A férfit négy napja körözik, végül ma este lakóhelyén tartóztatták le. Korábban teherbe ejtette volt élettársa 15 éves lányát.

Őrizetbe vették a nyomozók azt a 32 éves férfit, akit több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérletével gyanúsítanak – írja a Police.hu

A rendőrök 2017. július 16-án lakóhelyén elfogták azt a 32 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint négy nappal korábban a hajnali órákban Tiszalökön volt élettársa és a nő három gyereke életére tört. A nyomozás adatai szerint a férfi 2017. július 12-én a nyitott ablakon keresztül bement volt élettársa lakóházába, ahol minden előzmény nélkül egy késsel megsebesítette a 37 éves nőt, valamint gyermekeit, egy 13 éves fiút, egy 15 éves és egy 18 éves lányt, majd ismeretlen helyre távozott. A rendőrség a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Sz. Zsolt 32 éves tiszalöki lakos ellen körözést adott ki.

A nyomozók a férfit több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlet megalapozott gyanújával hallgatták ki, aki részletes beismerő vallomást tett. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

A Blikk.hu korábbi információi szerint a családi viszályt az okozta, hogy a férfi korábban teherbe ejtette volt élettársa 15 éves lányát. 

Címlapfotó: Police.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Nem érdemli meg, hogy valaha is kijöjjön a sittről.
maci0427
A Blikk megírta a nevét is! --- Szentesi Zsolt és a Facebook adatlapja --www.facebook.com/szentesi.zsolt.5/media_set?set=a.110493832860520.1073741826.100016997116911&type=3 -- És nem számít, hogy cigány vagy tősgyökeres magyar vagy uruburui ,egy szarházi,tróger,szemét állat !!! Az ilyeneknek élniük sem szabadna,mert olyan kártékonyak mint a csótányok ! Lásd az adatlapját is...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.