Az EU-s pénzek után nyomoz majd. Húsz ország indítja, mi kimaradunk belőle. Trócsányi László igazságügyi miniszter akkor azt nyilatkozta: egy új intézmény felállítása a meglévő európai uniós bűnüldözési intézményeket, így az Eurojustot és az Európai Csaláselleni Hivatalt (OLAF) gyengítené, noha ezek nagyon komoly eredményeket érnek el. Amennyiben európai ügyészséget szeretnének létrehozni, akkor az Eurojust szervezeti alapjain kell azt létrehozni. A korrupciós ügyeket jelenleg felderítő nyomozó hatóság, az OLAF nem indíthat büntetőeljárást, a vizsgálatait egy ajánlással zárja le.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Egy maffia rendszerben lopkodó korrupt, tolvaj, az országunk jövőjét ellopó hazaáruló kormányunk van, akinek csak a saját kleptokrata bandájának a zsebét szeretné tömni büntetlenül, amíg lehet!
Dögöljenek meg!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nem tibi
Aki nem lép egyszerre nem kap rétest estére .
Nem reggelre ! :-((((((((((( Ja , Romániában reggelire rétest , bocsi most már értem .
sokanvagyunk
@Béla333: Hofi szavaival: "Korrupció az, amiből téged kihagynak"
Eladott Ország
nol.hu/data/cikk/92/63/31/cikk_926331/505011.jpg
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/12/polt-1024x672.jpg
Ezért visítanak, mint a megszúrt malac. Jelen állás szerint az van, hogy az Európai Unió minden tagállama befizet a közös kasszába. Magyarország is, ez tény. Csakhogy ameddig például Németország egy töredékét kapja vissza a befizetéseinek, Magyarország a sokszorosát. Tehát Magyarország a német adófizetők pénzéből is kap. Nem alamizsna ez, hanem az Európai Uniónak jól átgondolt érdeke, hogy a tagországok nagyjából azonos szinten legyenek. A gyengébb országokat azért támogatják anyagilag, hogy azok az országok is fel tudjanak zárkózni infrastruktúrában, oktatásban, gazdasági versenyképességben. Ezek az uniós források nem azért érkeznek Magyarországra, hogy azokból egyik helyről a másikra átpakolt térköveket rakjanak le aranyárban, kamu tanösvényeket építsenek, egy tízszer tíz méteres útelágazást 10 milliárdból újítsanak fel, játszóteret építsenek olyan falvakba, ahol gyerek sincs. Mert ezek a beruházások kizárólag azt a célt szolgálják, hogy a tízszeres túlárazások segítségével magánzsebekbe lapátolják az uniós forrásokat. Továbbá a közösség nem arra adja a pénzt, hogy a Mészáros, Orbán, Garancsi, Tiborcz pereputty ész nélkül gazdagodhasson. Az a baj, drága országrontó urak (a hölgyeket azért hagyom ki a felsorolásból, mert önök nem csak korrupt gazemberek, de hímsoviniszták is), hogy önök úgy lopnak, olyan természetességgel, szemrebbenés nélkül, pofátlanul és cinikusan, hogy az valami egészen elképesztő.
nem tibi
Sok román származék magáhozragadta és gyakorolja a hatalmat Magyarországon ?
Ennyi az egész és nem több ?
Béla333
@durbincs: 11.24
Lehet hogy ott is lopnak, csak ott következménye is van.
Múltkor hallottam egy példát a kinti korrupcióról!
Mesélték, hogy egy Osztrák (német, francia, stb) politikus szeretné 20 év alatt eltenni a keze között átfolyó közpénz 5%-át, míg nálunk 5 év alatt tennék el a 20%-ot! (Vagy még többet!
És még egy: míg nálunk csak a közpénzek lenyúlása van (pl. az egyik legfrissebb a 4-es metró története) de elkövetőt sosem találnak, (szerintem most sem fognak!) addig ott politikusok karrierjei buknak meg egy kisebb korrupciós ügy nyilvánosságra kerülése esetén is. És számos lebukott lopkodós politikus megy a kaptárba! Ott!
Béla333
@sokanvagyunk: 11.29
Meg az is korrupció, ha mérhetetlenül sok, az országunk életében egyszer előforduló, felzárkózásra kapott segélyeket nemes egyszerűséggel ellopják!
Bár ez lehet hogy hazaárulás is, vagy "csak" korrupció? Esetleg mindkettő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.