Varga Mihály megint megpróbálja a kaszinókba bevezetni az online pénztárakat. Egyszer már megpróbálta 2015-ben, akkor nem sikerült.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro
Misi-Misi ne játszd el a köpködő viperát a főnököddel szembe!!!
eszegfu
Hogy finom legyek: milyen ország az, ahol a nemzetgazdasági miniszter javaslata nem az ország érdekeinek megfelelően válik törvénnyé (az átláthatóság, fekete gazdaság "fehéritése", aminek egyik eszköze pl. az online pénztárgép), hanem, hogy Vajnát és Szimát -- tehát 2 embert! -- "...most sikerül-e majd meggyőzni őket...", hogy jó lesz nekik, ha állandóan figyeli őket a Nav?!
1magyar
Vajna olyan mintha Mo- királyság lenne és ő kivételezett.
Béla333
"A következő egy-másfél évben a kiskereskedelemhez hasonlóan online rendszert vezetnek be a kaszinókban – mondta Varga Mihály"

Magyarán: a 2018-as választásig tuti folytatódik a lopkodás a kaszinókban, aztán a választások után majd meglátjuk!
Ha leváltjuk a Fidesz, akkor lehet üvölteni, hogy vezessék be!, ha marad a Fidesz, akkor még mindig lehet variálni hogy mi is legyen!
Mocskos maffia!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.