A választási tanácsadóknak csak ciklusonként egyszer van módjuk megsütni a maguk pecsenyéjét. Balatoni pecsenyesütő ismerősöm minden évben ugyanazzal a szöveggel ámít: higgyem el neki, nincs cudarabb kenyérkereseti lehetőség, mint az övé. Talán még rosszabb is, mint a mezőgazdáké, mert ők bízhatnak abban, hogy eső után kiderül, hideg után felmelegszik, és végül minden rendbe jön. De a tó partján nem egészen három hónap alatt kell megkeresniük az egész évre valót. Innen nézve tényleg sajnálatra méltó a pecsenyesütögetők sorsa, de azért nem ők az egyetlenek, akik hasonló cipőben járnak. Még sanyarúbb a választási tanácsadók élete.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Szerintem csak bugyuta szójáték

választási tanácsadó vs. kampány-szakember vagy politikai konzultáns

A Birnbaum-Finkelstein , Ron Werber, sőt még a derék Habony neve is előkerült abban az írásban, amit a Népszava publicistája rittyentett talán az utóbbi új „állása” apropójából.
Nos a derék szerző valamiért – na jó megmondta az idénymunka jelleg miatt – párhuzamot vél felfedezni a „Balatoni pecsenyesütő”-kkel. Azonban azt kell mondjam, hogy ezek a derék emberek nem idénymunkások, mert alapvetően folyamatosan végzik (áldásos) tevékenységüket. Ráadásul – bár kicsiny hazánkban (tisztelet a kivételnek) a magukat választási szakértőként reklámozók hozzáértése messze elmarad a kívánatostól – választási tanácsaik jellemzően általános a választási technika ismereteket nélkülöző szinten mozognak.
Egy momentumában viszont megáll a hasonlat, mint tudjuk a balatoni halsütőknél mirelit tengeri halat lehet kapni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.