Gondolt egyet a Kétfarkú Kutyapárt zuglói képviselete, és úgy döntött: a móka kedvéért felújítja a városrészben felgyülemlett szemét egy részét. Az eseményt Facebookon is meghirdették – innen értesülhetett róla az egyébként tétlen önkormányzat, akik erre gyorsan elszállították a kétfarkúak által kinézett szeméthalmot. De a sztori vége még nagyobb döbbenet.

Viccesen indult a zuglói szemétfelújításunk. Rengeteg szemét van ezen a környéken, annyira, hogy teljesen természetesnek tűnnek a mindenfelé heverő szemétkupacok. Nem akartunk belerondítani a jól megszokott rendbe, ezért gondoltuk, nem szedjük össze a szemetet, inkább csak felújítjuk. Mi nevettünk a legnagyobbat, mikor észrevettük, hogy a nyilvánosan meghirdetett időpont előtt pár órával összeszedték azt a szemétkupacot, amit mi kinéztünk magunknak. De csak azt. 50 méterre minden irányban ugyanúgy állt továbbra is a szemét

- számolnak be a Kétfarkúak az abszurd történetről, aminek ezzel távolról sincs vége:

Természetesen nem okozott különösebb problémát, hogy elvitték a szemetünk, 100 méterrel odébb találtunk egy másik megfelelő kupacot, és nekiláttunk felújítani. És akkor a végére jöjjön a poén. Az önkormányzat két nap múlva összeszedte a felújított szemetet. De csak azt. Mindenhol máshol békénhagyták. Nevessünk együtt.

A szeméthalmaz egyébként így festett a Kétfarkúak akciója előtt, majd utána, rögtönzött kis lakásként:

Az önkormányzat végre összeszedi a szemetet – de csak azt, amit a Kétfarkú Kutyapárt már felújított

Az önkormányzat végre összeszedi a szemetet – de csak azt, amit a Kétfarkú Kutyapárt már felújított

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.