A kínai nagykövetségnek dolgozó önkéntesek jelentek meg Tompos Márton körül, amikor a Momentum alelnöke EU-s zászlókat rakott ki az Erzsébet hídra. A piros sapkát viselő önjelölt rendőrök azt kérdezgették a politikustól, hogy milyen zászlókat pakolgat ki, és miért. A bizarr jelenetekről Tompos egy videót is készített, amit a Facebook-oldalán is megosztott. Momentum alelnöke szerint a kínai nagykövetség önjelölt rendőrei azon izgultak, hogy nehogy tajvani vagy tibeti lobogók kerüljenek ki, amikor a kínai elnök a magyar fővárosban van.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Sakk Matt
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
ÉLjen a SZUVERENITÁS!
ÉLJEN LÁNCZI!
ÉLJEN ÉS VIRÁGOZZÉK A SZUTERÉN MAGYAR-KÍNAI SZUVEREINTÁS.
JA BŐVITIK SZOVJETUNIÓVAL, MÁR TUDOM!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@kereső: Eredetileg azt mondtak a kinai rendorok azert kellenek, hogy ellenorizni tudjak az itt elo kinaiakat, mert a magyar rendorok nem tudnak kommunikalni veluk. Mar ez is egy nagy baromsag mert az itt elo kinaiak jol beszelnek magyarul is es angolul ha akarnak, sot orban meg szavazati jogot is adott nekik. Viszont azzal hogy magyar embereket vegzaltak, tulleptek a hataskoruket. Raadasul mindenfele azonosito nelkul. Ezzol a gecinek meg el kell szamolnia.
kereső
@Yoda69: Álmodozz csak azzal az "elszámolással"...majd a "független magyar igazságszolgáltatás" ugyebár..., amely 1 embert közmunkára itél mert egyedül , egy maga gyülekezni mert. Vagy inkább azért, mert meg merte szólitani az országárulót?
Yoda69
@kereső: Semmi sem tart örökké. Elobb vagy utobb, de bukni fog orban, es akkor majd johet a számonkérés.
kereső
@Yoda69: Ne viccöljél már velem. Most álmodozol arról, hogy "orbán bukni fog", amikor megérkezett a kinai kommunista párt halálos ölelése az ország számára: egyik oldalon putyin, a másik oldalon hszi, közöttük meg irán...és az "isztánok" türk tanácsa? Álmodj királylány...na.de erről senki nem beszél, mert az "elégedetlenség", a maradék erkölcsi felháborodás már megfelelő mederbe van terelve. Fontosabb dolga is van az "országnak"...lesz-e vita, vagy nem lesz???!!!
Sakk Matt
Kínai rendőrök! Jóó..úgy néznek ki, mintha magyarok lennének, de ezek bizony a kínai érdekeket védik, tehát nem lehetnek magyarok. Ha mégis, akkor hitvány, senkiházi hazaárulók!!!

www.youtube.com/watch?v=9M5nkDuGi0o

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.