Soros-jelentés, Ahmed H., Kína nyugodt, derűs, harmóniára törekvő filozófiája, szemben Brüsszel konfliktusokat okozó, túlzásba vitt szabadságvágyával. És persze megvédjük Magyarországot. Ma is üzent a népnek a miniszterelnök.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Újra aktuális a régi vicc:
- Mi a különbség Kína és Magyarország között?
- Kína a bölcs mosoly országa, ami meg itt van, az kész röhej...
RonaGyuri
ad sírás és nevetés dilemma

Nekem/nekünk csak a sírás maradt

Sajtóbeszámolók szerint Őfenesége ma reggeli kinyilatkozásban azt mondta, hogy:
„Elolvasva a határozatot, nem tudtam, sírjak-e vagy nevessek.”,
majd később
„mi akarjuk megmondani, kikkel éljünk együtt, kikkel nem. Mi akarjuk megszabni az energiaárakat Magyaroszágon, hogy mekkorák legyenek az adók, ezt a jogot nem adjuk át Brüsszelnek ”!
Ja te szerencsétlen retardált dagadék törpe, te ezt olvastad ki a határozatból???
nyanya001
www.portfolio.hu/finanszirozas/bankok/felelmetes_arnyekvilag_dontheti_romba_a_vilag_masodik_legnagyobb_gazdasagat.1.250905.html
A mai napig nem heverte ki a kínai részvénypiac a 2015-ös összeomlást, a tavalyelőtt áprilisi csúcsponthoz képest még mindig több mint 10%-os mínuszban van a hongkongi Hang Seng Index, annak ellenére, hogy a mélyponttól már közel 40%-ot emelkedett (a sanghaji SSE Composite még mindig 40%-os mínuszban van). A tőzsde gyengélkedése mellett az ország devizatartaléka is rohamosan csökken.

A befektetők óvatossága főleg azzal magyarázható, hogy

Kína teljes adósságállománya (vagyis vállalati-, háztartási- és államadóssága) már tavaly átlépte a bruttó hazai termék 250%-át. A megállásnak nyoma sincs; csak az idei első negyedévben 6 930 milliárd jüannyi friss hitelt folyósítottak az országban (ez körülbelül Mexikó GDP-jének megfelelő összeg), a pénzintézetek hitelállománya még tavaly is gyorsabban növekedett (10,2%), mint a GDP (6,7%).
buborék képződik az ingatlan- és az építőipari szektorban (ezek együttesen a kínai GDP 25-30%-át adják - az újonnan kihelyezett hitelek 45%-a az ingatlanpiacra ment tavaly),
hatalmas a kínai nem teljesítő hitelállomány, bár a hivatalos adatok még csak be sem vallják a pontos mértékét - mindössze 1,67%-ról beszélnek, amikor a reális szám egyes elemzők szerint inkább 15-20% köré tehető,
És ezeknek nyalja a valagát az Orbán és ezektől vesz fel hitelt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.