Nem volt esélye a túlélésre a hajdúszoboszlói idős asszonynak, akit elgázolt tolatás közben egy kisteherautó. Az áldozat unokája szerint a gázoló még csak bocsánatot sem kért.

Esztike néni az otthonától né­hány utcányira sétált a járdán múlt pénteken, amikor úgy döntött, hogy áttér a túloldalra, de az egyik utcából ki­tolató kisteherautó elütötte.

Kétszer áthajtott a nagymamán, elnézést sem kért

(Illusztráció: Pixabay, CC0)

„Látnia kellett volna a sofőrnek, hogy a mamám át akar kelni az úton. A vezető nagy sebességgel tolathatott, de ezt már talán sosem fogjuk megtudni. Az viszont biztos, hogy kétszer ment át szegényen” – ismertette a történteket a Borssal az asszony egyik unokája. A nagymama a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A család, miután értesítették őket a történtekről, a helyszínre siettek, ahol próbáltak volna beszélni a kisteherautó vezetőjével, de mindhiába.

„Nem állt szóba a családdal, nem mondott semmit. Azért jól­esett volna, ha legalább elnézést kér és elismeri a hibáját, de ehelyett később azt üzente, hogy ő nem is tehet az egészről. Egy részvétnyilvánítás vagy egy bocsánatkérés sem volt a részéről”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.