Alig néhány hét alatt vitte el a gyilkos kór azt a férfit, S. Viktort, akit Móré András, azaz Vitamin éppen egy évvel ezelőtt egy söröskorsóval sebesített meg az arcán.

A kocsmai verekedés után a férfi feljelentést tett, ám az eljárás végét már nem érhette meg, a múlt hét végén elhunyt. A Happy Gang zenésze azonban felthetően nem ússza meg a büntetést, a feljelentő halálával nem ér véget az ügye. – írja a Blikk.

A 90-es évek egyik legnépszerűbb zenekarának énekese tavaly június 20-án keveredett összetűzésbe egy csepeli kocsmában S. Viktorral. Vitamin egy söröskorsóval vágta fejbe a férfit, akinek az ütés következtében lebénult a fél arca. A sértett feljelentést tett, a zenész ellen büntetőeljárás indult, a tárgyalás a közeljövőben lett volna esedékes. Az igazságügyi orvos szakértőnek az eset után egy évvel kellett volna megvizsgálnia a feljelentő arcát, és szakvéleményt mondania arról, a sérülései milyen mértékben maradandóak.

A Blikk a közelmúltban megkereste Viktort az üggyel kapcsolatban, a férfi a lapnak elmondta, a vizsgálat elmaradt, mert kórházba került. Türelmet kért, de elárulta, nagyon beteg, és éppen kemoterápiára vár, mert a megkezdett sugárkezelést nem tudták folytatni legyengült állapota miatt. Viktor a múlt hét végén meghalt, legyőzte betegsége.

„Megdöbbentem a híren. Sajnálom, hogy Viktor már nincs köztünk, őszinte részvétem a családjának” – mesélte a Blikknek Vitamin, aki elárulta, nem megy el a temetésre. „Részvételemmel nem szeretném megzavarni a család és a barátok búcsúját.”

(A címoldali kép forrása: Wikimedia)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.