hiszem, hogy ezek az amcsik meg mernének kockáztatni egy III. világháborút. Néhány nap és itt a bocsánatkérő levél és az AIR Force One, hogy különjáratként, kizárólag egymaga által használva, kivigye a mi Megváltónkat.
Luxusjachtja van Horvátországban a volt MSZP-s pénztárnok családjának
Egyszerű a helyzet. Ki kell vizsgálni, hogy miből van neki, legális-illegális pénz a forrása.
És ha lopott, akkor hiába baloldali, akkor is kóter.
Szijjártó: a civilek nem a magyar társadalmat képviselik
Húúú, szegény CÖF. Most államilag lettél elküldve a p..-ba. Nincs többé állami szubvenció se?
Akkor ezentúl a Gyurcsány, a Bajnai vagy a Soros mellett fogtok felvonulni?
Trump győzelmét ünnepli Németh Szilárd egy Facebookra kikeült videón
Az ember már tényleg nem tudja elképzelni, hogy meddig tud még lefelé menni ez a Rizsagyerek. Még egy kis akciózás és Ausztráliában köt ki. A magmán rég túl van.
Új idők: gépfegyveres emberek utaznak a 4-es, 6-oson (fotó)
Milyen kár, hogy ez a két villamos ennyire frekventált. Milyen jól mutatna a harmonikában egy kisebb géppuskafészek, esetleg egy beásott ágyú.
Esetleg a 7-es buszra telepíthetnének néhány rakétasilót is. Persze pusztán az utazóközönség biztonsága érdekében.
Katonai szakértő elvtárs: Ha mondjuk egy tenorista fel akarná (AKARNÁ) robbantani azt a villamost, akkor a géppityus svejkek mégis mi a f@szt tudnának tenni ellene? Hogy hárítanák el azt, hogy a tömegben kihúzza a madzagot? Tudom, nem lehet, nem szabad bemondani, de ez is csak arra jó, hogy a Viktorka közhírré tehesse, hogy számára mily fontos az ő népe. Persze, csak az a bizonyos 3,3 millió. A többi megdögölhet a villamoson.
Középiskolai katonai képzést indít a kormány
Indul a Svejk-képzés.
Katzaink már vannak. Bár ezek a mostaniak a pia mellett a gyerekeket is szeretik, amiről a Hasek anno egy betűt se írt. De vegyük tudomásul, a világ halad. Néha visszafelé, de halad.
Gyanúsítottként idézték be az áfacsalásokat leleplező Horváth Andrást
Tételezzük fel (mondom, csak feltételezés), hogy jogtalanul nézett bele. Akkor mi van? Mi a nagyobb bűn? Lopni vagy ezért szólni? Persze, az nem mindegy, hogy kinek a lopásait szerette volna kiteregetni. Mert ha az egy senki, akkor oké, de ha (persze ilyenek nincsenek, de) az mondjuk egy nemstróman vagy rokon, neadjisten családtag, akkor lesújt rá a törvény teljes szigora. Kiteregetni a brancs szennyesét? Tudtok nagyobb bűnt?
@desiro: A baj az, hogy mi is velük bukunk. És mi alattunk nincs védőháló, a slepp pedig a tollba hullik. Mi belerokkanunk, ők pedig gazdagon hagyják el az országot. Még akkor is, ha az itt LÁTHATÓ teljes vagyonukat sikerülne elkobozni. Sokadszor írom, de szerintem a klán teljes vagyonának 5 azaz öt százaléka van még hazánkban.
A gyámhivatal szerint ők jogszerűen cipeltek el egy gyereket a bölcsődéből
A legkisebb hibát, vétket, tévedést se szabad beismerni, elismerni, mert az a teljes szövedék felbomlását hozhatja magával. (Fidesz-mentalitás)
Gyámhatóság--hiszen az általuk vezetett szervezet. Nem lóghat ki a sorból.
Láncra kötött kutyát hagytak halálra fagyni egy pesti társasház udvarán
Ez egy igazi, hasonló mentalitású emberek ""társasháza"". Ha egy állatkínzó hagyja a hóban-fagyban azt a szerencsétlen jószágot, akkor rögtön kialakul köztük a ""társasházi csordaszellem"". De az, hogy még az ugatás, vonyítás és a kutya egyéb jelzései se zavarták őket, mert biztos voltak ilyenek. Na, ez a csúcs.
Reagált a Széll Kálmán téren tönkrement óra gyártója
@wagabund: Az a baj veled, hogy nagyon leegyszerűsíted a feladatot.
Az általad diktált megoldás oly csekély mértékű beruházást igényelne (a fentihez képest), hogy az, már csak az ellopható pénz híján is, önmagát kizáró tényezőként jelentkezik.
Ha nincs miből vagy nem lehet belőle ellopni, akkor az nem beruházás (projekt-szép magyar szóval), hanem építés, korszerűsítés, modernizálás, abban pedig semmilyen fideszes megoldás nem gondolkodik.
Nem a cél, hanem a hozzávezető út a lényeg. Lefordítsam???
Ekkora vagyont halmozott fel Sarka Kata és Hajdú Péter
Na ugye, hogy havi 47.000-ből nem csak megélni, de még félretenni is lehet. Itt a példa rá.
Igaz, apró különbség, hogy az a 47.000 az nem forint, hanem millió. De ez csak kötözködés, szimpla matematika. Egyébként is mint tudjuk a nulláknak nincs értéke, úgy tanultuk anno az iskolában, hogy az csak helyiérték-pótló.
Saját ürülékében fekve hagyta meghalni anyját egy miskolci férfi
Ugye, milyen jó az, ha egy szülőnek szerető gyermekei vannak?
És a kötelező szülőtartás radikálisan növelni fogja ezen érzést.
@Dr plágium: Attól, hogy valamit beleszuszakolunk a Kalaptörvénybe, az még csak papír marad, esetleg ""gránit"". Itt az élő példa.