Az LMP azért tartana népszavazást, mert szerintük a kormány gyakran visszaél a lehetőséggel, és olyan beruházásokat minősít kiemeltté, amelyek kedvesek a számára.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Lézer Jankó a Court of Justice of the European Union (CJEU) elé is viszi az ügyet?

Nem is, illetve nem igazán az eljárási renddel van a gond

A Kúria és annak hatására a NVB jóváhagyta az LMP népszavazási kezdeményezését. A magyar kormánynak azonban ez annyira nem tetszett, hogy Alkotmánybíróságig viszik az ügyet.
Az LMP indoklása szerint: „azért tartana népszavazást, mert szerintük A KORMÁNY GYAKRAN VISSZAÉL A LEHETŐSÉGGEL, és olyan beruházásokat minősít kiemeltté, amelyek kedvesek a számára.”.
Lázár szerint: „A magyar építészetről szóló törvény kiemelt beruházásokra vonatkozó szabályainak megtartása Magyarország stratégiai érdeke. A MÁS ORSZÁGOKBAN IS ALKALMAZOTT ELJÁRÁSREND garantálja, hogy a régió országainak befektetés ösztönző versenyében ne szenvedjük behozhatatlan hátrányt.”!
Pusztai
Hogy mekkora egy rohadék bélféreg ez a lázár nevű fideszmaffiózó, arra már nem nagyon találni magyar szavakat!
balos
Ezt a állítást az fogalmazta meg aki:A mindenki annyit ér,amennyit ÖSSZE tud lopni!Lásd a fideSSes hatalom kitartottjait!Még azt is védik:aki nyílvánosan "a medencébe szarik"!
Dr. Proktor
A nép csak a kétharmadot szavazhatja meg, miért is ütné bele az orrát a nagyok dolgába?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.